De fansite van Stellar Kart!


<embed src="C:\Documents and Settings\EMMA\Mijn documenten\Mijn muziek\Stellar kart\We can't stand sitting down\03 Me and Jesus.wma" width="145" height="120" autostart="false">

Dit is de fansite over Stellar Kart van Rebecca, Emma en Baukje. Binnenkort info, nieuwtjes, en alles wat je altijd al wilde weten over Stellar Kart, de power pop punk band uit Phoenix, AZ, verenigde staten.

Kijk ook op www.myspace.com/stellarkartholland en www.stellarkartholland.blogspot.com


English

This is the Stellar Kart fanpage of Rebecca, Emma and Baukje. Coming soon: info, news and everything you ever wanted to know about Stellar Kart. Apower pop punk band from Phoenix, Arizona, United States of America.


Check this out! www.myspace.com/stellarkartholland and www.stellarkartholland.blogspot.com

 

Thanks to: Rick

Wat is stellar Kart?

Stellar Kart is een christelijke Power Pop Punk Rock band. Ze komen oorspronkelijk uit Arizona, Verenigde Staten.

Stellar Kart heeft 2 Albums uitgebracht: All Gas. No brake en We can't stand sitting down. Het eerste optreden van Stellar Kart in Nederland was tijdens de Eo Jongerendag op 9 juni 2007 te Arnhem. Ze bestaan vanaf 2005, en begonnen vanuit Phoenix.

v.l.n.r.: Cody(gitaar), Brian(basgitaar), Adam(zang en gitaar), Jordan(drum).

 
Volledige namen: Cody Pellerin, Brian Joel Calcara,  Adam B. Agee, Jordan Bradford Messer
 
Stellar Kart is een vierkoppige pop-punk band uit Phoenix, Arizona. De band bestaat uit zanger Adam Agee, gitarist Cody Pellerin, drummer Jordan Bradford Messer en bassist Brian Calcara. Bandleider Adam Agee en Jordan Messer zijn begonnen als worshipleiders bij hun jeugdgroep. Vervolgens heeft Cody Pellerin zich bij de band gevoegd en het meest recente bandlid is Brian Calcara. De bandnaam Stellar kart is naar boven gekomen omdat de bandleden tijdens jeugdkampen veel plezier hadden met het rijden op skelters. De rockband Audio adrenaline is altijd het grote voorbeeld van Stellar kart geweest. In de beginperiode speelt Stellar kart voornamelijk covers van Audio adrenaline. Toch ontstaat al vrij snel de behoefte bij de bandleden om eigen songs te schrijven en op te nemen.

Toevallig heeft gitarist Cody Pellerin een vriend die de neef van Justin Unger van de band Across the sky blijkt te zijn. Op die manier is het balletje gaan rollen en hebben wij een demo opgestuurd naar het Across the sky's label Word Records. De band besluit een contract te tekenen bij Word Records en werkt in de studio aan het album "All gas no brake". Vanuit het label komt het verzoek een bekende song te coveren. De bandleden van Stellar kart kiezen ervoor een eigen versie op te nemen van Bon Jovi's "Liviní on a prayer". De lezers van het studentenblad "Ignite your faith" verkiezen Stellar kart tot "Nieuwe artiest van het jaar". Dat het album goed wordt ontvangen blijkt ook wel uit het feit dat Stellar kart in de lente van 2005 tourt met Kutless en Barlowgirl.

Het album "We can't stand sitting down" (2006) is geproduceerd door Ian Eskelin, die eerder productiewerk heeft gedaan voor onder andere Krystal Meyers, Everyday Sunday en All star united. Bandleider Adam Agee vertelt over dit album: "Ik denk dat het een meer volwassen album is geworden, zowel muzikaal als tekstueel. Er staan nog steeds een aantal grappige en gekke songs op, maar we gaan ook in op wat serieuzere zaken. Wij willen universele teksten schrijven. Het is onze roeping om muziek te maken die zegt 'Jezus houdt van je' op zo'n manier dat ook niet-christenen er naar kunnen luisteren zonder het gevoel te hebben bepreekt te worden. Wij verschuilen ons geloof niet als band, maar willen ook niet alleen voor christenen optreden. Wij willen dat onze muziek door iedereen wordt beluisterd en gewaardeerd." Op 9 juni 2007 geeft Stellar kart een concert voor meer dan 30.000 bezoekers tijdens de EO-Jongerendag in het Gelredome stadion in Arnhem.
Bron: www.gospeltime.nl
 

English
 
Stellar Kart is a christian power pop punk rock band from Arizona, US. They released two albums: "All Gas. No Brake." and "We Can't Stand Sitting Down". There first live performance in Holland was at the EO-Youthday in Arnhem at the nineth (9th) of June 2007. Stellar Kart was founded in 2005.
 
 
 
 
 
 
 

Create a Free Website