SMF 388 Tip-Toes

Uppfödning av texel, merino, sheltie, coronet i PE/DE, tan/otter/fox,
även ns black magpie och ns tortoiseshell

 

 

SMF 388 Tip-Toe´s 

Liten uppfödning av coronet, sheltie, merino och texel i pe/de. Snart även

 tan/fox/otter-tecknade långhår och

 någon kull nonself black magpie samt nonself tortoiseshell.

 

Intresserad av marsvin från mig? Maila:

 

glader41@hotmail.com   

Lite om mig och min uppfödning

Jag som har denna lilla marsvinsuppfödning heter Carin, är född -66 och bor i Göteborg. I augusti -06 fick jag mitt uppfödarnamn godkänt så numer är uppfödningen registrerad i Svenska Marsvins Föreningen (SMF) som SMF 388 Tip-Toe´s. 

Tip-Toe´s föder upp coronet, sheltie, merino och texel i PE, DE och tantecknat med betoning på PE, tan och de lockiga varianterna, även nonself black magpie och nonself tortoiseshell föds upp i mycket liten skala.

Målsättningen är rastypiska djur som är friska och sunda med gott temperament och som passar till rasutställning och avel. Naturligtvis passar marsvinen också till kel och petutställning.  

Uppfödningen kommer att hållas ganska liten (ca 10-15 djur), dels för att jag bor i lägenhet och helt enkelt inte får plats med så många djur men huvudsakligen för att jag vill ha tid att ägna mig åt varje marsvin och att kunna ha bra koll på deras hälsa. Marsvinsungar som föds här, och även de vuxna djuren naturligtvis, blir ganska mycket hanterade så de är vana vid att bli kelade med och att ha människor i närheten.