Info

Mikä virtuaalitalli?

Virtuaalitalli tarkoittaa tallia, joka on olemassa vain mielikuvituksissamme - ja netissä. Tallin hevoset, tilat, henkilöt ja tapahtumat ovat täysin mielikuvituksiemme varassa, eikä siis mitään tapahdu oikeasti. Eläimiä tai henkilöitä et löydä todellisuudesta! Virtuaalitalli pyörii pitkälti tarinoiden varassa, voit siis ottaa virtuaalisen hoitohevosen, jota hoidat kirjoittamalla sen päiväkirjaan tarinoita siitä, mitä teit sen kanssa. Myös tunnit yms toiminta pidetään pitkälti tarinapainotteisena. Vastaamme mielellämme kaikenlaisiin kysymyksiisi!

Tekijänoikeudet

Jokaisella tallilla on oltava tekijänoikeudet kunnossa - niin on myös meillä! Ilmoitathan ystävällisesti vieraskirjassa, mikäli huomaat, että joltain sivulta merkinnät ovat vahingossa päässeet unohtumaan. Otathan meihin myös yhteyttä, mikäli huomaat että hevosesi kuva on sivuillamme, etkä sitä halua virtuaalihevosille! Tällöin poistamme kuvat välittömästi.

Ulkoasu © suunnittelu ja toteutus: Viona 2011 (susikallio@POISTAhotmail.com)
Ulkoasun kuvat © re-elect & kuvaaja ei halua nimeään mainittavan. Kiitos!
Tekstit © Viona 2008-2012
Kuvat © jokaiseen sivuilla esiintyvään kuvaan on pyydetty ja myönnetty lupa. Kuvista haluamme kiittää mm. seuraavia henkilöitä/farmeja: Kokkomäen 4H-tila, Stald Nordkap, Ritva's Gallery, "tambako the jaquar", Jacques Toffi, Thomas Siergeij, monni, Juuli J., Regata, Jenny K., Hippios, M. Le Bell, VK09, Szedlisa, Gál Ildíko, MMR, Oak Wood Farm, Emmu, 1851, Wapaat, re-elect, Puk. Kiitos!

Sivutilasta kiitos:


Ethän kopioi sivuiltamme mitään materiaalia?

Kiitokset

Haluaisin kiittää kaikkia Susikallion toiminnassa jollain tavalla mukana olleita henkilöitä - tuntilaisia, yksityisten omistajia sekä tietenkin tallimme kantavaa ja tärkeintä voimaa, hoitajia. Erikoiskiitokset tallin ideoinnissa, rakentamisessa ja ylläpitämisessä tukeneille Rezille, Henzille, Dimmalle, Iinalle ja Ontulle! Erityiskiitokset myös pitkästä ja kunnioitettavasta taipaleesta hoitajana rakkaalle Henzille! Susikallio ei olisi mitään ilman teitä.

Lue muiden tekemiä arvosteluja Susikalliosta täällä!

Copyright: Susikallio 2008-2012, kopiointi kielletty!
sivusto toimii parhaiten mozilla firefoxilla
kyseessä on virtuaalitalli / virtuaalihevonen