Veikkolaverkko

Veikkolalaisten oma sivusto

Ilmoitustaulu-sivun käyttö

Ilmoitustaulu-sivulle voidaan laittaa erilaisia pohjois-kirkkonummelaisia palvelevia ilmoituksia. Voit tarjota vuokrattavaa tilaa tai ilmoittaa vuokraustarpeesta. Samoin voit myös tarjota palveluja tai etsiä palvelun tarjoajia. Lähetä lyhyt ilmoitus os. veikkola@gmail.com. Ilmoituksia pidetään sivuilla enintään 3 kk.

Veikkolaa ja Veikkolaverkkoa koskevista asioista tulee ajoittain kysymyksiä, joihin vastaamme Veikkolaverkko vastaa -palstalla. Tutustu palstaan ja kysy lisää.

Työtä vailla tai tarjolla

Veikkolaverkko tarjoaa ilmaista palstatilaa Pohjois-Kirkkonummelta ty?t? tarjoaville ja etsiville. L?het? lyhyt ilmoitus os. veikkola@gmail.com.  Voit liitt?? mukaan my?s kuvan

Kirpputaulu

Kirpputaulu (Kirkkonummen kunnan Kirpputaulu eli ilmainen netti-ilmoitustaulu kuntalaisille.)

Osastot: Annetaan, Myydään, Ostetaan, Vuokralle annetaan, Vuokralle otetaan

 

 

Löytöeläimet

Kirkkonummen kunta tarjoaa Löytöeläimet-nettisivun, jolla voi ilmoittaa kadonneesta tai löytyneestä lemmikistä. Pääset lisäämään ilmoituksen yllä olevasta linkistä avautuvan sivun lisää-painikkeesta.
Huom. valitse ensin Kadonnut/Löytynyt! Valitse sitten vasta kissa/koira/muu. Kun kirjoitat rotu-kohtaan, mikä lemmikki on kyseessä (esim. papukaija), niin tämä tieto näkyy löytöeläinten etusivulla.

 

Haku Veikkolaverkosta

Loading

Linkit