Mantra's voor deva's en diva's


een mantracirkel voor vrouwen

dinsdag 2 april 2019, 20u00 - 21u30


Ervaar de helende kracht van samen mantra's zingen! 

Je hebt hiervoor geen zangervaring nodig, enkel de bereidheid om je over te geven aan de kracht van de mantra's en aan aan het plezier van samenzingen, vanuit hart en buik. 

Wat mag je verwachten?

Mantra's zijn niet zomaar 'liedjes'. Het zijn eeuwenoude gereciteerde lettergrepen, woorden en zinnen uit India, Tibet en China. Omdat ze al van oudsher gezongen worden in een sacrale context, zijn ze opgeladen met krachtige intenties en energie. Je kunt ze dus een beetje zien als een magische spreuk of als een soort gebed.

In deze mantracirkel verbinden we ons in het bijzonder met mantra's voor het scheppende, vrouwelijke principe. We zingen mantra's voor moedergodinnen en deva's uit alle windstreken: Tara, Lakshmi, Durga, Kuan Yin, Sarasvati, Kali... en voor de Deva in onszelf.

Mantra's vol power en levensenergie, maar ook ingetogen mantra's voor mededogen en liefde.
Mantra's zingen werkt als een magneet: je trekt helende vibraties aan die door je hele wezen stromen. Of je nu een deva bent of een diva, al helemaal thuis bent in de spirituele wereld of nog helemaal verankerd bent in het wereldse leven, of alles daar tussenin: mantra's zingen raakt je en beweegt je.

Je zingt of reciteert de mantra's met jouw eigen klank en intentie, waardoor het effect ervan nog sterker wordt. Samen mantra's zingen creëert verbinding, met elkaar en met de universele trilling die door elke mantra stroomt.

De klanken van bijzondere akoestische instrumenten zoals shruti box, tanpura, trom en monochord zorgen daarbij voor een zachte muzikale bedding.


Klik hier als je graag nog meer weet over de betekenis en oorsprong van mantra's.

Praktisch

  • Datum: dinsdag 2 april 2019 van 20.00u tot 21.30u 
  • Locatie: WonderWijvenHuis, Driemastenbaan 37, 2160 Wommelgem 
  • Voor wie: vrouwen van alle leeftijden
  • Begeleiding: Mieke Polfliet
  • Bijdrage: €15, vooraf over te maken op rekeningnummer BE56 733 05564 50 88 (BIC KREDBEBB) van Mieke Polfliet, met vermelding van je naam + 'mantracirkel 2 april'
  • Meebrengen: flesje water, warme sokken of pantoffels, eventueel een meditatiekussen. Er zijn stoelen ter plekke. Draag best makkelijke kledij.
  • Inschrijven:
Bedankt voor je inschrijving. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om deze te bevestigen.
Oops. An error occurred.
Click here to try again.