Oldfinion Dressage

Domer Tiziano

kuollut / virtuaalihevonen

photo Franz Venhaus

Domer Tiziano, "Tizi" VH16-202-0008
Englanninpuoliverinen ori
s. 03.02.2016 (8-vuotias 09.02.2016)
omistaja: Oldfinion Dressage
kasv. Londomer Yard
koulutustaso: Grand Prix (kilpaillut porrastettuja kilpailuja)


Palkittu KRJ:n laatuarvostelussa KRJ-I palkinnolla, 102,5 p.


Oldfinion v. Tico
VIR MVA ch., KTK-III, KRJ-I, YLA1, KVJ A
Von Freutico VIR MVA ch., VSN N ch.,
KTK-II, KRJ-I, YLA1
Freteer
Hollyan
Rebelle VIR MVA ch., VSN W Ch.,
KTK-III, KRJ-I, YLA3, KVJ AB
Rusenwolz
Thebelle
Wister Pearlfection
Karma Killer KRJ-I Kramer's Karma
Eryka
Panic Switch KRJ-I, VVJ-I Hofmeister
Peggy Sue

Domer on kilpaillut porrastettuja kilpailuja
VRL profiiliin

KRJ cup
30.09.2017, Savage, KRJ CUP, Vaativa A, 3/68
30.10.2017, Hukkapuro, KRJ CUP, Intermediate II, 9/179

JÄLKELÄISET
t. Oldfinion Beziana (emä: Oldfinion Bapathia)
t. Finion Pearlfection (emä: Kornelia von Lark)

11.03.2017 Domer muuttaa Oldfinion Dressageen
Domer syntyi Londomer Yardiin kun tallin omistaja Heidi halusi Oldfinion Dressagen orista Oldfinion v. Ticosta astutuksen tammalleen Wister Pearlfection. Ori osottautuikin varsin näppäräksi kaveriksi ja menestyi hyvin kouluratsastuksessa. Se kilpaili porrastettuja kilpailuja aina Grand Prix-tasolle asti. Valitettavasti Heidi päätti vähentää hevosiaan ja näin myös Domer päätyi myyntilistalle. Se oli myynnissä melko pitkään mikä nyt ei sinänsä ollut yllätys. Englanninpuoliveriset eivät ole missään vaiheessa olleet juurikaan muodissa ja itse en Londomer Yardin lisäksi tiedä yhtäkään kyseisen kantakirjan parissa harrastavaa ihmistä.

Mietin useasti pitäisikö minun tarjota Domerille kotio Oldfinionista. En kuitenkaan pitänyt asian kanssa kiirettä. Mitä käyttöä minullakaan oikeastaan olisi hevoselle kun se edustaa aivan väärää kantakirjaa. Mutta silti, se oli jollain ihmeellisellä tavalla varsin kiinnostava tapaus. Lopulta päädyin koeratsastamaan orin ja mahtava hevonenhan se oli. Eihän se ole ihme. Sen isä on yksi suosikkihevosistani ja olen sen linjaan mieltynyt erityisen paljon. Isänsä tavoin Domer vain vei sydämeni ja päätin lopulta tehdä orista tarjouksen. Ei minulla edelleenkään ollut sille varsinaisesti mitään järkevää käyttöä kun ei se sovi jalostusohjelmaan. Mutta ehkä minäkin voisin ostaa itselleni hyvän mielen hevosen rauhallisiin maastokävelyihin ja sunnuntairatsasteluun? Aivan kuin mikään tallin nykyisistä hevosista ei siihen kelpaisi ;)

Mutta niin vain Domer lähti minun matkaani ja olkoon vaikka sitten parempi harrastehevonen kaikkien muiden vakavamielisten hevosteni joukossa.