Zoer-Fryslan

Homepage van de Familie Zoer

Welkom op de site van Zoer-Fryslân.Waarom deze site?


Het is begonnen met de wens om een eigen domeinnaam te hebben. Dat vonden we leuk omdat het internet een medium is dat nog steeds in ontwikkeling is en waar in de toekomst ongetwijfeld nog vele toepassingen bij komen. Het leek ons leuk om daar een eigen stekje te hebben. Een soort van portaal naar onze wereld.
Dat is toen Zoer-Fryslân geworden.

Eenmaal in het bezit van een domeinnaam is het maken van een website de volgende stap. Maar wat ga je daar dan mee doen? Nou, je moet er niets mee doen, maar je kunt er heel veel mee doen. In ieder geval moet je zo nu en dan de inhoud aanpassen en Up-daten. Wij willen het gebruiken om bijvoorbeeld wat leuke foto's met jullie te delen. En als we het niet vergeten zullen we jullie op de hoogte houden van ons laatste nieuws. Maar er is ook een mogelijkheid om via het contactformulier eens een berichtje te sturen.

Allemaal mogelijkheden om een kijkje in onze wereld te geven.
We hopen natuurlijk dat je dat leuk vindt en dat je zo nu en dan eens terug komt op onze site. En misschien maak je dan van de gelegenheid gebruik om ons een berichtje te sturen.

Oeds