Veikkolaverkko

Veikkolalaisten oma sivusto

14. Puskaradio raikuu

Kyläkyselyssä pyydettiin vastaajia mainitsemaan ne tietolähteet, joista haetaan tietoa Veikkolan palveluista ja uutisista. Tässä koottuna vastaukset.

Mitä lehtiä Veikkolassa luetaan?

Kirkkonummen Sanomat on paikalllislehti, joka ilmestyy kaksi kertaa viikossa. Lehti jaetaan Kirkkonummelaisiin koteihin ilmaisjakeluna. Lehti on eniten luettu lehti, jota  kyselyyn vastaajista lukee aktiivisesti  90 %.

Länsiväylä on Espoossa toimitettu, kolme kertaa viikossa ilmestyvä ilmaisjakelulehti, joka jaetaan myös Kirkkonummelle. Lukijoita on n. 75 % vastaajista.

Kylänraitti-lehti on ilmestynyt vuodesta 1992. Nykyään se ilmestyy neljästi vuodessa ja sen painos on 4000 kpl. Veikkolan kyläyhdistys julkaisee lehteä ilmaisjakeluna. Lehti kirjoitetaan, kootaan, kuvitetaan, taitetaan ja jaetaan talkoilla. Kylän yritykset ilmoittavat lehdessä aktiivisesti ja se mahdollistaa lehden toteuttamisen. Lehteä pidetään hyvänä kylän asioiden tiedottajana ja sitä lukee 90 % vastaajista. Vuodesta 2004 se julkaistiin myös Veikkolaverkossa pdf-tiedostoina. Helmikuusta 2008 Kylänraittia on voinut lukea sen omilta nettisivuilta osoitteesta www.kylanraitti.fi.

Muita tietolähteitä

Veikkolaverkko osoitteissa www.veikkola.fi ja  www.veikkola.net on toiminut vuodesta 2000 kylän yhteisenä tiedotuskanavana ja se on saavuttanut hyvän aseman tiedon hankkimislähteenä.

Vuonna 2007 otettiin käyttöön sähköinen Kylätiedote. Kyläyhdistys kokoaa ja lähettää sen tarvittaessa, noin kuusi kertaa vuodessa. Tiedote postitetaan kaikille, jotka toimittavat sähköpostiosoitteensa kyläyhdistykselle os. veikkola@gmail.com tai täyttävät asiaan liittyvän kyselyn Veikkolaverkossa osoitteessa www.veikkola.net/kysely.htm.

Kylän keskustassa, Koskentorilla, on ilmoitustaulu, johon kylän yhteisöt voivat laittaa tietoa toiminnastaan. Muina lähteinä tiedonsaannissa mainittiin viidakkorumpu, puskaradio sekä naapurit ja tutut. Jonkin verran seurataan myös Vihdin Sanomien uutisointia.

 

Päivitetty 18.2.2008. Palaute tästä sivusta: veikkolaverkko@saunalahti.fi. Kerro palautteessasi tämän sivun nimi: Kylasuun_14.

 

Suunnitelman muille sivuille sisällysluettelon kautta tai seuraavista sivunumerolinkeistä:
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 

Linkit