Beleefreis Peru


van 1 tot 14 oktober 2019

Zingen en Zijn in Peru

verbind je via stem en ritueel met oude krachtplaatsen

sjamanistische Inca-rituelen
krachtliederen en sound healing
genieten en beleven
Nathalie en Mieke nodigen je uit om op oude krachtplaatsen in Peru via krachtliederen en rituelen de verbinding met jezelf te voeden en te laten openbloeien.
Muziek, grootse krachtplaatsen en verbluffende natuur maken deel uit van het leven van Peruanen. De verbinding die ze hebben met Pachamama (Moeder Aarde), met hun oeroude tradities en met klank leeft vandaag nog steeds. 
Voor ons een uitnodiging om die verbinding aan te gaan en te voelen wat het met ons doet. Deze connectie leert ons ons hart te openen en schoonheid echt te beleven. 

Voel je de roep van Peru? Ervaar het wonder op elke plek die we bezoeken en de helende werking van klank op krachtplekken, ervaar hoe het voelt om gewoon te Zijn.

Samen beleven we oeroude tradities, zingen op bijzondere krachtplekken, ervaren stilte en deelmomenten, wandelen in de adembenemende natuur, dit alles met ruimte voor ontspanning en plezier! Deze helende reis werd ontworpen met als doel jouw (innerlijke) reis een unieke plaats in je leven te geven, op de mooiste plekken van Peru.

Wat mag je verwachten?

Deze reis nodigt je uit tot zelfverkenning en erkenning van wie je werkelijk bent. Respect voor je lichaam, voor je gedachten en gevoelens, voor de natuur evenals het werk van de voorouders en de geesten van het land staan hierbij centraal. Ook leven in het Nu.

Programma:
1 okt. Vetrek naar Lima waar we overnachten
2 okt. Vlucht naar Cuzco. Van daar gaan we naar Quilla Rumiyoq voor een zuiveringsritueel en plaatsen we onze eerste intenties. Klankcirkel. We overnachten in Urubamba in de Heilige Vallei (2.870 m.).
3 okt. Soundhealing door een krachtige klanksjamaan. Vrije namiddag.
4 okt. Ceremonie van het hart op een krachtplek bij Ollantaytambo met klankcirkel. ’s Namiddags bezoeken we een Inca site in Ollantaytambo (2.790 m) waar we overnachten.
5 okt. We trekken de natuur in, en gaan wandelen en zingen nabij Apu Veronica. Klankcirkel. Overnachting in Ollantaytambo.
6 okt. Naar Cuzco (3.390 m.). Onderweg bezoeken we Chinchero dat bekend staat voor zijn kleurrijke markt. Overnachting in Cuzco.
7 okt. Ontmoeting met Willaru Huayta, Meester in kosmologie en wijsheid uit de Andes. Vrije namiddag. Overnachting in Cuzco.
8 okt. ’s Morgens bezoeken we de San Pedro markt. Vrije namiddag. Overnachting in Cuzco.
9 okt. Met de bus naar Puno (3.830 m). Aankomst aan het Titicacameer in de namiddag. 
10 okt. Bezoek aan de heilige plaats Sillustani. Klankcirkel. Met de boot naar het eiland Amantani (3.810 m). Overnachting bij een familie.
11 okt. Wandeling naar Pachatata en Pachamama, ceremoniële plaatsen met een adembenemend zicht. Klankcirkel. 
12 okt. Dankbaarheidsritueel en verder genieten! Klankcirkel.
13 okt. Terug naar Cuzco (boot + privé transport). Onderweg bezoeken we Raqchi. Klankcirkel. Overnachting in Cuzco.
14 okt. Vlucht naar Lima/Europa.

Elke groep (+/- 8 deelnemers) is anders en heeft andere behoeften. Hierdoor kan het programma in overleg aangepast worden.
Extensie Machu Picchu mogelijk.

Praktisch

Data: van 1 tot 14 oktober 2019
Organisatie en inschrijven: Nathalie Verboven - www.ayni.be -nathalie@ayni.be -+32 475 653030
Begeleiding: Nathalie Verboven (organisatie en algemene begeleiding) en Mieke Polfliet (klank- en zangcirkels)
Bijdrage: 1.180 € + 800 $ (+/700 €) budget ter plekke
  • Inbegrepen: organisatie, begeleiding, ceremoniën, voorbereidende bijeenkomst, logies (gedeelde kamers), plaatselijk vervoer, volledig pension in Isla Amantani ontbijt in Urubamba, Ollantaytambo en Puno.
  • Niet inbegrepen: internationale en nationale vluchten, overige maaltijden, drank en persoonlijke uitgaven, reis- en annulatieverzekering (verplicht).- schatting internationale en binnenlandse vluchten +/- 900 €.


Belangrijk: We verblijven op hoogtes tussen 2.870 & 3.900 m. Bij aankomst dien je het rustig aan te doen en veel cocathee te drinken. Het programma is zo opgebouwd dat we de eerste dagen kunnen acclimatiseren. Het is zeker nuttig je reisplannen te bespreken met je huisarts. De moeilijkheidsgraad van een wandeling is subjectief. Hou er rekening mee dat er steeds hoogteverschillen zijn.