WELKOM OP DEZE WEBSITE HEART-BEAT

Heart-Beat

Click here to edit subtitle

De eerste gedichtenbundel heet sterrenstof,het goede doel wat ik daar voor koos werd heel makkelijk voor mij,ik draag War-Child een warm hart toe na aftrek van de kosten gaat wat overblijft naar War-Child.


De tweede gedichtenbundel heet spiegelen,

ook hier aan is een goed doel gelinkt.

Ik heb van Kim een vidio onder ogen gekregen,

dit ging over de Agape childeren.

De vidio heeft mij zo geraakt,kinderen in dit land,

raken hun ouders kwijt omdat deze zijn besmet met aids.

Zingen is hun lust en leven,ze zingen als ze vrolijk zijn,ze zingen als ze verdriet hebben,zingen is de therapie voor deze kinderen.


De derde gedichtenbundel ging heten Heart-Beat,

in de eerste instantie hebben ik het boekje gemaakt voor die mensen die voor mij bouwsteentjes waren in mijn leven en het groeien naar mezelf toe.

Daarna heb ik weer gekozen voor War-Child.

Wederom opbrengst na aftrek gaat naar War-Child


Het vierde boekje is heel heel speciaal,ik kwam via een spirituele website terecht op een blog waar iedereen de zijne mocht aan maken.

Hier kwam ik Paul Jaarsma tegen,kwam via een discussie er achter dat hij een fijn schilder is,ik gaf een compliment aan hem,twee paar ogen vingen mij direct,het schilderij hete de woestijn vaders.

Ik heb toestemming gevraagd of ik zijn foto`s mocht gebruiken van zijn website voor een nieuwe gedichtenbundel.

Hier over reageerde hij heel enthausast,wel met de voorwaarde dat het niet ging om de publiciteit.Een  non-profit boekje en dat hoorde wel bij mij

Het boekje ging dan ook heten woestijnvaders met op de voorkant die mooie ogen die mij vingen.


De vijfde gedichtenbundel ging heten Inner voice ook wederom met een goed doel,voor de radio OZO de radio omroep voor zieken en ouderen.


De zesde en ook de laatste boekwerk met wel 200 gedichten gaat het goede doel naar one voice radio.het heet dan ook heel toepasselijk one heart one voice,het boekje werd hem overhandigt door Ray Vermeij.

Love
Dan Gibson's Solitudes (Native Spirit: Gentle World)
0:00/1:16