Veikkolaverkko

Veikkolalaisten oma sivusto

7. Kylä yrittää

Mitä kylässä/kunnassa voisi tehdä yrittäjien hyväksi?

Kylän teollisuusalueet sijaitsevat Turuntien ja Turun Moottoritien (E18) liittymän itäpuolella olevalla  kaistalla sekä kaavoitettavana olevalla Lamminpääntien ja Nevatien välisellä alueella moottoritien pohjoispuolella. Kylässä ei ole yrittäjä- tai pienteollisuustaloa. Tämän vuoksi usean yrittäjän toimitilat ovat kodin yhteydessä.

  • Kyläkyselyssä 2006 (kohta 13) kysyimme mitä kylässä tai kunnassa voisi tehdä yritysten hyväksi. Saimme 26 kannanottoa niin yrittäjiltä kuin asukkailtakin.
  • Selvästi tärkeimmäksi asiaksi koettiin yritystonttien ja toimitilojen puute nimenomaan pienyritys-toimintaa varten (20 vastausta).
  • Nykyisen teollisuusalueen rakennustapa ei koettu tehokkaaksi pienyritystoiminnan harjoittamispaikaksi nykyisten hallien osalta.
  • Vastaajat kehottivat selvittämään tulevaisuuden kaavoitussuunnitelmat yritystonttien osalta.
  • Muita kyselyssä esille tulleita asioita olivat kehotukset suosia oman kylän tuotteita ja palveluja sekä parantaa nykyisen teollisuusalueen opastusta ja ulkonäköä.

Yrittäjät haluavat pysyä Veikkolassa. Kunnan tulee huolehtia, että pienteollisuuteen ja palveluihin keskittyneiden yrittäjien on mahdollista saada liiketontteja ja -tiloja kylän alueelta.

Luettelo Pohjois-Kirkkonummen yrityksistä

Pyrimme pitämään luettelon Pohjois-Kirkkonummen yrityksistä ajan tasalla Veikkolaverkon Yritykset-sivulla (www.veikkola.fi - yritykset)

Mikäli luettelossa on virheitä, puutteita tai joku yritys on lopettanut toimintansa, pyydämme ystävällisesti ilmoittamaan asiasta osoitteeseen veikkolaverkko@saunalahti.fi. Kerrothan samalla myös tiedon lähettäjän yhteystiedot.

Veikkolan tori

Veikkolan toripaikkojen varaukset kunnasta: https://www.kirkkonummi.fi/prime_860.aspx

Vuonna 2007 toripaikka maksoi 13 euroa, paikan koko  4 x 4 m. Torille voi tulla myymään uutta ja vanhaa, tuotteita ja palveluita. Elintarvikkeiden myyntiin pitää hankkia kunnan terveysviranomaisen lupa.

Uusi liikekiinteistö Veikkolan keskustaan

Veikkolankoski Oy laajentaa rakentamalla uuden liikekiinteistön aivan Veikkolan keskustaan torin reunalle, 10-kioskin ja Turuntien väliin. Rakentamisen pitäisi alkaa kesällä 2007. Tulevan liikekiinteistön julkisivu näyttää tältä:

Ja sen sijainti selviää tästä kartasta:

 

Suunnitelman muille sivuille sisällysluettelon kautta tai seuraavista sivunumerolinkeistä:
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18

 

Päivitetty 18.2.2008. Palaute tästä sivusta: veikkolaverkko@saunalahti.fi. Kerro palautteessasi tämän sivun nimi: Kylasuun_7.

Linkit