Wie zijn wij?

Welkom mede Flat 4 liefhebbers ! 

De West Coast Bugs zijn uit een vriendenkring ontstaan vanwege de liefde voor de Flat 4, dit tijdens de meeting van Top Dag - Erembodegem in 2007. 

Dankzij het F4F-forum kwamen wij in contact met elkaar en zagen wij dat wij nogal dicht bij elkaar woonden, met name de Kuststreek. Omdat het gewoon aangenamer is om in groep naar een meeting of bijeenkomst te rijden, werd er op een parking afgesproken.

Op die meeting werd al snel duidelijk dat we ook iets wilden organiseren in eigen streek, want er gebeurde op dit vlak maar zeer weinig om niet te zeggen volledig niks.  Een week later was het al zover, de WEST COAST BUGS waren een feit, alsook de eerste stappen naar een bijeenkomst.  Nog een week of twee verder waren de flyers al klaar om bij de eerstvolgende meeting uit te delen en stond hij al te pronken op het F4F forum tussen al de grote jongens

21 Juli 2007 was het uur van de waarheid, met de organisatie van onze eerste "Bug Ball".  Op 30 september 2007 volgde dan onze eerste "WCB Coast Run" meeting te Wenduine. Deze is ondertussen uitgegroeid is tot jaarlijks wederkerende meeting voor luchtgekoelde Volkswagens.