Connect in Peru

van 2 september tot 14 september 2020

Verbinding met de natuur,
Verbinding met jezelf,
op de mooiste krachtplaatsen in Peru,

in ritueel - klank - zang - natuurbeleving.

begeleiding: Nathalie Verboven en Mieke Polfliet
 
Muziek, grootse krachtplaatsen en verbluffende natuur maken deel uit van het leven van Peruanen. De verbinding die ze hebben met Pachamama (Moeder Aarde), met hun oeroude tradities en met klank leeft vandaag nog steeds.

Tijdens deze magische reis nodigen we je uit om verbinding te maken met de natuur en met jouw natuur. We volgen het voorbeeld van de Peruanen en verbinden ons via klank en ritueel met Pachamama.

We beleven oorspronkelijke rituelen uit de Andestraditie, zingen krachtliederen en mantra’s op eeuwenoude krachtplaatsen, en laten ons verwonderen door de schoonheid van de natuur en de mensen.
We ervaren stilte en deelmomenten, wandelen in de adembenemende natuur, en dit alles met ruimte voor ontspanning en plezier!

Zo kunnen we ons hart openen en schoonheid echt beleven.

Hoor je de roep van Peru?
Ervaar het wonder op elke plek die we bezoeken, ervaar hoe het voelt om gewoon te Zijn, in verbinding met al wat is.

Zo is deze reis veel meer dan een reis naar buiten, naar Peru. In verbinding met het land maak je ook verbinding met jezelf. Al reizend langs de mooiste plekken van Peru reis je ook naar je innerlijke thuis!

Je bent welkom.

Wat mag je verwachten?

Deze reis nodigt je uit tot zelfverkenning en erkenning van wie je werkelijk bent. Respect voor je lichaam, voor je gedachten en gevoelens, voor de natuur evenals het werk van de voorouders en de geesten van het land staan hierbij centraal. Ook leven in het Nu.

Programma:
​2 sept. Vetrek naar Lima / Cuzco (naar gelang de vluchten overnachten we in Lima of Cuzco).
3 sept. Bezoek aan een krachtplaats voor een zuiveringsritueel. Hier plaatsen we onze eerste intenties. Klankcirkel. We overnachten in Urubamba in de Heilige Vallei (2.870 m.) bij een project voor kansarme kinderen.
4 sept. We beginnen de dag met een klankcirkel in een unieke ruimte. Daarna ontmoeten we een bijzondere klanksjamaan voor een soundhealing. Vrije namiddag.
5 sept. Ceremonie van het hart op een krachtplek bij Ollantaytambo met klankcirkel. Lunch in Ollantaytambo en met de trein naar Machu Picchu.
6 sept. Bezoek van Machu Picchu. In de namiddag nemen we de trein tot Ollantaytambo. Overnachting in Urubamba.
7 sept. Naar Pisac voor marktbezoek en bezoek van de ruines. Aankomst in Cusco begin van de namiddag.
8 sept. Klankcirkel op Sacsayhuaman. Vrije namiddag. Overnachting in Cuzco.
9 sept. Met de bus naar het Titicaca meer (3.830 m). Onderweg stoppen we in Raqchi voor een Despacho ritueel met Don Carlos. Overnachting in Capachica.
10 sept. Met de boot naar het eiland Taquile. Klankcirkel. Overnachting bij een familie.
11 sept. Eind van de voormiddag varen we naar het eiland Amantani. Vrije namiddag. Ceremonie met Dona Francisca (optioneel). Overnachting bij een familie.
12 sept. Wandeling naar Pachatata en Pachamama, ceremoniële plaatsen met een adembenemend zicht. Klankcirkel. Dankbaarheidsritueel met zang in de namiddag.
13 sept. Terug naar Cuzco (boot + privé transport). Onderweg stoppen we in Tinajani. Overnachting in Cuzco.
14 sept. Vlucht naar Lima/Europa.​​

Elke groep (+/- 8 deelnemers) is anders en heeft andere behoeften. Hierdoor kan het programma in overleg aangepast worden.

Praktisch

Data: van 2 september tot 14 september 2020
Organisatie en inschrijven: Nathalie Verboven - www.ayni.be - nathalie@ayni.be - +32 475 653030
Begeleiding: Nathalie Verboven (organisatie en algemene begeleiding) en Mieke Polfliet (klank- en zangcirkels)
Bijdrage: 1.660 €. Prijs kan nog lichtjes fluctueren i.f.v. de actuele de wisselkoers en het aantal deelnemers. De actuele prijs is o.b.v. de wisselkoers op 14-12-2019
  • Inbegrepen: alle organisatie en begeleiding, 1 kennismakingsbijeenkomst voor aanvang van de reis, 12 overnachtingen (gedeelde kamers), plaatselijk vervoer, vol pension in Islas Taquile en Amantani, ontbijt in Urubamba en Ollantaytambo, inkom toeristische sites en 1 soundhealing.
  • Niet inbegrepen:internationale en nationale vluchten (ca. 1.080 €), overige maaltijden (+/- 120 €), drank en persoonlijke uitgaven, uitwisseling (ayni) voor ceremoniën, reis- en annulatieverzekering (verplicht).
Fysiek: We verblijven op hoogtes tussen 2.870 & 3.900 m. Bij aankomst dien je het rustig aan te doen en veel cocathee te drinken. Het programma is zo opgebouwd dat we de eerste dagen kunnen acclimatiseren. Het is zeker nuttig je reisplannen te bespreken met je huisarts. De moeilijkheidsgraad van een wandeling is subjectief. Hou er rekening mee dat er steeds hoogteverschillen zijn.