Rautkymi


Mr Murderous 5594

UUDET SIVUT: http://www.kemikaaliromanssi.net/rautkymi/h/mrmurderous.htm

Nimi Mr Murderous 5594 "Misteri" Rekisterinumero VH14-031-0022
Rotu, skp suomalainen puoliverinen, ori Kasvattaja Tinúvel VRL-05594 / Rautkymi
Säkä, väri 163cm, musta (EE/Aa) Omistaja Tinúvel VRL-05594 / Rautkymi
Syntymäaika 06.12.2013 FIN Painotuslaji yleisratsastus
Ikä, ikääntyminen 3v (03/14)*, n. 3kk=1a** KoulutustasoKO. helppo A, RE. 130cm, ME. 120cm


© Tytti 10/2013

- Virtuaalihevonen / a SIM-game horse
- * 3v 06.03.2014 / ** 3v asti n. 1kk=1a

- Ei saavutuksia
Luonnekuvaus

Hoitotilanteissa Misteri on yllättävän mukava ja leppoisa kaveri. Harjatessa saattaa hieman kiemurrella jos harjaustapa on liian hellävarainen (tai vaihtoehtoisesti liian kovakouraista), sekä mahanalustaa harjatessa. Varustaessa saattaa hieman yrittää näykkiä vyötä kiristäessä, mutta muuten ongelmia harvemmin ilmenee.

Misteri on melko kuuliainen taluttaessa. Ei jaksa tammojenkaan takia hirveää showta heittää pystyyn, vaan tyytyy lähinnä vähän hirnumaan itsekseen.

Ratsastaessa Misteri on herkkä ja vastaa apuihin välittömästi, mutta tekee vain sen mitä siltä pyydetäänkin, ei yhtään ylimääräistä. Pitää hyppäämisestä, ja estetreenipäivinä ori onkin usein erittäin hyvällä päällä ja mennä jolkottelee korvat hörössä. Toimii myös kouluratsastuksessa, mutta maastoratsuna Misteri ei välttämättä ole niitä maailman luotettavimpia.


Sukutaulu

i. Jetblack Feeling
VH12-012-0198 / m kwpn, 168cm
ii. All Black
evm / m kwpn, 169cm
iii. All Day
iie. Ariel Black
ie. Feel the Love
evm / m kwpn, 162cm
iei. Never Felt This Way
iee. Love Song
e. Miss Murderous
VH13-031-0432 / trn fwb, 158cm
ei. Mur Mur
evm / trn fwb, 160cm
eii. Ivar SWE
eie. Signe
ee. Blackheart
evm / m fwb, 158cm
eei. Black As Night
eee. Heartless

isälinja Jetblack Feeling / emälinja Miss Murderous

Jetblack Feeling on musta hollantilainen puoliverinen. Estepainotteisen oriin kanssa kilpaillaan rataesteiden lisäksi myös maastoesteillä, joskaan oriin kilpaura ei ole vielä lähtenyt juurikaan nousuun. Käsiteltäessä kiltti ori on ratsuna osaava, mutta raskas ratsastettava. Verneri on orin ensimmäinen jälkeläinen.

Jetblack Feeling on aivan isänsä, All Blackin näköinen ja oloinen. All Black on kilpaillut kotimaassaan rataesteillä 140cm luokkia ja nuoruudessaan ori kilpaili myös helpoissa kenttäluokissa. Pari vuotta sitten kilpakentät taakseen jättänyt musta ori viettää nyt onnellisesti eläkepäiviä aivan Belgian rajan tuntumassa sijaitsevassa puoliverisiittolassa. Feel the Love oli monet kodit ja usean eri ratsastajan kanssa kilpaillut tamma. Hyvän, yritteliään luonteensa ja melko pienen kokonsa vuoksi tämä läsipäinen tamma kiersi esteratoja etenkin nuorempien, vasta hevosiin siirtyneiden tulevaisuudentoivojen kanssa. Kilpauransa jälkeen tamma toimi siitostammana muutaman vuoden, Jetblack Feelingin jäädessä sen viimeiseksi varsaksi.

Miss Murderous on tummanruunikko, melko pienikokoinen puoliveritamma. Yleispainotteisella tammalla on sijoituksia koulu- ja kenttäratsastuksesta, sekä maasto- ja rataesteiltä. Se on kilpaillut myös porrastetuissa kilpailuissa. Misteri on herkkäluonteisen "Mainin" ensimmäinen jälkeläinen.

Jälkeläiset
Misteri on tarjolla jalostukseen. Ori ottaa vastaan 1 polvisia puoliveritammoja. Lisäksi ori on käytettävissä mm. ratsuponijalostukseen.

Periyttää..
+ peruskilttiä, herkkää luonnetta
- Ei jälkeläisiä

Kilpailukalenteri

PKK Näyttelyt
- 06.04.2014 kutsu Muu kuva: ratsastus- tai ajokuva, tuom. Kuroibaka -- KP, EM
Kilpailukausi 2014 / vain sijoitukset
- 20.05.2014 VPA kutsu 120cm -- 6/55
- 25.05.2014 VPA kutsu 120cm -- 6/55

Päiväkirja

06. huhtikuuta 2014 / Ensimmäiset näyttelyt
Misteri osallistui tänään ensimmäisiin näyttelyihinsä. Näyttelyt järjestettiin Hirttivaarassa, ja ne olivat PKK:n alaiset. Ori osallistui Kuroibakan tuomaroimaan ratsastus- ja ajokuvallisten luokkaan. Ori palkittiin kunniapalkinnolla ja erityismaininnalla (tausta), ja sai kuvastaan seuraavanlaisen arvion: “Todella hieno kuva, jossa on saatu hyvin liike esille. Värien käyttö on toimivaa. Kuvassa on paljon yksityiskohtia ja tausta on erittäin hieno ja yksityiskohtainen. Kenttä on väriltään hieman turhan haalea, esteiden puomit voisivat olla kolmiulotteisempia ja hevonen voisi olla hieman ilmeikkäämpi. Kuvassa on hyvä kisaamisen tuntu. Ratsastajaan on panostettu hienosti ja kuten aiemmin mainittu, tausta on upea ja panostettu!”


Ulkoasu © M Layouts, kaikki muu © Tinúvel ellei toisin mainita -- virtuaalitalli / a SIM-game stable