Vakantiegevoel

Van boomhut tot Chateau!

Casita on Wheels

 

Kijk voor meer info op: Tralaluna

Zin om even terug in de tijd te reizen? Dan kun je nu een oldtimer camper, retro caravan of retrotent huren. Ze luisteren naar namen zoals tante Toos of neef Herbert. Je kunt met ze door Drenthe, Groningen en/of Friesland touren of ze op een mooi plekje op één van de Drentse natuurcampings laten klaarzetten.

Lees een verslag van ons verblijf in Kip 'De Rooie Haan' in Drenthe!  Klik hier>>

SS Rotterdam

 

Ooit was dit het vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn, nu een hotel gelegen aan de Kop van Katendrecht in het centrum van Rotterdam. Ontdek de rijke historie en verblijf op een uniek stuk erfgoed. Naast een reguliere overnachting, zijn er diverse arrangementen te boeken, die wisselen per seizoen.

Zomer Arrangement ss Rotterdam

 Maak een 2-daagse minicruise met het voordelige Zomer Arrangement. Overnacht in een authentieke maar comfortabele hotelkamer met patrijspoorten. Geniet van een zomerse welkomstcocktail op het terras met uitzicht op de Nieuwe Maas. Laat u verwennen met een drie-gangen diner en uitgebreid ontbijt. Maak kennis met de verhalen van het ss Rotterdam tijdens een rondleiding. Lees meer of boek>>

 

FarmCamps; Glamping bij de boer

Hooi Hooi! Logeren bij de boer!

FarmCamps is de nieuwe boerderijvakantie aanbieder voor families, vrienden en gezinnen met kinderen. Bij FarmCamps logeer je met het hele gezin in een comfortabele, volledig uitgeruste safaritent op een werkend boerenbedrijf. Onze boerderijcampings zijn kleinschalig, gezellig en bieden rust en ruimte. Bij FarmCamps ontsnap je als gezin even uit je dagelijkse drukke leven om gezellig samen te zijn en te genieten van het leven op de boerderij. Lees meer op onze pagina Gezellige campings

 

 

Experience accommodaties bij eCamp

Bij eCamp kunt u nu op verschillende campings voor de nieuwe experience accommodaties kiezen. Het aanbod verschilt per camping.

                    

 

 Zo is er keuze tussen een afrikaanse lodge, beachcabin, middeleeuwse tent, tipi, drijvende bungalow en safaritent. Ga naar ecamp>>

 

       

Tip: Huur de drijvende bungalow op Camping Ty Nadan***** in Frankrijk (Bretagne, Locunolé) Klik hier>>          

Een bijzonder vakantiehuis, hotel of complete vakantie is makkelijk te vinden op onze website. Wij doorzoeken het hele www en vinden zo de nieuwste en natuurlijk meest bijzondere vakantiestekjes en plekjes.

Van "boomhut tot Château" is onze breedte, daartussenin liggen tal van andere mogelijkheden, zoals (water)molens, grotwoningen, slapen in een bedstee, pipowagens etc.


 

                  

      Disclaimer

free hit counter