Toimintaa jokaiseen makuun!

» Kasvatus
Kasvatamme selväpäisiä, hyvän rakenteen omaavia hevosia ja poneja harraste- ja opetuskäyttöön. Rodusta riippumatta meille tärkeintä on saattaa maailmaan tarkoin harkittuja, kaikinpuolin terveitä kasvatteja. Kasvattimme tunnistat Susikallion tai Lýkaina-liitteestä.
» Yksityiset
Susikallio majoittaa tiloihinsa noin kymmenen yksityishevosta. Tarjoamme sekä karsinapaketteja - että hoitopaketteja, jotka on luotu kiireisille hevosenomistajille. Yksityiset ovat tervetulleita tallin järjestämään toimintaan; meillä voit maksaa vuokrasi osallistumalla aktiivisesti toimintaamme!
» Kilpailut ja valmennukset
Susikalliossa järjestetään muutaman kerran kuussa jaoksettomia kilpailuja niin esteille kuin kouluunkin. Useimmiten kisamme ovat harjoituskisoja kisoihin tähtääville hoitajille. Järjestämme niin yksityis- kuin ryhmävalmennuksiakin lähinnä kouluun, satunnaisesti myös esteille. Meillä on mahdollisuus myös vakiovalmennuksiin! Valmennuksia voi toivoa sekä Vionalta että Kristianilta.
» Leirit ja vaellukset
Tallilla järjestetään hyvin pienimuotoisesti myös pidempiä vaelluksia lähimetsiin ja hieman useammin leirejä. Järjestämme monipuolisia leirejä kaikentasoisille ratsastajille - niin ratsastuksen kuin hevosenhoidon tiimoilta. Erikoisuuttemme on, että myös hoitajat voivat järjestää leirejä!
Copyright: Susikallio 2008-2012, kopiointi kielletty!
sivusto toimii parhaiten mozilla firefoxilla
kyseessä on virtuaalitalli / virtuaalihevonen