The white carnation

oriental dog collars

Välkommen

Jag gör hundhalsband på beställning med vackra orientaliska band. Jag kan även göra enklare halsband efter önskemål. Meningen med hemsidan är att det ska vara lättare att hitta på den här sidan än på min blogg. Syftet är att göra denna sida mer överskådlig - det ska vara enkelt att hitta och titta! Välkommen in för att kolla runt och komma med önskemål! Jag syr även täcken! Besök gärna NYHETERNA för att se vad som är på gång!

Jag har framför allt gjort halsband till whippets och italienska vinthundar, men även till collie, mexikansk nakenhund, bishon havanaise, staffordshire bullterrier, chihuahua, amerikansk cockerspaniel, schapendoes och pinscher.

Jag jobbar heltid och detta är en av mina hobbies! Så ibland kan det ta 2-3 veckor innan jag hinner sy.

Om du har frågor kring vad jag kan sy, specifika priser osv - kontakta mig per mail: linneasandstedt(snabela)hotmail.com

Eftersom vi snart ska få barn så tar jag inte emot beställningar för tillfället! Uppdaterat 2013-07-04

Priser etc finns under fliken "Kontakt och info". Där finns även en förklaring till de olika halsbandsmodellerna! Det går INTE att beställa via gästboken eller andra ställen på sidan, men lämna gärna en hälsning i gästboken!

Två röda fuskskinnshalsband med olika band från Garment District,  New York.