Workshop Ho'oponopono

 

helaas, de workshop was op donderdag 24 oktober.
als je zorgt voor een groepje deelnemers, brengt Mieke de workshop op een locatie naar jouw keuze (mailto: info@thuisinjezelf.be)

of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wees zo onmiddellijk op de hoogte wanneer er een volgende workshop wordt gepland.

Liefde, dankbaarheid en vergeving als sleutels
naar je werkelijke zelf

Ho'oponopono is een krachtig, universeel ritueel
voor liefde en vergeving.

Wat mag je verwachten?.

Ho’oponopono is een eeuwenoude levensfilosofie en genezingsmethode uit Hawaï, die letterlijk ‘perfectie herstellen’ betekent. Ondanks haar exotische oorsprong is het een eenvoudige, universele methode. Iedereen kan haar toepassen om dichter bij zichzelf, bij het werkelijke zelf, te komen.


Vaak is ons werkelijke zelf bedolven onder allerlei lagen puin: herinneringen van ons kind-zelf die geleid hebben tot onbewuste programma’s. Of nog: gedachten en oordelen over onszelf, die we voor waar aannemen. Doordat we erin vasthangen, blijven die herinneringen, gedachten en oordelen zich ook steeds herhalen. Zo creëren we (onbewust) een valse werkelijkheid die ver verwijderd is van onszelf. We weten niet meer wie we zijn.


Ho’oponopono reikt een methode aan om deze lagen puin weg te halen en de weg naar onszelf terug te vinden. De methode bestaat uit het zuiveren van de herinneringen en gedachten die onze valse werkelijkheid hebben gecreëerd. Door zelf de verantwoordelijkheid te nemen voor onze herinneringen, gedachten en oordelen, en ze via een proces van doelgerichte affirmaties over te dragen aan onze ziel, kunnen we ze loslaten en transformeren naar licht.


De affirmaties van Ho’oponopono gaan over liefde, dankbaarheid en vergeving. De bekendste zijn ‘Ik hou van je – Het spijt me – Vergeef me – Dankjewel’, maar er zijn nog tal van andere.

Door deze affirmaties bewust te doorleven, komen we weer bij onze zuivere essentie, bevrijd van ballast. Dat geeft vrijheid, ruimte en vertrouwen. We leren onszelf liefhebben en helen. Van daaruit kunnen we ook onze relaties met anderen helen.

In deze workshop ga je aan de slag met de methode van Ho’oponopono. Er wordt een veilige bedding gecreëerd zodat je je helemaal kunt overgeven aan het proces. Je gaat oefenen met de affirmaties en voelen wat ze met je doen. Er zijn zowel individuele oefeningen als oefeningen in groep en in duo’s. Zachte bewegingsoefeningen, klankrelaxatie, meditatie en stembevrijding ondersteunen je in dit proces.


Het is het mooiste geschenk dat je aan jezelf kunt geven.

 
 

Praktisch

  • Datum: donderdag 24 oktober 2019 van 19.00u tot 22.00u 
  • Locatie: Great White Whale Center, Jozef Reusenslei 182, 2150 Borsbeek
  • Voor wie: mannen en vrouwen van alle leeftijden
  • Begeleiding: Mieke Polfliet
  • Bijdrage
  • Meebrengen: flesje water, warme sokken of pantoffels, eventueel een meditatiekussen. Er zijn stoelen ter plekke. Draag best makkelijke kledij.
  • Inschrijven: