Zangcirkel

 

vrijdag 29 november 2019, 19u30 - 21u30


Samen zingen vanuit hart en buik


met Mieke Polfliet

Wat mag je verwachten?

Zingen is gezond. Wanneer je zingt, ga je vanzelf dieper ademen. Door te zingen kan je contact maken met je emoties en uitdrukking geven aan wat er binnen in jou leeft. Je kan je verstand, met al zijn gekwebbel en controlemechanismen, even op pauze zetten.

Samen zingen is nog plezanter! Wanneer je samen zingt, gaan de harten kloppen op dezelfde hartslag. Door jouw stem te verweven met die van anderen, creëer je een prachtig tapijt van klank en trilling.

In deze zangcirkel exploreren we liederen uit alle windstreken. Vrolijke liederen, liederen van verlangen, actieve liederen met dans en beweging, mantra's en rustige ontspannende songs. Eenvoudige liederen en meerstemmige liederen waarin je helemaal kunt losgaan. Liederen die instrumentaal begeleid worden en liederen gedragen door alleen de pure stem.  
Je hoeft geen supergetalenteerde of ervaren zanger zijn om met ons mee te zingen. Dit is geen zangles of stemcoaching.
Het is vooral belangrijk dat je jezelf toestaat om te zingen, met jouw eigen, authentieke stem. En dat je goesting hebt om je zangplezier te delen met anderen.
A bird doesn't sing because it has an answer. 
It sings because it has a song
Maya Angelou

Praktisch

  • Datum: vrijdag 29 november 2019 van 19.30u tot 21.30u (aankomst vanaf 19u15)
  • Locatie: De Verscholen Tuin, Peter Benoitlaan 15, 2100 Antwerpen
  • Voor wieal wie zin heeft om te zingen
  • Begeleiding: Mieke Polfliet
  • Bijdrage: €15, vooraf te betalen;
  • Betaling: vooraf over te maken op rekeningnummer BE56 733 05564 50 88 (BIC KREDBEBB) van Mieke Polfliet, met vermelding van je naam + 'zangcirkel november'
  • Meebrengen: flesje water, warme sokken of pantoffels, zitkussen. Er zijn wel stoelen en enkele kussens beschikbaar ter plaatse. Draag best comfortabele kledij.
  • Inschrijven: via onderstaand formulier (opgelet: je inschrijving is pas geldig na betaling van de bijdrage!) niet vergeten op 'Send Message' te klikken!
Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
Oops. An error occurred.
Click here to try again.
The only thing better than singing 
is more singing
Ella Fitzgerald
I don't sing because I'm happy;
I'm happy because I sing
William James