Koe virtuaalinen ratsastuselämys!

Ratsastus - Osallistu täällä! - Tuntilaislista - Tunnit foorumilla

Ratsastuskentällä hiekka pöllyää. Auringonvalossa välähtää hopeinen metalli kengän lentäessä komeassa kaaressa ja kumahtaessa aitaa päin, puomit kolisevat vauhdilla alas. Ratsastaja sadattelee ääneen. Poni senkun hirnuu iloisesti, heittää parit pukit silkasta riekkumisen riemusta!

Virtuaalinen ratsastustunti?

Aivan kuten oikeassakin elämässä, myös virtuaalimaailmassa järjestään ratsastustunteja. Susikallio painottaa kouluratsastuksen opettamiseen, onhan se kaiken ratsastuksen perusta! Meillä voit päästä nauttimaan este - ja maastoratsastuksen iloista, hurjapäisimmille tarjotaan mahdollisuus kokeilla maastoesterataa! Tuntitoimintamme tavoitteena on tarjota kaikentasoisille ratsastajille sopivia tunteja, leirejä ja valmennuksia. Laadukkaan opetuksen takeena ovat paitsi osaavat, pitkälle koulutetut ratsut, myös pienet ryhmäkoot (max 6 ratsukkoa/tunti) ja vaihtelevat, hauskat tavat suorittaa tunteja. Tuntitoiminta pyörii pitkälti vakio - ja irtotuntien varassa, kursseille voit osallistua koska tahansa. Meidät muista kouluista erottaakin se, että meillä voi kuka tahansa tulla toivomaan tuntia - voit olla varma, että saat juuri Sinulle räätälöidyn yksityistunnin!

... ja miten sellainen suoritetaan?

Tarinatunti on perinteisin tapa pitää virtuaalisia ratsastunteja. Opettaja kirjoittaa pohjatarinan, jonka perusteella osallistujat kirjoittavat lyhyen tarinan omasta tunnistaan. Osallistuja itse päättää panostuksena tarinaan - kirjoittaako vivahteikas tarina vai ytimekäs kommentti?

Nimilista tarkoittaa osallistujien keräämistä listaksi - opettaja kirjoittaa jokaiselle henkilökohtaisen kommentin tunnista. Sinun ei siis tarvitse kuin ilmoittautua mukaan!

Lomaketunti on listatuntia hauskempi tapa osallistua tunneille vaivatta. Sinun tehtäväksesi jää klikkailla lomakkeesta mieleisesi tunti ja painaa "lähetä"-nappia. Kivaa ja vaivatonta!

Ratsastaja saa tietenkin eniten irti tarinatunneista, sillä siinä missä hevostietous, myös oma kirjoitustaito saattaa kohentua tarinoita kirjoitellessa. Virtuaalinen ratsastuselämys on aina antoisa kokemus!

klikkaa tunnin nimeä lukeaksi lisää!

tiistai keskiviikko torstai perjantai lauantai sunnuntai
16.00 A-merkki Startti Jatko C-merkki
17.00 Esteiden alkeet Kisatiimi Parempaa ratsastusta Alkeisryhmä Senioriryhmä
18.00 Alkeiswestern (tauolla) Jatkoeste Konkarit B-merkki Yleistunti Alkeiseste
19.00 Ajotunti Team Kristian Talutustunti Talutustunti Jatkowestern (tauolla)

Ura ratsastajana?

Susikalliossa jokainen aloittaa ratsastajanuransa osallistumalla starttitunnille. Tunnilla näytät opettajalle taitosi (ja tietosi) ja näin sinut osataan ohjata sopivalle tasolle. Osallistu starttitunnille osallistumislomakkeella: kirjoita tunti-kohtaan "starttitunti" ja olet mukana! Paluuviestinä saat tarkempia ohjeita.

Kun starttitunti on takana, opettaja arvioi osaamisesi ja suosittelee juuri Sinulle sopivia tunteja tai kursseja. Jos opettaja katsoo, että taidoissasi on vielä hiomista, ja ehdottaa sinulle alkeiskurssia, ei siitä tule ottaa nokkiinsa vaan tarttua tuumasta toimeen - kaikki meistä on aloittanut peruasioista! Sitkeä työnteko, harjoittelu ja tuntien rehellinen läpikäynti takaavat onnistumisen riemun ja nousun kaikkien ihailemaksi konkariratsastajaksi! Varsinaisista ratsastajatasoista luovuttiin huhtikuussa 2012, mutta tilalle otettiin käytäntö, ettei tiettyihin ryhmiin pääse ennen kuin on suorittanut riittävästi tunteja - realistisuuden takaamiseksi! :)

Tule mukaan!

Noudata foorumilla pidettävien tuntien annettuja ohjeita. Kursseille ja muille foorumin ulkopuolella järjestettäville tunneille pääset mukaan täyttämällä osallistumislomakkeen jokaisen kentän huolella! Kurssille riittää yksi osallistuminen, mutta kaikille irtotunneille on osallistuttava erikseen. Jos ratsastat ensimmäistä kertaa Susikalliossa, tulee sinun ilmoittautua starttitunnille! Startin jälkeen saat ohjeistuksen juuri sinulle sopiville tunneille.

Tunneille voi tulla kuka tahansa - olit sitten vakioratsastaja, muukalainen tai hoitaja, olet aina tervetullut!

Copyright: Susikallio 2008-2012, kopiointi kielletty!
sivusto toimii parhaiten mozilla firefoxilla
kyseessä on virtuaalitalli / virtuaalihevonen