in de kijker

Connect in Peru
laatste infosessie op vrijdag 6 maart 2020
alle info over Peru-reis augustus-september 2020

Munay Ki
nieuwe reeks start op zondag 5 april 2020
reeks Inca - inwijdingen

CantaMantra
vrijdag 28 februari 2020
maandelijkse mantra-cirkel - vrij in te stappen

weekend Stembevrijding
 zaterdag 21 en zondag 22 maart 2020
voor mannen & vrouwen

Zomerweek Spanje - Raise Your Frequency
4 tot 11 juli 2020
nu vroegboekkorting!

Komende activiteiten

Saturday Mar 21 - Sunday Mar 22
Friday, Mar 27 at 8:00 PM - 9:30 PM
Sunday, Apr 5 at 1:00 PM - 6:00 PM
Tuesday, Apr 28 at 7:30 PM - 9:30 PM

info

Al onze activiteiten nodigen je uit om in een veilige omgeving en onder aandachtsvolle begeleiding volledig thuis te komen in jezelf.


Met ons aanbod richten we ons zowel naar particulieren als naar bedrijven en organisaties die willen werken aan welzijn en persoonlijke ontwikkeling.


Ons aanbod steunt op de volgende pijlers:

  • klank en energiewerk: workshops, cursussen en activiteiten waarin klank, sound healing, zingen en muziek centraal staan + inzichtgevende en harmoniserende individuele consulten en huis zuivering
  • vieringen en rituelen: een aanbod op maat van persoonlijke rituelen en ceremonieën die je de gelegenheid bieden om even stil te staan bij een belangrijke gebeurtenis in je leven of om iets te vieren op een leuke en originele manier + de maandelijkse vrouwencirkel bij ons thuis gebaseerd op 'de 13 Clanmoeders)
  • retreats: specifieke themaweekends en -weken op een mooie (vakantie)bestemming, al dan niet in samenwerking met externe partners.
  • voor organisaties (groepen en scholen): een menu van korte tot langere activiteiten die we met plezier bij jou brengen. Afstemming op een bepaald onderwerp, thema, doelgroep enz. is steeds mogelijk. Elk item uit het menu kan op maat worden aangepast.

Onze visie

Wij gaan ervan uit dat iedereen en alles, persoon of organisatie, een perfect energetisch systeem in zich draagt dat zichzelf reguleert en optimaliseert.
Zo is ieder van ons inherent in staat een op alle vlakken gezond en vreugdevol leven te leiden.
Helaas blokkeren we onze natuurlijke stroming soms door het naleven van rollen en patronen die niet bij ons passen.
Rollen die ontstaan zijn uit opvoeding, ervaringen uit het verleden, projecties, angsten enzovoort.

Met ons aanbod helpen we je om weer bij jezelf te komen, je intuïtie en creativiteit weer te laten stromen en je veilig in en met jezelf te voelen. We gaan samen op zoek naar jouw bron, jouw intuïtie, zodat je in staat bent volledig zelfstandig in het leven te staan zonder dat je mensen of materie nodig hebt om je heel te voelen.

  
Je krijgt zicht op je leven, je leert in te grijpen waar nodig en je weet waar en wanneer je kan ingaan op dingen die naar je toekomen. 
 
Je leert, met andere woorden, een vrijer, stromender en bijgevolg gelukkiger leven te leiden.

linken naar meer info