Zilahin kirjasto

Tervetuloa Zilahin Kirjastoon

 

 

Tämä on paikka, mistä löydät zilahin fanartia.  Suurin rakkauteni tulee aina olemaan Tolkienin teokset, ja etenkin Haltiaslash, mutta toki vierailen ahkerasti myös muiden fandomien parissa. Erityisesti Twilight-saagan vampyyrit jaksavat kiehtoa mieltäni, eikä sovi unohtaa Baker Streetin charmikkaita herrasmiehiä Sherlock Holmesia ja tohtori Watsonia. Ja sokerina pohjalla ovat ihanaiset herrasmiehet Jack Aubrey ja Stephen Maturin, jotka purjehtivat suoraan sydämeeni Patrick O'Brianin meriseikkailusarjasta.

 Minulla oli aiemmin kaikkien fandomien töilleni omat sivustot, mutta nyt kun niitä on jo useita, päädyin tekemään tällaisen paikan, josta pääsee kätevästi kaikkiin arkistoihini. Myös vieraskirjani on nyt pelkästään täällä.

 

 

...Ja kuka on sitten zilah?

Minä olen zilah, uneksija ja taivaanrannanmaalari. Asun Suomessa, mutta kirjoitan niin suomeksi kuin englanniksi. Minä olen korkean ratingin romantiikan ja söpöilyn intomielinen sanansaattaja. Niitä ei ole tässä matoisessa maailmassamme koskaan liikaa. Aloin kirjoitella muutama vuosi sitten, aluksi HP- fanficcejä, mutta siirryin sittemmin Lotr/Silmarillion- ficcariksi ja matkani varrella olen tutustunut myös muihin mielenkiintoisiin fandomeihin. 

 

Olen vajonnut fanartin maailmaan niin syvälle, ettei enää taida olla poispääsyä ja viimeinen naula arkkuuni oli se, kun sain lahjaksi Photoshopin. Kuvankäsittelijänä olen vielä aloittelija, mutta teen kovasti töitä kehittyäkseni.

Toivon, että viihdytte kanssani Zilahin Kirjastossa, mutta pari asiaa teidän on syytä muistaa.1. Tämä sivusto sisältää vain aikuisille tarkoitettua materiaalia!

2. Olen ystävällinen sielu ja toivotan kaikki yhteydenotot lämpimästi tervetulleeksi. Kahta asiaa en kuitenkaan voi sietää. Ne ovat perusteeton haukkuminen ja toisen töiden varastaminen. Olen tehnyt kovasti töitä luodakseni nämä kuvat ja tarinat, enkä aio sietää että joku toinen ottaa niistä kunnian itselleen.

3. Jos olet kiinnostunut töistäni ja tahdot jotakin omaan käyttöösi, sinun ei tarvitse kuin Kysyä Lupa, ja mainita minun nimeni käytön yhteydessä. Tämä koskee esim. niitä tilanteita, kun joku tahtoo tehdä avoja minun tekemistäni kuvamanipulaatioista. Kun kauniisti osaa pyytää, minäkin voin muokata kuviani foorumikäyttöön.

4. Palaute ja kaikki muutkin yhteydenotot ovat tervetulleita,  kunhan muistatte kaksi asiaa. Olkaa kohteliaita, sillä kaikki perusteettomat haukkumaryöpyt poistetaan ilman selityksiä. Ja toiseksi, olkaa kiltit rehellisiä! Olen ikäväkseni tavannut netissä niitäkin ihmisiä, jotka eivät ole luottamustani ansainneet.

5. Jos Tolkien, Stephanie Meyer, Arthur Conan Doyle, Patrick O'Brian, Slash, (rakkaus-seksisuhteet kahden miespuolisen hahmon välillä), vampyyrit tai haltiat ovat sinusta vastenmielisiä, on aika kääntyä pois.

6. Vielä kerran: Sisältö on tarkoitettu täysi- ikäisille lukijoille! En aio hyväksyä haukkumista niiltä, jotka jatkavat varoituksistani huolimatta ja loukkaantuvat töistäni.
Jos päätät jatkaa, olet itse vastuussa siitä mitä luet.


Toivon, että viihdytte kanssani,

 

 

 

zilah