GODIVA

een muzikale vertelvoorstelling voor vrouwen

donderdag 15 november 2018 
even uitgesteld wegens familiale gezondheidsredenen


We kennen vele heldenverhalen ...

... maar waar zijn de heldinnen?

De vrouwen, de godinnen, de diva’s?


Wat mag je verwachten?.

Durf je samen met ons het 
donkere woud in te gaan? 
Storyteller Marijke Goossens en klankenvrouw Mieke Polfliet ontsluieren de krachten van de verleidelijke, ondeugende, hekslelijke, maar ook fantastische Godin met vele gezichten.

Oeroude en unieke verhalen, verteld en bezongen, maken van Godiva een prachtige muzikale vertelvoorstelling; geweven ver voorbij de fantasie, tot diep in onszelf.
Over Marijke Goossens (www.devertelster.be)

De VertelSter van 1001 Verhalen is reeds jarenlang een gepassioneerd storyteller. Oeroude verhalen die van generatie op generatie werden doorverteld, haalt zij vanonder het stof. Zij bevatten de diepgewortelde kennis en wijsheid van onze voorouders.

Of het nu sprookjes of mythen zijn, volksverhalen of legenden, Marijke weet steeds de ziel te beroeren en de essentie te benoemen. Hoe het publiek in het verhaal gezogen wordt en zich laat meevoeren naar andere werelden is een ware kunst.

De vertelvoorstellingen gaan door op scholen en events, in de bib, musea, bos en park. Voor klein en groot. Laat je verwonderen!


Over Mieke Polfliet

Mieke is ritueelbegeleider, soundhealer en lesgever met een passie voor zingen. Klank en zang lopen als een rode draad door haar leven en werk. Ze volgde een opleiding tot soundhealer bij de International Association of Sound Therapy en verdiepte zich in natuurstem, mantra's en healing voice.

Momenteel begeleidt ze klankhealings en klankrelaxaties, zang- en mantracirkels, workshops, cursussen Stembevrijding en retreats in binnen- en buitenland. Ook zingt ze op concerten en evenementen.


Tot eind 2014 zongen Marijke en Mieke allebei in de a-capellagroep Keruna, die 2 cd's uitbracht. 

Als je het woud niet ingaat, zal er nooit iets gebeuren en zal jouw leven nooit beginnen
C.P. Estès: De Ontembare vrouw

Praktisch

  • Datum: donderdag 15 november 2018 - welkom vanaf 19.30u met koffie, thee en koekjes
Opgelet: vooraf inschrijven nodig!