Kamu- Spanish Water Dog buddy

Espanjanvesiäinen Kamu

24.3. 2008
Kisailtu on ykkösissä ja kakkosissa tänä pääsiäisenä. Perjantaina tuli vika nousu nolla kakkosiin ja tänää Purinalta nolla voitto. Oli kyllä vastoinkäymisiäkin. Eka rata meni tänään tosi hienosti, mut maaliin saavuttaessa meidät olikin hylätty... Ilmeisesti menin liian läheltä keinua ja "kurotuin" sen yli. Harmi sinäänsä, koska oli muuten nappi suoritus.. 


25.2.2008
HUH HUH AIKA ON MENNYT SIIVILLÄ!


Lupaan olla reippaampi ja päivittää sivua asiallisemmin. Uusimpia kuulumisia on, että saimme toisen nollan 6.12 Purinalta. Meni mallikkaasti. Siellä on jotain 26 lähtöö ja me tultiin toiseksi Kiva juttu!! (video radasta löytyy "Links" otsikon alta)

Nyt ollaa treenailtu, juoksutkin mahtu tuohon väliin. Kutkuttelee jo kisaaminen ja alkava kisakausi! Toisaalta näyttää pahasti siltä, ettei me taas kauaa Suomessa viihdytä-koira ja minä. Uusi mantere syksyllä edessä ja uudet tuulet!!

Meillä vieraili myös katalapoika syksyllä. Nyt varmistui ainakin se, että Sveitsin tuonti katalonianpaimenkoiraa on enää vaikea vastustaa... Niistä sitten enemmän, kun asia on ajakohtainen. Mutta on se niin MAGEE rotu!!
 
Annecy Kamu ja Minä 9.6 
 
 
13.6.2007
Johan saatiin kesäinen kuva tänne sivuille! Oltiin viikonloppuna Annecyssa, jota sanotaan Ranskan Venetsiaksi. Kaunista oli. Vuokrattiin vene, joten vesihiisiäinenkin pääsi vesille. Oli mieletöntä pulahtaa viileään kristallinkirkkaaseen veteen! Se on kuulemma maailman kirkasvetisimpiä järviä. Kamu ei päässyt mukaan, koska sillä ei ollut valjaita. Olis ollu tosi hankala saada sitä enää takaisin veneeseen...
 
 
Lake Annecy, view
 
 
8.6 2007
Agilitytreenaaminen lähti pari viikkoa sitten käyntiin. Vähän erilaistahan se on mennä kaltevalla nurmikentällä.. Täällä on huikeat puitteet harrastamiselle. On isot klubirakennukset ja pelit.
 
Kisoissakin pyörähdettiin (2.6). Kolme rataa päivä on täällä normaali kisapäivä. Kaksi epävirallista ja yksi virallinen. Hyppyrataa kun ei täällä tulkita viralliseksi.Ja ratojen välissä syötiin pitopalvelun valmistava lounas. NAM! Kisoissa meni 9:00-21:00, joten kokopäivätyötähän se oli. Ja ykkösen radat ei olleet mitään simppeleitä. Sai tosiaan miettiä miten ohjaa. Ja miten meni? NO kokemusta kartuttaessa 
 
15.5.2007
Vieläkin painaa Likan kohtalo mieltä. Vaikka eihän se koskaa mielestä haihdu. Asianhan kohtaa uudelleen, kun näkee Marian syksyllä. Kamu on ollut Flexi-linjalla kun ollaan oltu lähellä teitä.
 
 
10.5.2007
Tänään oli surun päivä. Ystäväni Maria ilmoitti, että Kamun sisko Likka menehtyi viimeisellä riistaretkellä. Likka jäi auton alle. Tämä tyhjä tunne ja käsittämätön ymmärtämättömyys siitä, että Likka jätti meidät aivan liian aikaisin  vetää hyvin, Hyvin surulliseksi. Uskomattoman upea koira on nyt poissa. Kaikki ne suunnitelmat ja tulevat yhteiset hetket ovat haihtuneet pois. Saan olla kiitollinen, että Kamu on vielä täällä ja toivottavasti myös pitkään kanssamme. Koskaan kun ei tiedä mitä huominen tuo...
 
Likan Löydätte osoitteesta
 
 
 
2.5.2007
Kamu pääsi kesäksi aivan uuteen paikkaan- Geneveen, Sveitsiin. Itse asiassa asumme kuitenkin Ranskan puolella. Maisemat ovat upeat. Päivittäin saamme lenkkeillä ns. maaseudulla Juran, Alppien ja peltojen ympäröimänä. Maisema on käsittämättömän hieno!! Aloitamme myös agilityn treenaamisen parin viikon sisällä. Jännittävää!!  


 
 

Vierailijaa Syksystä 2006 alkaen

Create a Free Website