Veikkolaverkko

Veikkolalaisten oma sivusto

Veikkolan kyläkysely 2007

Kyläsuunnitelman päivittäminen

Kysyimme kyläläisten mielipiteitä lukuisista asioista viime vuoden 2006 maaliskuussa. Kyläkyselyn perusteella kirjoitettiin kyläsuunnitelma, joka julkaistiin lokakuussa 2006. Nyt on aika päivittää kyläsuunnitelmaa. Siksi kysymme teiltä jälleen joistakin asioista. Toivomme vastauksia perjantaihin 16.3. mennessä mieluiten tämän lomakkeen kautta. Voit myös vastata kyselyyn täyttämällä Kylänraitissa 1/2007 sivulla 19 olevan sivun ja palauttamalla sen kylätalon postilaatikkoon, Vanhatie 29.

Kyselyn alustavat vastaukset julkaistaan toukokuussa 18.5. ilmestyvässä Kylänraitissa 2/2007.

Voita Veikkola -T-paita, ilmoita sähköpostiosoitteesi!

Ryhdymme tiedottamaan kylän tapahtumista ja muista kylää koskevista asioista noin kerran kuussa kylätiedotteella. Se lähetetään sähköpostitse ja julkaistaan myös Veikkolaverkossa. Jos haluat saada tiedotteemme ja/tai osallistua Veikkola -T-paitojen arvontaan, niin ilmoita sähköpostiosoitteesi joko tämän kyläkyselyn yhteydessä, yhteystietojen ilmoituslomakkeella tai erikseen osoitteeseen veikkola@gmail.com.

Kaikki sähköpostiosoitteensa 16.3. mennessä lähettäneet osallistuvat viiden Veikkola -T-paidan arvontaan Veikkolan kyläyhdistyksen vuosikokouksessa ke 21.3. Kokous pidetään Veikkolan koulun Kesti-tilassa klo 18.00 alkaen.

1. Oletko ollut tyytyväinen Pohjois-Kirkkonummen 17 valtuutetun ja muiden alueemme kunnallisten luottamushenkilöiden toimintaan?
2. Julkiset terveydenhoitopalvelut koettiin heikoimmiksi palveluiksi viimevuotisessa kyselyssä.
Jos vastasit kyllä, miten arvioisit tarvitsemiesi palvelujen muuttuneen vuoden aikana? Merkitse arviotasi vastaava numero vain käyttämiesi palveluiden kohdalle.
3. Millaista asiakaspalvelua olet saanut näissä paikoissa?

Kylätalon palvelut

Tutustu kylätalon ja kyläpiian palveluihin Veikkolaverkossa tai Kylänraitin 1/2007 sivulta xx.

4. Oletko jo käyttänyt niitä, tai aiotko käyttää niitä?

Vastaajan tiedot

Jos haluat osallistua Veikkola -T-paitojen arvontaan, kerro

Kiitos vastauksestasi!

Veikkolan kyläyhdistys

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
Oops. An error occurred.
Click here to try again.

Linkit