Stan Van Samang

Wanneer woorden zwijgen, spreekt Stan zijn muziek!

1/7/2017

Stan en Barbara zijn de trotste ouders geworden van een zoontje Lenny.

Volg zeker onze facebookpagina voor de laatste nieuwtjes en check de agenda voor alle zomeroptredens.

 Onze facebookpagina die we dagelijks updaten: Stan van samang hotspot.  

07/03/2017

De agenda werd bijgewerkt. Stan komt op 8 juli naar de wei van Werchter, namelijk naar Werchter Boutique. Zijn jeugddroom om in zijnen "achtertuin" te spelen komt uit! En dat nog op hetzelfde podium als Robbie Williams op dezelfde dag, CHAPEAU en proficiat Stan en team. :)

05/02/2017

Intussen zitten we al even in 2017 en Stan is al veel in the picture geweest.

Hij speelde mij in de show van zijn medejurylid Niels Destadsbader: Is er flan op de Mont Blanc, waar zijn team spijtig genoeg het onderspit moest delven... Daarnaast mocht hij op stap en het gras gaan maaien met Luc Alloo in de rapporagereeks: Luc Alloo met...

Bij Luc Alloo verklapte hij eveneens dat hij meedoet in een nieuwe reeks, maar hij had zwijgplicht verder... Wij zijn alvast zeer benieuwd. 

Intussen loopt de theaterreeks op volle toeren en zit Stan zowaar volgeboekt in alle grote zalen van Vlaanderen. Snel zijn is de boodschap voor wie nog een plaatsje wilt.

We zouden bijna het belangrijkste nieuws nog vergeten! Er komt nog een concert in het Sportpaleis op 8 december 2017!!!!  Na het succes van 3x het Sportpaleis vorig jaar mag Stan opnieuw het beste van zichzelf geven tegen het einde van dit jaar.

Op Vier zijn ze Vermist opnieuw aan het uitzenden. De pilootfilm is al geweest en vanaf maandag tot donderdag (vanaf 6/2/2017) kan je Stan bewonderen bij zijn eerste rollen (Steve Van Hamel - cel Vermiste personen). Hij speelde mee in alle 7 seizoenen van Vermist als enige van de cast.

Verder heeft hij opnieuw een MIA in de wacht gesleept, en deze voor Solo Man, we hoeven er niet bij te vertellen, zeer verdiend! :). Hij droeg een stylish pak van Hugo Boss dus hij was helemaal rode loper-proof!

 Dat was het voor nu, maar 2017 wordt zeker een jaar om verder naar uit te kijken voor Stan en voor zijn fans! =)

Groetjes

 De webmasters

 Krista en Melissa

31/12/2016

2016 is bijna om,
maar het was een jaar met veel nieuwtjes wederom.
Stan zijn nieuwe album was meteen goed voor een gouden plaat, want de eerste fans stonden reeds van dag 1 paraat.
Het dak van het Sportpaleis ligt er intussen af, want Stan speelde de pannen er vanaf!

Bovendien komt er een klein Van Samangske aan in 2017.
Wie had dat kunnen voorzien...

 2017 komt eraan,
wees snel en spring op de trein,
de trein van het leven die voorbij raast,
want iedereen heeft zo'n haast...

Maar sta nu even stil,
geniet van het nieuwe jaar, nog zo pril.

Wij wensen jullie fijne momenten
en nieuwe herinneringen om in te prenten.

Fijne overgang naar het nieuwe jaar vannacht!

De websmasters

 Krista en Melissa  

09/11/2016

Alweer even geleden dat we de tijd vonden om de site op te daten, maar bij deze :).

Er is wel al het één en het ander om te vertellen. Hieronder 3 punten:

 

1) Nieuwe cd sinds 4-11-2016

Wees er als de kippen bij om Stan zijn nieuwe plaat in huis te halen want de voorverkoop was reeds goed voor een gouden plaat! Reeds 15.000 exemplaren gingen de eerste dag buiten.

De cd zelf heeft geen naam maar voor ons zou deze zeker Candy mogen noemen, want hij is al even verslavend als snoep.

Er zijn ook enkele signeersessies over heel Vlaanderen. Enkele zijn reeds afgelopen maar morgen, woensdag 9 november zijn er nog enkele.

 

bron afbeelding: Facebookpagina Stan Van Samang

 

2) Belgium’s Got Talent

Intussen loopt het seizoen van Belgium’s Got Talent al even. Elke vrijdag kan je Stan, Ann, Niels en Dan zien jureren op VTM omstreeks 20u35 (na Familie). De finale zal uitgezonden worden op 30 december 2016.

Je kan nog enkele shows live meemaken. Tickets en meer info via (klik op de afbeelding):

 3) Op cruise met Stan? Het kan met Radio 2!

 Voor meer informatie, druk op onderstaande afbeelding. De cruise gaat door van 9 tot 17 september 2017 en gaat naar de Baltische staten.

23/07/2016

Stan zal mee jureren in het nieuwe seizoen van Belgium's Got Talent (najaar 2016).
Dit samen met Ann Lemmens, Niels Destadsbader en Dan Karaty.

meer info:

http://vtm.be/belgiums-got-talent/de-nieuwe-jury-van-belgiums-got-talent-is-bekend

 Je kan deelnemen als publiek op 1,2,3,9 en 10 augustus.

Gewoon publiek: http://vtmtickets.be/detail/belgiums-got-talent-audities

Sprekend publiek: http://vtm.be/belgiums-got-talent/belgiums-got-talent-zoekt-sprekend-publiek

11/07/2016

Vlaamse 100 van Radio 2 - eerste plaats!

http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/cultuur%2Ben%2Bmedia/muziek/1.2711256

"Een ster" van Stan Van Samang bovenaan in de Vlaamse 100 van Radio 2

Hij neemt de fakkel over van Will Tura, die met "Eenzaam zonder jou" vorig jaar op de eerste plaats. Dus van een grote eer gesproken :).

18/06/2016

 Zie me graag- Één

Op Één komt er een nieuw fictiereeks waarvan de opnames tussen april en juli 2016 lagen.

De fictiereeks heeft een topcast met namen als Alejandra Theus, Ini Massez, Tine Embrechts, Stan Van Samang en Wouter Bruneel. Cecilia Verheyden en Toon Slembrouck nemen de regie voor hun rekening.

Zie mij graag is een humoristische feelgood-reeks over Anna (Alejandra Theus, bekend van o.a. Loslopend wild) die na het bedrog van haar man een punt achter hun huwelijk zet. Maar hoe moet ze nu verder met haar leven en twee kinderen?

Hoewel Anna soms liever permanent onder haar fleecedeken wil wonen, probeert ze als pas gescheiden moeder haar nieuwe leven enthousiast te omarmen. Ze gaat, gesteund door haar vriendinnen en shapewear, vol frisse moed op zoek naar een nieuwe prins op het witte paard.

Bron: https://communicatie.een.be/opnames-nieuwe-fictiereeks-van-een-zie-mij-graag-gestart

27/02/2016

Stan kondigde gisteren op het concert in het Capitool aan dat er een 2de concert in het Sportpaleis komt op vrijdag 25 november 2016! Het eerste op 26 november is nagenoeg uitverkocht!!! Wie had dat ooit gedacht? :) - Krista haar verjaardag kon alvast niet meer stuk gisteren!

23/1/2016

De MIA's

Op 21 januari 2016 was er de uitreiking van De Mia's voor het jaar 2015 en Stan mocht er de MIA voor "Hit van het jaar" mee naar huis nemen voor "Een Ster". Een extra bekroning op een fantastisch jaar! 2016 kon niet beter starten voor Stan! 

20/1/2016

Als goed voornemen voor 2016 willen wij Stan nog meer in the picture zetten en daarom hebben wij onze Facebookpagina van naam veranderd om bij het grote publiek bekender te worden. 

Vanaf nu vinden jullie de vertrouwde Facebookpagina bij deze site terug bij: Stan Van Samang Hotspot in plaats van freewebs.com/stannekevansamang. Op deze pagina vind je allerlei artikels, mediaberichten en foto's van optredens terug zoals de voorbije 5/6 jaar. Deze Facebookpagina bestaat als sinds 2010 en is gelinkt aan deze site die al sinds 2006 bestaat. Dit jaar dus 10 jaar!!! 

Onze eigen pagina "Krista en Melissa STAmaNgkes" blijft gewoon bestaan. 

Spread the word!

2/1/2016

Wij willen iedereen eerst en vooral al een knallend 2016 toewensen! Dat al jullie wensen mogen uitkomen!

Hopelijk wordt 2016 een even succesvol jaar als 2015. Wij hebben alvast de agenda nog aangevuld met extra optredens.

Ook willen we nog iedereen aanbevelen om de CD + DVD "Liefde voor publiek" te kopen! Zo kan je het concert van de Lotto Arena nog herbeleven! . 

In de Jommekeskrant van 30 december stond de uitslag van de Gouden Flip Awards. Stan heeft er 1 gewonnen voor "Beste zanger binnenland". 

Stan spreekt de stem in van "Agent Suggs" in de nieuwe film "Alvin and the chipmunks: the road chip". Deze film komt uit op 3/2/2016. 

Check zeker ook onze facebookpagina voor allerlei foto's en video's.

22/12/2015

Stan is voor De Mia's genomineerd voor 3 categorieën: Pop, Hit van het Jaar en Solo Man.            Wij duimen alvast dat ze binnenkort alle 3 in zijn woonkamer staan te pronken. 

Hij is 4de geworden bij De Slimste Mens ter Wereld. Hij haalde het net niet tot de grote finale.
Hij staat wel 2des na Tom Waes wat betreft het aantal deelnames in 2015 (7 waarvan 4 gewonnen + 1 finaleaflevering).  

29/11/2015

Sinds 19 november 2015 is Stan te zien in De Slimste Mens ter Wereld. De opnames dateren van begin november. Hij zit er intussen al 6 afleveringen in :).
Hij speelde zelfs Tom Waes naar huis die net op het punt stond om het record van Gert Verhulst (11 afleveringen) te breken.
Wij kijken volgende week met spanning toe om te zien hoe ver hij nog geraakt. Hij zit sowieso al in de finaleweken en kan dus nog steeds meedingen naar de titel "De Slimste Mens ter Wereld" van 2015.

Verder heeft hij ook meegedaan aan De Allesweter op één en hij won de aflevering op eigen houtje. De allesweter was Nathalie Meskens. 

1/11/2015

Stan heeft onlangs 2 Story Awards gewonnen voor "Man van het jaar" en "Beste zanger".

 

Gisteren is ook de theatertournee 2015-2016 knallend van start gegaan in het concertgebouw van Brugge.

 

Deze week was hij ook te gast in "Van Gils en Gasten" en "Jonas en van Geel". Bekijk onze facebookpagina voor de filmpjes hiervan. 

 

Stan zingt de soundtrack "Lucky Me" in van de film "Wat Mannen willen". Dit is een romantische komedie van Filip Peeters die in de cinemazalen uitkomt op 25 november 2015. Voor meer info: https://kinepolis.be/nl/films/wat-mannen-willen

 

In het kader van Rode Neuzen Dag zingt Stan een nummer waarvan de opbrengsten integraal naar dit goede doel gaan. Rode Neuzen Dag zamelt geld in voor een betere opvang en begeleiding van jongeren met een psychische stoornis. Het nummer heet Fix You. Het is een cover van Coldplay dat hij samen zingt met Lisa die een wedstrijd won via Qmusic.

 

Stan heeft ook een nieuw nummer in samenwerking met Regi: Feel the love. ( https://soundcloud.com/machiazz/regi-stan-van-samang-feel-the-love-bootleg-preview)

 

11/10/2015

Morgen staat Stan voor de 5de keer in de Lotto Arena. De show was onbeschrijfelijk en onvergetelijk! Het zat er al aan te komen, en nu is het zover.... volgend jaar staat Stan bij de buren van de Lotto Arena, ja je leest het goed, HET SPORTPALEIS!

Op 26 november 2016 staat hij in de grootste zaal van Vlaanderen. Maar intussen moet je niet met je vingers draaien, want ook de andere grote podia in Vlaanderen krijgen een bezoek van Stan. Met daartussen ook nog enkele CC's is er een mooi, uitgebreid assortiment aan optredens dit najaar en volgend voorjaar.

De agenda is volledig up-to-date gezet met alle optredens waarvan wij al weet hebben. 

Vlaanderen, zet u maar al schrap! 

27/8/2015

Stan heeft afgelopen zaterdag 3 dik verdiende awards gekregen van Radio 2. Namelijk: "Beste zanger", "Beste Nederlandstalige lied" en "DE zomerhit van 2015". Een dikke proficiat!

Er worden ook altijd foto's toegevoegd op onze facebookpagina. Ook de agenda is aangevuld.

14/8/2015

Zonet allemaal nieuwe foto's van de optredens toegevoegd. Ook video en foto's van de afgifte van de kaart zijn gepost. Veel kijkplezier.
En dit op onze facebookpagina: freewebs.com/stannekevansamang

1/8/2015

Voor zij die een boodschap hadden gepost voor op de kaart, hebben we goed nieuws! Gisteren hebben we de kaart kunnen afgeven. Foto's en filmpje volgen nog. Houd dus zeker onze fbpagina in de gaten. :)

We gaan er deze maand trouwens terug wat meer aan werken. Wegens drukke bezigheden van beide webmasters in de maand juli, hebben we voor de site/fbpagina weinig tijd had.

20/7/2015

Op de site van radio 2 kan je stemmen voor de Zomerhit (en andere awards) voor Stan Van Samang! Allen doen! :)

18/7/2015

Webmaster Melissa is in het huwelijksbootje gestapt! :)

30/6/2015

 Met de drukke zomer voor de boeg wordt de agenda regelmatig aangevuld. :)

17/6/2015

Nieuwe single: Summerbreeze

25/5/2015

Nieuwe actie op onze fbpagina gelanceerd:

Laat ons in maximum 3 zinnen weten wanneer, hoe en/of waar je fan/liefhebber bent geworden van Stan & zijn muziek - Als wij voldoende reacties ontvangen, zetten wij deze allemaal samen in een kaart en geven deze af aan Stan. En GO... :)

16/5/2015

Dagelijks wordt onze facebookpagina ook geüpdatet. Hou deze dus ook zeker in de gaten!

14/05/2015

Groot nieuws! Op 3, 9 en 10 oktober zijn er 3 concerten in de Lotto Arena.

Op 5 december vult hij dan weer casino Cursaal in Oostende.

Voor andere optredens: zie agenda.

Stan heeft een record binnen! Hij staat namelijk met 7 nummers in de Ultratop 100. Waarvan 6 covers, onder andere van "Liefde voor Muziek" en met "A simple Life". Hiermee staat hij boven kleppers zoals Bruce Springsteen en Stromae.

Er was een aflevering van Telefacts op 13/05/2015 waarin Stan één dag gevolgd werd. En ook op 14/05/2015 was hij te gast in Café Corsari.

Sinds zijn deelname aan "Liefde voor Muziek" is Stan een echte hype geworden en één van de meest gevraagde artiesten van het moment. 

01/05/2015

Na een lange tijd van stilte, is de 1ste mei misschien de uitgelezen kans om hier alle nieuwtjes te melden. Na lange tijd van stilte is Stan weer te bewonderen op tv en op de Vlaamse podia.

Hij doet mee aan het programma 'Liefde voor Muziek' waar hij samen met Slongs Dievanongs, Kate Ryan, Guy Swinnen, Christoff en Tom Helsen een weekje in Spanje verblijft om elkaars nummers in een ander jasje te stoppen.

Het was een feelgoodprogramma met de nodige grappen en grollen tussen de artiesten. Ook de nodige emoties kwamen naar boven toen Stan door de anderen gecovered werd.

Volgende maandag, 4 mei, is het de laatste aflevering waarin ze hits van hun idolen coveren. Wij zijn benieuwd welk nummer Stan zal uitkiezen.

Verder heeft Stan intussen een nieuwe cd uit, Liefde voor Publiek. Deze cd is zowel te downloaden via Itunes als "in het echt" te kopen via de betere cdhandel.

Op 9 oktober vult Stan de Lotto Arena voor de 3de keer met daarin zijn bekendste hits en de liedjes van "Liefde voor Muziek". Snel zijn is de boodschap, want het is al bijna uitverkocht!

Tot zover deze kleine update.

Groetjes

Melissa

10-08-2014

Stem op Stan zijn single June Bug voor de MNM Top 50 en Radio 2 Zomerhit via onderstaande links http://www.mnm.be/shows/mnm50/mnm50-stem-nu http://www.radio2.be/zomerhit/stemming-r4 Voor de sportievelingen onder ons kan je op zaterdag 23 augustus meefietsen op de Transplantoux Classic in Hasselt. Stan is al enkele jaren peter van Transplantoux en zal uiteraard van de partij zijn. Meer info via onderstaande link. http://www.transplantoux.be/activiteiten/transplantoux-cycling-classic/

10/06/2014

Hallo,

Daar zijn  we terug. Na een lange tijd van stilte, wegens de opnames van Vermist, is Stan back in town!

Zijn nieuwe single "Junebug" is vanaf vandaag verkrijgbaar via ITunes. Dit is de eerste single van zijn nieuw album dat nog in de maak is.

Er komt ook een zomertoer waarvan de aftrap zal gegeven worden te Marktrock Dendermonde op 6 juli. 

Daarna volgt er een nieuwe Simply Live toer dit najaar en volgend voorjaar. 

Groetjes

Krista en Melissa

Agenda
bron: www.stanvansamang.be


  LIVE 2014
zondag06/0720u30Marktrock Dendermonde
zaterdag26/0723u30Galmaarden
zondag24/0818u00Parkpop, Oostkamp
    
   


SIMPLY LIVE 2014-2015
vrijdag17/10/201420u15Casino, Beringen
zaterdag08/11/201420u30CC Het Bolwerk, Vilvoorde
vrijdag16/01/201520u30CC 't Bruggeske, Kapellen
zaterdag17/01/201520u15OC De Djoelen, Oud-Turnhout
vrijdag24/04/201520u30d'Oude School, Weerde
zaterdag09/05/201520uGC Hoogendonck, Waasmunster


05/01/2014

Gelukkig 2014 iedereen! Dat het een jaar vol geluk, liefde en vooral een goede gezondheid mag zijn. En dat het natuurlijk ook gevuld mag zijn met optredens van Stan! Nieuwtjes ¿ Eind januari zal het 5de seizoen van Vermist uitgezonden worden. Nu zendt Vier het vierde seizoen nog uit. De serie loopt elke woensdag op Vier (zie onderdeel Filmografie) ¿ De dvdbox van Zuidflank is in de winkel verkrijgbaar. ¿ Dit voorjaar zal er nieuw muzikaal werk van Stan uitkomen. Wij wachten met ongeduld op zijn nieuwe cd. ¿ In de zomer zijn er ook optredens gepland. Er zijn nog geen data hiervoor bekend. ¿ Op onze Facebookgroep kan je sinds 25 december Stan zijn nieuwjaarsbrief zien voorlezen. Speciaal voor de fans en zijn meter/peter :). ¿ Onze Facebookgroep: freewebs.com/stannekevansamang (gekoppeld aan Krista en Melissa STAmangkes). Dus rep je naar daar... Groetjes De webmasters PS Opmaakproblemen met website, daarom staat alles op elkaar gedrukt bij onze nieuwe berichten. Onze excuses hiervoor.

02/09/2013

Vanaf vandaag, elke maandag van 21u45 tot 22u45 Zuidflank op VTM :).

Er zijn ook elke woensdag herhalingen van Vermist op Vier. Het nieuwe vijfde seizoen zal waarschijnlijk pas volgend voorjaar op tv zijn. De opnames zijn nu nog bezig.

14/07/2013

Stan is deze zomer volop bezig met de opnames van Vermist 5 en Zuidflank. Daarom zijn er geen optredens. Er komen in het najaar wel nog 4 Simply Lives optredens.

zaterdag 12 oktober 2013 - 20u30 - CC Deurne

zaterdag 19 oktober 2013 - 20u00 - CC De Biekorf Lebbeke

vrijdag 29 november 2013 - 20u15 - CC De Steiger Boom

zaterdag 7 december 2013 - 20u - GC De Route Sint-Gillis-Waas  

19/03/2013

Wij wensen Stan een gelukkige 34ste verjaardag!

11/2/2013

Stan heeft iets in ons guestbook geschreven. Wij zijn Stan daar heel dankbaar voor. Allen daarheen en een reactie nalaten is de boodschap!

 

6/2/2013

Aan al wie Simply Live nog niet gezien heeft; het is nog niet te laat! Check de data in de agenda op deze site! Ook in het najaar krijgt de theatertour nog een vervolg... Data volgen later!

bron: fbpagina Stan Van Samang

 

31/1/2013

Stan heeft een hit te pakken met de cover "De eerste sneeuw" van Jan De Wilde.

 

14/1/2013

Foto's van de Simply Lives te Sint-Lievens Houtem en Oud-Turnhout zijn toegevoegd op onze facebookpagina.

 

23/12/2012

Stan zijn nieuwe cd is enkel te koop via I-tunes en op de Simply Live optredens zelf. Dit even ter rechtzetting van vorig bericht.

Ga zeker naar de tour want hij is echt geweldig!

In Discografie vind je informatie terug over de cd en de tour. Voor de data van de tour, kan je kijken bij het onderdeel Agenda.

Verder wensen wij iedereen prettige feesten. Maak er een leuk kerstfeest van en een spetterend oudejaar!

01/12/2012

De release van Stan zijn vierde album is op 7 december. Dat is volgende week vrijdag al. Allemaal naar de winkel gaan dus volgend weekend.

20/11/2012

Stan is vanavond de zien in "Voor De Show", rond 18:45 in verband met de opnames van Zuidflank.

19/11/2012

Stan is vanavond te gast bij Manneke Paul om 22u35 op VTM.

1/11/2012

Op zaterdag 3 november 2012 is Stan even te zien in het programma "De jaren 2000 (2007)" voor Dummies.

20/10/2012

Het uitgesteld concert van 10 november 2012 in Heist Op Den Berg is helaas definitief afgelast.

9/10/2012

Aanstaande zaterdag, 13/10/2012, is Stan te gast in het programma "Vroeger of later".

Allen kijken om 20.40u op "een".

06/09/2012

Stan speelt mee in nieuwe fictiereeks "Zuidflank" op VTM
Er komt een nieuwe serie over een honderdjarige familievete op VTM. Het speelt zich af in en rond Tongeren. De familievete gaat over het gebied "De Zuidflank" (een succesvolle wijngaard), vandaar ook de naam van de serie. Nu proberen 2 van de karakters (Rob en Mark), uit de 2 families (clans), deze vete te eindigen. Stan zal de rol van Rob op zich nemen.
De opnames starten eind september. Wij zijn alvast benieuwd!

Bron: http://www.stanvansamang.com

19/07/2012

Vermist
Het nieuwe vierde seizoen van Vermist zal vanaf september te zien zijn op Vier (vroeger gekend als VT4). We zien de oude personages terugkomen maar er komt ook iemand nieuw bij in het korps.

One for the road - te koop via Itunes
De single is nu verkrijgbaar via Itunes via deze link

Optreden dit weekend in MNM Summerclub
Er is een nieuw optreden bijgekomen voor dit weekend: zaterdag 21 juli - 19u30 - MNM Summerclub @ Westende

27/06/2012

Vermist
Het ons welgekende VT4-programma "Vermist" zal ook op de Nederlandse buis verschijnen. We lieten al weten dat er een vierde seizoen in de maak is, maar ook het vijfde seizoen ligt al vast!

Nieuwe single "One for the road"
Stan heeft ook een nieuwe single voor de zomer! Een heel catchy nummer en echt weer op zijn Stans! Wij vinden hem alvast super! Hij heet "one for the road" en je kan hem via deze weg al voor een stukje beluisteren: http://http://www.ultratop.be/nl/showitem.asp?interpret=Stan+Van+Samang&titel=One+For+The+Road&cat=

Je kan ook op deze single stemmen voor de MNM 50 via: http://www.mnm.be/shows/mnm50

Optredenlijst (buiten Simply Live)
Vrijdag 29 juni - 21u30 - live aftershow @ Vlaanderen Muziekland, Ieper

Zaterdag 30 juni - live @ Zonhoven trapt door, Zonhoven

http://www.zonhoven.be/Zonhoven-Trapt-Door-2012-Zaterdag-30-juni.html

Zaterdag 7 juli - 21u30 - live aftershow @ Vlaanderen Muziekland, Tienen

Dinsdag 10 juli - 21u30 - live aftershow @ Vlaanderen Muziekland, Aalst

Vrijdag 13 juli - 21u30 - live aftershow @ Vlaanderen Muziekland Sint-Niklaas

Vrijdag 20 juli - 20u30 -  live @ Brugge Tripel Dagen, Brugge

Zaterdag 28 juli - Owen ft. Stan Van Samang @ Jan Primus Feesten, Haacht

Vrijdag 10 augustus - Regi & Friends (oa. Stan Van Samang) @ Marktrock Leuven

Zaterdag 18 augustus - 21u - live @ Diestse Zomeranimatie, grote markt Diest

Vrijdag 28 September - live @ Kasterlee

------------------------------------------------------------------------------

Bronnen: http://www.stanvansamang.be en http://www.stanvansamang.com

30/04/2012

Simply live tour met Eric Melaerts en Bert Gielen

Vrijdag 5 okt - 20u - CC De Kollebloem@ Puurs

Donderdag 11 okt - 20u30 - GC De Boesdaalhoeve @ St-Genesius Rode

Vrijdag 12 okt - - De Zwalmparel

Donderdag 8 nov - 20u30 - Cultuurzaal Oud Gasthuis @ CC Asse

Vrijdag 9 nov - 20u30 - D' Oude School @ Weerde

Zaterdag 8 dec - 20u30 - Cinema Walburg @ Hamont-Achel

Vrijdag 14 dec - 20u15 - Casino Beringen

Vrijdag 21 dec - 20u - Cultuurcentrum De Fabriek @ St-Lievens-Houtem

Zaterdag 12 jan - 20u15 - OC De Djoelen @ Oud-Turnhout

Zaterdag 19 jan - 20u15 - CC De Kruisboog @ Tienen

Vrijdag 1 febr - 20u30 - Zaal De Eekhoorn

Donderdag 7 febr - 20u - GC @ Jabbeke

Vrijdag 8 febr - 20u30 - CC De Plomblom @ Ninove

Zaterdag 2 maart - 20u - CC Nova @ Nazareth

Donderdag 7 maart - 20u15 - GC 't Blikveld @ Bonheiden

Zaterdag 9 maart - 20u - Centrum Ysara @ Nieuwpoort

Donderdag 28 maart - 20u15 - OC De Wervel @ Kortrijk

Vrijdag 29 maart - 20u30 - CC Het Bolwerk @ Vilvoorde

Woensdag 17 april - 20u30 - De Mena @ Rotselaar

Vrijdag 19 april - 20u15 - CC @ Meeuwen-Gruitrode

Zaterdag 1 juni - 20u - CC De Abdij, Arjaantheater @ Geraardsbergen


21/04/2012

Nieuwe optredens:

zat 7/4 21u25 finale van 'De Premiejagers Deluxe' op één
zat 21/4 8u-10u

Radio2 En nu serieus @AT met Laura Omloop

woe 2/5 21u Peter vs de rest @VT4
za 19/5 21u30 Live @DanceDaa Londerzeel
vrij 25/5 20u Live @Stadsfeestzaal Aarschot
zat 30/6 24u Live @Zonhoven
vrij 20/7 20u30 Live @Brugge
zat 18/8 21u Live @Diest - Diestse Zomeranimatie
vrij 28/9   Live @Turnhout

19/03/2012

Wij wensen Stan een heel gelukkige 33ste verjaardag toe! HIEP HIEP HIEP... (33 keer) HOERA! 

16/03/2012

De acte de présence van Stan morgen in Puurs (10 jaar Zangtalent) zal niet doorgaan wegens het heengaan van een vriend van Stan. Hij moet morgen naar de begrafenis. Wij wensen Stan alle sterkte toe en innige deelneming! Op deze dag van nationale rouw herdenken we de slachtoffers in Zwitserland, maar morgen zullen we ook even denken aan Stan's geliefde vriend.

R.I.P. slachtoffers 14/03/2012 in Zwitserland (Belgische skibus)

R.I.P. vriend Stan - begrafenis 17/03/2012

01/02/2012

Overzicht reeds gekende nieuwe optredens

ma 13/2 20u15 Gastoptreden bij Marco Borsato Dichtbij On Tour @Enschede
di 14/2 8u Duetbattle met Kristel bij De Goeiemorgenshow @Q-Music NL
    18u-23u Radio2 Al wat je lief is - co-presentatie met Kim Debrie
vrij 25/5 20u Live @Stadsfeestzaal Aarschot

19/01/2012

Annes Vlaamse Muziek Awards & gastoptredens in Nederland bij Marco Borsato

Op 18/01/2011 vonden in de Capitole te Gent de "Annes Vlaamse Muziek Awards" plaats. Stan nam hieraan deel en wat dacht je? Hij heeft NATUURLIJK de trofee mee naar huis voor "Beste Zanger". Of hoe kon het ook anders? Een dikke proficiat Stan! De show kan je zaterdag bekijken op Anne en zondag op VTM.

De 2 afgelaste optredens bij Marco Borsato (wegens ziekte Marco) in Nederland worden verplaatst naar 30/01/2012 en 13/02/2012 (zie agenda). Dus je hoeft Stan bij onze noorderburen niet te missen, enkel nog wat meer geduld uitoefenen!

Verder heeft Stan op zijn site bekendgemaakt dat er een beloftevolle zomer aankomt, met veel optredens. Dat belooft alvast, alleen jammer dat het nog even duurt...

10/12/2011

De agenda is tot  onze grote vreugde weer aangevuld.

Er is ook een nieuwe actie op onze facebookpagina: freewebs.com/stannekevansamang.

Zeker de moeite om mee te doen!

Wij hebben ook een nieuw visitekaartje. Te bekijken bij het onderdeel "Webmasters".

Krista en Melissa

11/11/2011

Gast bij Marco Borsato

Stan zal enkele gastoptredens doen bij Marco Borsato in zijn "Dichtbij on Tour" . De datums staan in onze agenda. Er zijn ook 2 optredens gepland in Nederland. Dit zal zeker helpen bij Stan zijn doorbraak bij onze noorderburen.
In 2009 was Stan ook al één van de gasten bij "Wit Licht" van Marco Borsato.
Marco vindt Stan een warme en toffe kerel en kijkt er naar uit om nogmaals met Stan samen te werken.

Bron: http://www.stanvansamang.com/
Tickets zijn te bestellen via www.sherpa.be of 070/25.20.20

29/10/2011

Duet met Laura Omloop (Eurosong for kids) - "Zijn wij alleen"

Stan heeft een duet ingezongen samen met Laura Omloop (bekend van Eurosong for Kids) op haar nieuwe cd: "Wereld vol kleuren". In de onderstaande artikels vind je meer informatie.

http://www.sterrennieuws.be/nieuws/sn10161-laura-omloop-stelde-nieuw-album-wereld-vol-kleuren-voor/
http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=G1I3HMOEN

Ook op Stan zijn Facebookpagina vind je meer informatie terug en een filmpje van Stan met Laura. : https://www.facebook.com/#!/stanvansamang?sk=wall
Het liedje kan je op iTunes aanschaffen als je de cd van Laura opzoekt.


Stan Van Samang en Laura Omloop (foto Zangtalent.be)

10 jaar Q-music

Op zaterdag 12 november is Stan één van de muzikale gasten bij 10 jaar Q-music, er zijn tickets te winnen voor dit evenement op Q-music.

22/10/2011

Vermist

Het derde seizoen van Vermist zal vanaf 03/11/2011 te zien zijn op tv. Met name, elke donderdag om 20u55 op VT4. Iedereen kijken dus!

Optredens

Verder wachten wij ook nog steeds af voor nieuwe optredens van Stan... hopelijk is er snel nieuws! Voorlopig is er enkel een optreden op 10 november in Genk (zie agenda)
.

18/09/2011

Stan Van Samang(dag)

Elke maandag is het tot het einde van dit jaar op Q-music Nederland: "Stan Van Samang(dag)", wegens het succes van "Stan Van Vrijdag" hier op Q-Music België wordt er op deze manier een vervolg aan gegeven. Stan zal terug de Nederlandstalige covers in een ander jasje steken. De reeds bekende van "Stan Van Vrijdag" zullen terug van de toonbank komen, maar ook enkele nieuwe!

Elke maandagmorgend om 07:45 op Q-Music Nederland.

Week 19-23 september - wedstrijd VIP-arrangement MNM

Er loopt tussen 19 en 23 september een wedstrijd op MNM om op 1 oktober een VIP-arrangement te winnen voor 5 jaar Stan Van Samang. Meer informatie, vind je via de volgende link:
http://www.mnm.be/shows/de-avondshow/win-een-vip-arrangement-voor-5-jaar-stan-van-samang-0

10/09/2011

De wedstrijd is ten einde en de winnares wordt bekend gemaakt op onze Facebookpagina! De persoonlijke boodschap met Stan zal zo snel mogelijk opgenomen worden en natuurlijk alleen aan de gelukkige worden getoond!

Aan alle deelneemsters, bedankt voor jullie deelname!

30/08/2011


Titelsong "Alles wat je lief is"


Er komt een nieuw zondagavondprogramma bij Radio 2 dat "Alles wat je lief is" zal heten.Stan zal hiervan de titelsong "Alles is liefde" inzingen (cover van de Nederlandstalige rockband Blof). Alsook de jingles zullen door Stan ingezongen worden.
Het programma vervangt zijn voorganger "Vragen staat vrij" en is een programma waar vooral aanvragen en verzoeken van de luisteraars aan bod zullen komen over allerlei thema's omtrent liefde en vriendschap.

Op 3 september stelt Stan het nieuwe liedje voor om 8 uur in het programma "En nu serieus" in de studio's van Radio 2.

Stan was erg vereerd om dit te mogen doen aangezien hij het wel een goed nummer vindt van Blof en omdat hij fan is van de liefde!

Deze single is eveneens te verkrijgen op iTunes, via volgende link: http://itunes.apple.com/be/album/alles-is-liefde-single/id464143404?l=nl

Bronnen: www.stanvansamang.com - www.radio2.be


09/08/2011


"Het Monster van Parijs" - vanaf 12/10/2011 in de Vlaamse bioscopen

Dit is een nieuwe animatiefilm van Bibo Bergeron en is origineel "Un Monstre à Paris". 
De inwoners van Parijs komen in aanraking met een mysterieus monster (Francoeur), waarvan de Vlaamse stem door niemand anders dan Stan Van Samang wordt ingesproken. 
Verder hoor je o.a. nog stemmen van Peter Van de Veire, Vanessa Paradis, Marijn Devalck en Loes Van den Heuvel.
Bron: www.stanvansamang.com

Dit najaar is er verder nog het derde seizoen van Vermist op VT4, dus Stan zal weer een tijdje op het scherm te zien zijn!

VERDER STAAT DE WEDSTRIJD OP ONZE FACEBOOKPAGINA! NEEM JIJ DEZE UITDAGING AAN?
link voor wedstrijd: 
http://www.facebook.com/pages/Freewebscomstannekevansamang/156470094371826

Het Monster van Parijs (Lucille & Francouer)

13/07/2011


De foto's van de optredens te Herzele en Durbuy komen later nog op onze Facebookpagina.

Verder volgt er deze zomer ook nog een wedstrijd op onze Facebookpagina's ter ere van ons 5-jarig bestaan. Be prepared...


Stan in ruil voor 6 pintjes
- filmpje van GVA over de wishlist van Stan voor een optreden: http://vimeo.com/26136580

Stem op Stan voor Radio 2 Zomerhit!

 Stan is dit jaar opnieuw een aantal keer verdiend genomineerd voor Radio 2 Zomerhit. Hij sleepte drie nominaties in de wacht:

- Zomerhit (Free en King In My Head)

                              - Beste performance                                  

                              - Beste mannelijke artiest

Stemmen is dus de boodschap en dat doe je via deze link: http://www.radio2.be/artikel/kies-mee-de-radio-2-zomerhit

Radio 2 Zomerhit vindt dit jaar plaats op 12 augustus in Westende en wordt voor het eerst ook  live uitgezonden.

Bron: www.stanvansamang.com

26/06/2011

Stan van Vrijdag

De covers die Stan gebracht heeft bij Q-Music op de vrijdagochtenden in het programma genaamd "Stan van Vrijdag" zijn nu te koop (te downloaden) via iTunes!
Voor meer informatie kan je terecht op de Facebookpagina van Stan en natuurlijk via iTunes zelf:

http://itunes.apple.com/be/album/stan-van-vrijdag/id445628699
http://www.facebook.com/stanvansamang

De betaalwijzen zijn ofwel met een creditcard ofwel kan je een iTunescard kopen en via een code kan je langs het internet de cd aankopen.

Allemaal aankopen dus want de covers zijn stuk voor stuk parels!

16/06/2011

Korte update zomeroptredens:

Zaterdag 25 juni 2011 - 21u00 - live @Krasjelrock Ninove (http://www.krasjelrock.be)

Zondag 3 juli 2011 - 16u30 - live @ Word Flandrien, Herzele

Zaterdag 9 juli 2011 - Vlaanderen Muziekland @ Dendermonde

Zaterdag 23 juli 2011 - Vlaanderen Muziekland @ Blankenberge

Zaterdag 6 augustus 2011 - 16u30 - akoestisch @ Focus/WTV Kusttour, Middelkerke

Dinsdag 9 augustus 2011 -16u30 - akoestisch @ Focus/WTV Kusttour, Oostduinkerke

Zondag 14 augustus 2011 - 21u00 - Owen feat. Stan Van Samang @ Marktrock, Vismarkt Leuven 

Vrijdag 26 augustus 2011 - Beverse Feesten @ Beveren-Waas (nog niet officieel)

Zaterdag 27 augustus 2011 - 22u00 -  live @ Stadsfestival Beerse

Zondag 28 augustus 2011 - 15u30 - live @ pOpwijk, Opwijk (http://www.popwijk.be)

Zondag 28 augustus 2011 - 19u00 - live @ Temse in de Wolken

Zaterdag 1 oktober 2011 - 20u - afsluitconcert '5 jaar Stan Van Samang' @ Grenslandhallen Hasselt (http://www.sherpa.be)

09/06/2011

Onze foto's van de Vijf tv City Day te Hasselt staan op onze Facebookpagina's.

Mont Ventoux "hoogtepunt"!

Het Mont Ventoux-avontuur bleek dit jaar een heus succes. Zowel Stan als de Transplantoux-patienten bereikten de top op maar liefst 1912 km hoogte! De harde voorbereiding en het zware werk hebben hun vruchten meer dan afgeworpen. Het is echt een prachtige teamprestatie!

Stan postte volgend berichtje op zijn Facebook-pagina: "Dank allen voor jullie berichtjes, ik heb inderdaad de top van de Mont Ventoux bereikt, samen met alle Transplantoux-patiënten, en het was zalig!"

Een dikke proficiat voor Stan, de transplantatiepatiënten en alle andere deelnemers!

Leuke foto's van dit avontuur zijn te vinden op Stan zijn Facebookpagina, klik op onderstaande stoere foto om de link te openen.bron: http://www.stanvansamang.com

29/05/2011

Gisteren zijn wij naar Stan zijn signeersessie en optreden geweest in Hasselt. De foto's en filmpjes komen later op onze Facebookpagina's.

Mont Ventoux
Stan gaat er zich opnieuw aan wagen om de Mont Ventoux te beklimmen en hopelijk raakt hij deze keer tot de top (vorig jaar is de rit afgelast wegens te felle wind). Hij zal namelijk, net als vorig jaar, het peterschap opnemen van het Transplantoux-project waar hij met een 30-tal patiënten van het "Transplantatiecentrum UZ Leuven" de berg zal trotseren.
Zij willen bewijzen dat ook mensen die een transplantatie hebben ondergaan, de kracht en het vermogen hebben om zo'n uitdaging aan te kunnen.
Het project wilt daarnaast ook een boost geven aan andere transplantiepatiënten om meer te sporten en te bewegen. Zij zijn over het algemeen gevoeliger aan hart-en vaatziekten en beweging kan dit helpen te voorkomen, samen met een gezonde levensstijl.

Dit evenement zal doorgaan op 4 juni 2011.
Meer info kan je terugvinden op volgende sites
http://www.transplantoux.com/

http://www.stanvansamang.com/ (voorlopig op homepagina)

22/05/2011


De foto's van het optreden van Stan in Tervuren van gisteren staan op onze Facebookpagina.
Wij gaan volgende week ook naar Stan naar de Vijf tv City Day in Hasselt. Voor sommigen onder jullie, misschien tot daar!

14/05/2011


Het welkomstfimpje kan je vanaf vandaag terugvinden op onze Homepagina.

Verder is er bij het onderdeel "Webmasters" nog een paragraaf bijgekomen met een dankwoord erin aan alle personen die meewerken aan deze site.

01/05/2011


Vanaf vandaag kan je bij het onderdeel "Music and Lyrics" alle songteksten van Stan terugvinden. Zelf de songtrack van "Heel de wereld rond met Kazoom" staat erbij, wat op het internet niet zomaar te vinden valt.

De opnames van het derde seizoen van Vermist zijn officieel begonnen! Wij zijn alvast erg benieuwd!

Verder zijn de onderdelen "Filmografie" en "Discografie" bijgewerkt. Neem maar eens een kijkje!

27/04/2011

Foto's van het concert in Lotto Arena op 9/04/2011 en de signeersessie in de Mediamarkt van Oostende op 23/04/2011 staan online. Veel kijkplezier!

Foto's van het concert in Fnac in Leuven van 21/04/2011 komen ook nog online.

De agenda is ook aangevuld.

Bovendien kunnen we in primeur melden dat Stan zijn nieuwe zomersingle "Free" zal worden. Een fris, speels en zomers liedje. Het is het tweede nummer op zijn derde allbum "King in my head".

23/04/2011


Er komt een welkomstfilmpje, ingesproken door Stan zelf, op deze site! Vanaf het bewerkt en af is, plaatsen we het op de Homepagina, dus stay tuned!

9/04/2011

Vanavond is er het lang verwachte concert in de Lotto Arena ter ere van Stans 5-jarige carrière als zanger.

Iedereen die gaat: veel plezier!

Wij zullen veel foto's trekken en uiteraard zullen deze op de facebookpagina komen.

30/03/2011

Op 3 april is Stan speciaal guest op het optreden van Enrique Iglesias in de Ethiasarena te Hasselt.

19/03/2011

Vandaag wordt Stan 32 jaar!

Wij willen hem langs deze weg een heel gelukkie verjaardag wensen!

13/03/2011


De site is in een nieuw jasje gestoken! Om alles er een beetje "urban" te laten uitzien, hebben we gekozen voor een soort routemap als template en houten panelen als achtergrond. Hopelijk vinden jullie dit mooi. Het past alvast bij het karakter van Stan, aangezien deze er graag enkel met een tent en zijn zintuigen op uit gaat!

11/03/2011


In "Discografie" kan je nu meer informatie terugvinden in verband met het derde album van Stan, "King in my head". Deze vind je vanaf vandaag terug bij de platenboer in jouw buurt! Later komt er ook nog een document met de songteksten erop van dit album en de 2 vorige.

Verder hebben wij de kalender ook nog verder aangevuld met nieuwe optredens.

02/02/2011

Foto's van in Simply Live in Temse op 28/01/2011 staan online.

Agenda is ook bijgevuld.

19/02/2011


Elke vrijdag kan je Stan 's morgens horen bij Q-music met een cover in de show "Stan Van Vrijdag). Voor de mensen die dan geen tijd hebben om te luisteren, deze kunnen het herbeluisteren via de site van Q of de Facebookpagina van Stan.

http://q-music.be/blog/ornelisrogiers/
http://www.facebook.com/home.php#!/stanvansamang

30/01/2011


Stan zijn nieuwe album "King In My head" zal uitkomen op 11 maart. De naam komt van de gelijknamige single die vanaf nu op de radio te horen zal zijn. De première van deze single was bij de radiozender MNM. Via Itunes kunnen jullie de single kopen vanaf 4 februari. 
Wij kijken alvast uit naar Stan zijn derde album en hopelijk komt de nieuwe single evenveel op de radio, als "Is It Over You".

Foto's van het optreden in Temse eergisteren komen één dezer dagen op onze Facebookpagina.

Stan heeft ook een Facebookpagina gemaakt ter ere van zijn nieuwe single: http://www.facebook.com/stanvansamang

06/01/2011


Het interview met Stan staat vanaf gisteren op onze Facebookpagina's. Dus allemaal zeker een kijkje gaan nemen. Reacties zijn altijd welkom op Facebook of hier in ons GB.

De foto's die getrokken zijn tijdens het interview van Stan en van ons met Stan staan eveneens op onze FB.

01/01/2011


GELUKKIG NIEUWJAAR!


29/12/2010


Het interview dat wij met Stan afgenomen hebben op 4 december 2010 zal één dezer dagen op onze Facebookpagina komen! Wij hebben gewacht om het erop te zetten, tot Stan zijn goedkeuring gaf en tot dat de ondertitels eronder stonden.

Stan zal verder de komende maanden nog veel te horen zijn op Q-music als gast bij Ornelis & Rogiers. Vanaf 13 januari vervangt hij Roel Van Velzen op vrijdagochtend.
Dus iedere vrijdagochtend meteen die radio op Q-music zetten,  is de boodschap!

Verder wensen wij iedereen nog fijne feestdagen toe en een gezellige en fijne oudejaarsavond!

05/12/2010


Gisteren zijn wij naar Stan zijn optreden geweest in het CC te Lier. Hier hebben wij een aantal foto's genomen van Stan zijn concert en van ons samen met Stan. Deze zullen later op onze FB-pagina te bekijken zijn.

Interview
Daarnaast hebben wij een exclusief interview mogen opnemen met Stan. Het filmpje hiervan, zal ook op Facebook verschijnen samen met de ondertiteling.

Hiervoor wensen wij graag het management te bedanken en natuurlijk Stan zelf voor hun enthousiaste medewerking! Hierbij dus een welgemeende merci!

17/11/2010


In het onderdeel "Discografie" vinden jullie nu de afgewerkte clip van "Is It over You" van "Owen ft. Stan Van Samang"!
Het enige dat we hierop nog kunnen zeggen is: " 't Is af en 't is schoon!"

13/11/2010


De foto's van gisteren in Ninove, staan nu ook op Facebook.
Verder stellen wij jullie onze nieuwe assistente voor, Eline Plancke. Meer informatie vind je bij het onderdeel "Webmasters & assistente".

09/11/2010

De foto's die getrokken zijn tijdens de opname van de videoclip van "Is It Over You" van "Owen. ft Stan Van Samang" zijn te bekijken op onze Facebookpagina's. Wij mochten geen foto's nemen tijdens de opnames zelf dus zijn het foto's van het optreden dat Stan achteraf gegeven heeft.

Ook de foto op onze home is gewijzigd.

De videoclip zal dan binnenkort te zien zijn op het scherm! En zoals Stan zelf zegt:      " 't Zal schoon zijn als 't af is!"

05/11/2010

Er komt binnenkort een nieuwe single uit van "Owen" featuring Stan Van Samang! Owen is een band die al meer dan 20 jaar de podia van menige bars en cafes van Leuven onveilig maakt. Stan leerde deze band ook zo kennen en daarom komt het nu tot deze geweldige samenwerking.

De nieuwe single zal "Is It Over You" heten. Het werd opgenomen in de Heverly Hills Studio's en de stemmen die te horen zijn, zijn deze van onze eigen Stan Van Samang en Piet Vastenavondt.

De single is vanaf nu te koop op itunes (link: Is it over you) en zondag wordt hiervoor de clip opgenomen. Wij figureren alvast mee in deze clip!

04/11/2010


Bij "Contact webmasters/Stan" staan nu de gegevens van Stan zijn management. Vroeger stond hier nog "The Entertainment Group", maar deze gingen failliet in september 2009. Dus het was dringend aan een update toe.

25/10/2010


In het onderdeel "Een ijskoud avontuur" kunnen jullie nu een PowerPointpresentatie vinden, gemaakt door Melissa. De PowerPointpresentatie gaat over de strijd die Stan geleverd heeft in Noorwegen voor het programma  "71° Noord".

Veel plezier alvast!

23/10/2010

Op onze Facebookpagina zijn nieuwe foto's toegevoegd:

- een nieuwe map met de foto's van het optreden in Aartselaar

- nieuwe fanfoto's

- foto's van ons met Stan

22/10/2010


Ontdek Stan zijn nieuw bericht in ons Gastenboek of bij het topic "Berichtjes van Stan". Thx Stan!

Stan zal op 8 november 2010 te zien zijn in Aspe op VTM als marinier Kristof Landuyt.

20/10/2010

We hebben op onze Facebookpagina foto's toegevoegd.

Jullie mogen zelf ook altijd fanfoto's doorsturen voor op de pagina.

We hebben nu ook een visitekaartje van onze site gemaakt dus voel je vrij om reclame te maken...

Ons visitekaartje:

10/10/2010

Vanaf nu zijn wij ook op Facebook.

Vanaf nu kunnen jullie al onze foto's, filmpjes en media terugvinden op onze Facebookpagina's.

Dit is onze pagina: "Freewebs.com/stannekevansamang".

Ons persoonlijk account is:"Krista En Melissa Stamangkes".

Reacties en dergelijke zijn altijd welkom. 

Onze Space hebben wij verwijderd.

27/08/2010

Stan is deze week een lid van de jury in de voorrondes van Junior Eurosong 2010 op Ketnet. De finaleweek van Junior Eurosong 2010 wordt uitgezonden op Ketnet van 27 t.e.m. 30 september, telkens om 17u45 en een herhaling om 19u10. De finale vindt plaats op vrijdag 1 oktober om 17u45, herhaling om 19u20.

Allemaal voor de buis dus en ontdek of Stan de zelfde voorkeur heeft als de jouwe!

25/09/2010


De fout bij "Home" is hersteld. Nu zien jullie opnieuw een bruine achtergrond in plaats van die foutmelding. Er is echter geen muziek meer te horen, alhoewel wij niet weten of deze al dan niet goed werkte bij iedereen.

24/09/2010

Vanaf vandaag kan je ons (Melissa en Krista met onze site) ook vinden op facebook onder de naam "Krista en Melissa Stamangkes". Iedereen die wil, voeg ons maar toe! :)

Wij zouden het leuk vinden als jullie tevens reclame maken voor onze site!

16/09/2010


Het derde album van Stan zal op 14 februari 2011, met Valentijn, in de platenzaken te vinden zijn! Dus zeker gaan kopen! Een mooi Valentijnsgeschenk in ieder geval!

15/09/2010


Momenteel is Stan gestart met zijn Simply Live tour in de verschillende culturele centra in Vlaanderen. Dit is de voorbode voor het grote verjaardagsconcert op 9 april 2011. Hij wil dan zijn 5-jarige carrière vieren met al zijn fans. Het belooft 1 groot feest te worden.  Het voorprogramma neemt de opkomende groep Andes voor hun rekening. Zij zijn ook bekend geworden door "één", namelijk door het programma "Zo is er maar één". Wij zijn alvast van de partij, jullie ook? Tickets kan je reserveren via 070/345.345 of via www.teleticketservice.com. Het optreden is uiteraard ook toegevoegd aan zijn agenda.  

12/09/2010

Wij hebben op ons space-album nieuwe foto's toegevoegd.

De link naar het nieuwe KZoom lied, ingezongen door Stan, kan je vinden in de map "Discografie". Nu kan je naar hartenlust meebrullen.

17/08/2010

Omdat wij beide het heel druk hebben gehad, hebben wij jammer genoeg de tijd niet gevonden om aan deze site werken. Maar met grote vreugde kunnen we jullie melden dat we er vanaf nu terug veel werk aan zullen besteden. Onze site bestaat al sinds 2006 en uiteraard zou het jammer zijn als de site verloren zou gaan. We hebben nieuwe items aan de site toegevoegd en onze lay-out helemaal veranderd. Reacties zijn altijd welkom in ons guestbook. Je kan ons nog altijd mailen op krista-melissa@hotmail.com

Even wat uitleg wat er op de verschillende pagina's te vinden is en wat er veranderd is. Uiteraard zullen de verschillende pagina's telkens worden uitgebreid met nieuwe info.

 • Nieuws: Hier kan je lezen wat er veranderd is op de site. Maar ook nieuws i.v.m. Stan zelf, kan je hier terugvinden.
 • Agenda: De naam "Kalender" hebben we veranderd in "Agenda". Hierin kan je alle optredens van Stan vinden.
 • Space foto-album: Hier vind je de link naar onze space, waar je verschillende foto's van Stan kan bekijken.
 • Biografie: Informatie over Stan zijn levensverloop kan je hier lezen.
 • Discografie: Zijn muziekcarrière wordt hier beschreven.
 • Filmografie: Zijn acteercarrière wordt hier beschreven.
 • Filmpjes: Hier vind je de link naar onze space, waar je verschillende filmpjes van Stan kan bekijken.
 • Artikels en interviews: De links naar artikels en interviews met Stan kan je hier terugvinden. We hebben ze nu wel gesorteerd per jaar.
 • Cadeau 16/02/2007: Wij hebben een cadeau voor Stan gekocht. Andere fans hebben bijgelegd. Wij hebben dit georganiseerd. Foto's en een verslag kan je hier terugvinden. Deze pagina is hetzelfde gebleven zoals vroeger.
 • Berichtjes van Stan: Alle berichtjes die Stan heeft geschreven in ons guestbook, verzamelen wij op deze pagina.
 • Een ijskoud avontuur: Deze pagina is nieuw aangemaakt. Deze gaat over zijn avontuur in 71° NOORD.
 • Steracteur-Sterartiest: Deze pagina is hetzelfde gebleven. Hierin kan je alles vinden over zijn deelname aan het gelijknamig programma.
 • Goede doelen: Vroeger hadden wij de pagina "Het Balanske". Maar omdat Stan ondertussen al meerdere malen zijn gouden hart heeft getoont voor verschillende goede doelen, hebben wij een nieuwe pagina aangemaakt. Hierin kan je alle info vinden over de goede doelen waaraan hij heeft meegwerkt, dus ook "Het Balanske".
 • Gastenboek: Hierin mogen jullie al jullie reacties, vragen, ... posten.
 • Webmasters: Hier kan je informatie over ons lezen.
 • Contact webmasters/Stan: Hier vind je terug hoe je ons en Stan kan contacteren.

Groetjes
Krista en Melissa

06/05/2009

Hey,

Eest en vooral willen we melden dat de kalender is aangevuld met heel wat optredens. Wat ons natuurlijk veel plezier doet. Dus wil je weten waar Stan ergens ten lande optreedt,  kijk dan zeker in de kalender op onze site.

Hieronder volgt nog extra nieuws over Stan.

Op vrijdag 24 april, was eindelijk de grote dag aangebroken voor Kelly van Houtte en Rik Willaert. Het Brugse koppel won op Valentijnsdag de finale van 'The Big Wedding' en kreeg van radiozender MNM een heus huwelijksfeest cadeau. In aanwezigheid van honderd gasten, 'pastoor' Peter Van de Veire en alle MNM-gezichten, mochten ze de mooiste dag van hun leven alvast oefenen. En daar hoorde uiteraard niet zomaar een openingsdans bij; Stan Van Samang kwam speciaal voor hen 'One' van U2 zingen. Klik op de volgende link en je ziet hierover een reportage  van "De Rode Loper": Reportage De Rode Loper

Stan zingt ten voordele van Congolese straatkinderen  op de MUTOTOFUIF. Voor verdere informatie zie op www.mutoto.be .

Binnenkort komt zijn nieuwe single 'Brand New Start' uit, maar Stan houdt er graag de spanning in. De titel is intussen bekend, evenals dat er bij de single een 'spectaculaire' videoclip hoort. Hoe spectaculair, dat werd deze week duidelijk, toen Stan nog een tipje van de sluier oplichtte. Een deel van de clip zal immers worden opgenomen onder water. Stan -in zondagskostuum- duikt dus letterlijk onder! Hij zal zich daarbij graag laten vergezellen door 'Topmodel' Virginie Bleyaert. Via de volgende link kan je een interview met Stan hierover beluisteren. Stan op Q-music over zijn nieuwe clip . Bovendien zegt Stan over zijn videoclip ook nog het volgende: "De voorbije dagen ben ik duikles gaan volgen in het duikcentrum HDE in Schoten. Dat was niet simpel temeer dat we straks een clip gaan draaien waarbij ik 'onder water' geen gebruik zal maken van snorkels, duikflessen of andere manieren van zuurtstoftoevoer. Ik zal mij dus in een groot bassin onder water begeven en vervolgens wordt dan de clip gedraaid van Brand new start. Ja man, dat is echt een unieke ervaring". In de gebouwen van Alfacam in Lint zal creatieveling/bedenker Thomas Beulens de komende dagen kamperen, samen dus met Stan. De nieuwe onderwater studio wordt met het draaien van 'Brand New Start' officieel in gebruik genomen. Het resultaat van de clip zal half mei in zwart/wit te bewonderen zijn op televisier. Wij zijn al erg benieuwd naar het resultaat. In de krant "Gazet van Antwerpen" staat ook nog een artikel over zijn spectaculaire videoclip vermeld.

Groetjes
De webmasters

12/04/2009

Eerst en vooral willen wij iedereen een vrolijk Pasen wensen!

Stan was ook bij de cd-voorstelling van "De smaak van water" van Roel Vanderstukken. 2 jaar geleden deed Stan samen met zijn goede vriend Roel een zomertoer.De voorstelling wou hij dan ook absoluut niet missen.

En nu brengen we heel goed nieuws. Er zijn ondertussen al enkele data bekend van Stan zijn optredens in de Zomertoer. Zodra we meer informatie hebben zal deze ook op de site verschijnen. De optredens staan telkens in de kalender vermeld.

Vroeger was onze site ook bereikbaar via www.stanvansamang.tk, maar nu is de site enkel nog maar berikbaar via www.freewebs.com/stannekevansamang.

Vandaag is ook fan Wendy jarig, wij wensen haar een gelukkige verjaardag toe!

 

23/03/2009

In de concertreeks was er niet alleen plek voor jonge belofte en soul parel ‘Sandrine’, ook Stan Van Samang werd door Marco Borsato uitgenodigd. “Ik vind Stan een ongelofelijk talent als zanger maar ook als singersongwriter. Hij schrijft echt goede songs. Wat Stan doet past helemaal bij wat ik doe en waar ik voor sta!” liet Marco eerder deze week optekenen in een interview met een krant. Stan Van Samang zong eerst ‘Scars’ en trok dan alle registers open met ‘I didn’t know’ het liedje dat afkomstig is uit z’n tweede album ‘Take it from me’. Het gaat snel voor Stan Van Samang. Vorige maand stond hij nog in een uitverkochte Lotto Arena, nu deed hij het voor het dubbel van het volk met klasse en brio! Van een ijzersterk gastoptreden gesproken.

bron: www.entertainmentgroup.be

 

19/03/2009

Vandaag is Stan jarig!!! Wij wensen hem een gelukkige 30ste verjaardag toe!!!

12/03/2009

Stan Van Samang is speciaal guest bij de "Wit Licht" concerten van Marco Borsato. Vrijdag 13 maart gaat zijn eerste concert van start. In totaal zijn het er 9. Stan werd gevraagd door Marco Borsato en uiteraard was hij erg geïnteresseerd. "Ik vind het echt fantastisch wat mij overkomt. Ik ben erg vereerd dat Marco mij uitgenodigd heeft als special guest tijdens z’n nieuwe concertreeks. Hij heeft het mij dus geen twee keer moeten vragen”, zei Stan Van Samang enthousiast.
Hij zal "Scars" en "Take it from me" live brengen. Wie tickets wil kopen, kan terecht op volgend nummer: 070/345.345 of via Nederland: 0031/0900 45 000 45

03/03/2009

Stan Van Samang gaf zijn eerste grote solo liveshow in de Antwerpse Lotto Arena op zaterdag 14 februari 2009.  

The Entertainment Group sloot een exclusieve overeenkomst met EXQI Culture en Kinepolis om het concert live in HD én multicamera in de Kinepolis-bioscopen uit te zenden. Alfacam stond in voor de HD-captatie.

Op dinsdag 3 maart zendt Exqi Culture de hoogtepunten uit van dit concert... Stan zijn groot moment in de Lotto Arena. Beleef het opnieuw, alsof je zelf op de eerste rij stond.

Stan in de Lotto Arena, dinsdag 3 maart, 18u30-20.00u

25/02/2009

De kalender is aangevuld met optredens en met Tv-programma's waarin hij interviews geeft.

Binnekort zullen er ook nog foto's verschijnen van zijn optreden in de Lotto Arena. Dat was een grandioos optreden! Ook volgend jaar zal hij een valentijnsconcert brengen. Een datum om dus alvast in je agenda aan te duiden.

Morgen wordt webmaster Krista 22 jaar. Gelukkige verjaardag!

12/02/2009

De foto's van het privé optreden van Vijftv, dat op 8 februari plaatsvond, staan op onze space.

xxx

09/02/2009

De foto's die we getrokken hebben op het privé concert van Vijftv komen zo snel mogelijk op de site. Dus nog even geduld uitoefenen...

xxx

07/02/2009

Hey,

Tot onze grote spijt heeft Stan helaas geen MIA gewonnen. Al had hij er absoluut verdiend. Ik was in de studio. Er was uiteraard veel ambiance. Maar het dak zou er nog meer zijn afgeweest, als Stan er had gewonnen. Desondanks willen wij hem toch proficiat wensen met zijn fantastisch fantastische album.

Wat betreft de site, is de kalender met optredens aangevuld. Dat kunnen we alleen maar toejuichen!

xxx

Krista

04/02/2009

Vandaag is er de reportage over Stan zijn RIA in de "Rode Loper". Kijken dus om 18.10u. Of naar een herhaling vanavond rond middernacht of een herhaling morgen rond de middag.

xxx

03/02/2009

Stan meest sexy zanger van Vlaanderen!

 Stan won op de RIA's de prijs voor de "Meest sexy zanger van Vlaanderen"... Een terechte overwinning zouden we zo zeggen...

De Rode Loper brengt de hele week lang verslag uit over de plechtige overhandiging van de prijzen. Elke avond om 18u10 op Eén.02/02/2009

In ons Space foto-album kunnen jullie nu nieuwe foto's terugvinden van het optreden in het Wijnegem Shoppingcenter eergisteren (apart album). De albums waar we ook foto's aan toegevoegd hebben zijn: Wij (de webmasters met Stan) en Fans met Stan.

Je kan ook nog heel veel foto's terugvinden op de site van "The Top of Music". Via deze link vind je foto's terug van in het Wijnegem Shoppings Center:
http://www.thetopofmusic.be/fotoalbum/album.php?boek=stanvansamang/31012009shoppingcenterwijnegem

Op deze site staan er ook nog andere foto's van Stan: http://www.thetopofmusic.be/fotoalbum/overzicht.php?artist_id=360

xxx

26/01/2009

Bron: www.stanvansamang.com

Stan deze week in ‘Zo is er maar één: De Cup’ en ‘The Life Is Live Show’

Maandag 26 januari start de tweede editie van 'Zo Is Er Maar Eén – de Cup'. Het programma loopt dagelijks om 18.30 uur op Ketnet met op vrijdag een weekfinale waarin de vier beste zangers van de week het tegen elkaar opnemen. De winnaar van die weekfinale plaatst zich meteen voor 'de Grote Finale' op 13 maart. De kandidaten die al doorstootten naar de finale, verdwijnen niet volledig uit het programma, maar keren elke maandag even terug voor een groot 'meezingmoment'.

De voltallige cast van vorig jaar is opnieuw van de partij: Kobe Van Herwegen presenteert, bijgestaan door assistente Aurore (Britt van der Borght). Miguel Wiels is opnieuw juryvoorzitter, bijgestaan door vast jurylid Evy Gruyaert en elke week aangevuld met een bekend gastjurylid. In de eerste week is dit Stan Van Samang.

Bron: tv-visie.be


Aanstaande woensdag, 28 januari, is Stan te gast in ’The Life Is Live Show’ op Jim. De knappe Vlaamse zanger heeft namelijk nieuw materiaal gemaakt en met zijn single "I Didn't Know" scheert Stan hoge toppen!

‘The Life Is Live Show’, elke woensdag om 17u op Jim.

Bron: jim.be

25/01/2009

In de map "Space foto-album" kan je zoals altijd de link vinden naar de space van ons gezamelijk mailadres. Wij hebben nieuwe foto's toegevoegd.  We hebben een nieuwe map aangemaakt: "Signeersessie Waasland Shopping Center 24 01 2009". Ook het album "Stan met fans" en "Wij (webmasters) met Stan" zijn aangevuld. Veel kijkgenot.

Op www.mnm.be kan je ook beluisteren hoe Stan "I didn't know" en "Forever" (van Milc Inc) live heeft gezongen in de "Grote Peter Van De Veire show" en dat terwijl hij zichzelf daarbij begeleidt op de gitaar. Fantastisch!

xxx

23/01/2009

 • Vandaag is Stan zijn 2de album "Take it from me" uitgekomen! Allemaal naar de platenwinkel lopen en erachter dus! Je kan hem ook online kopen via iTunes, als je dit doet krijg je er een extra nummer bovenop.
 • Onder deze link vind je allerlei chique foto's van de Stan terug tijdens de voorstelling van zijn cd. Proficiat voor degene die deze foto's gemaakt heeft!
  • http://www.xposeit.be/nl/fotografie/albumdetail.php?codeAlbum=TAKEITFROMME
 • Vandaag is Stan te gast bij Peter Van de Veire op MNM. Hij zal er zijn nieuwe single 'I didn't know' brengen en een eigen versie van het nummer 'Forever' van Milc Inc. Dit laatste om aan te tonen dat hij het ook aankan om Dance te zingen... en dit gaat hij dan ook natuurlijk super doen!
 • Vandaag is fan Krisje jarig. Wij wensen haar een gelukkige verjaardag toe!
 • De kalender is aangevuld. Onze Stan heeft het deze dagen heel druk. Zondag zal hij ondere andere een concert geven op het Autosalon.
Groetjes x
 

22/01/2009

De kalender is aangevuld. Er zijn zaterdag namelijk 2 signeersessies en volgende week zaterdag is er een akoestisch optreden. Iedereen komen dus!

16/01/2009

Hey,

In de map "Discografie" kan je de titels van alle liedjes van Stans tweede album "Take it from me" nu al lezen. In de kalender is een optreden toegevoegd, namelijk op 13 maart 2009 in de Lotto Arena met "Steracteur Sterartiest Live on stage".

xxx

14/01/2009

Hey,

We hebben veel nieuwtjes te melden. Eerst en vooral willen we iedereen natuurlijk een gelukkige en muzikaal 2009 toewensen.

Op 23 januari komt het tweede langverwachte album "Take it from me" uit. Op het album staat onder andere de single "This time". Maar ook zijn recenste single "I didn't know" staat erop. Die laatste single kan je al kopen vanaf 19 januari, maar wel enkel digitaal. Zijn nieuste nummer is ook meteen een schot in de roos. Hij staat al op nummer 40 op "MNM50". Hij wordt ook grijsgedraaid op deze zender.

Ook dit jaar worden de MIA's (Music Industry Awards) uitgereikt. Dit is een initiatief van Muziekcentrum Vlaanderen en VRT. Deze uitreiking vindt plaats op 6 februari. Dit jaar worden er 17 MIA's uitgereikt door niemand minder dan Peter Van de Veire. De Vlaamse professionele muzieksector reikt vijf prijzen uit: Beste Album, Beste Doorbraak, Beste Auteur/Componist, Beste Muzikant en Beste Artwork. De download Award wordt uitgereikt op basis van verkoopcijfers. De elf andere prijzen worden uitgereikt door het grote publiek: Beste Song, Beste Soloartiest Man, Beste Soloartiest Vrouw, Beste Groep, Beste Videoclip, Beste Pop, Beste Dance/Elektronica, Beste Rock/Alternative, Beste Populair, Beste Nederlandstalig en Beste Liveact. Een mediajury, die bestaat uit muziekspecialisten van de grote Vlaamse kranten en weekbladen en de VRT, heeft de afgelopen weken vier genomineerden aangewezen voor elke categorie. In de categorie ‘Beste Song’ zijn er zestig nominaties. Stan werd genomineerd in de categorie "Beste Pop" en "Beste song". En dit laatste met de single" Siren". Wij vragen iedereen om op Stan te stemmen via volgende link, zodat Stan zijn verdiende MIA's krijgt! http://mias.een.be/

Verder zijn op de site "Kalender" en "Discografie" angevuld.

xxx

02/01/2009

Wij wensen iedereen een gelukkig, liefdevol en muzikaal 2009! Dat al jullie dromen mogen uitkomen!

xxx

26/12/2008

Hey,

Op 5 januari start de nieuwe zender "MNM". Er is nog niet bepaald welke artiest met welk nummer het eerst zal gedraaid worden. Dat kunnen de luisteraars kiezen. Daarom roepen we iedereen op om  op Stan te stemmen op volgende site:  http://voting.mnm.be.apache03.hostbasket.com/index.php Hij is genomineerd bij de 100 beste liedjes met zijn nieuwste nummer "This time". Stemmen dus is de boodschap! Stan maakt ook reclame voor "MNM". Wie zijn reclamespot wil bekijken, kan die op de volgende site bekijken: http://www.mnm

Vanavond zenden ze het optreden nog eens uit dat Stan gaf in maart in Lint. Het is het fantastische optreden dat onlangs ook op DVD verscheen en te koop was bij "Dag Allemaal". Voor diegene die de DVD niet hebben, kunnen vanavond dus kijken. Het is op "één" om 23.40u. Veel kijkplezier!

2008 loopt ten einde en daarbij verdwijnt ook "Donna". Maar de zender wou niet verdwijnen, zonder eerst nog de top 5000 uit te zenden. Stan kwam hierin 4 keer voor. Hij behaalde met de volgende singels de bijhorende plaatsen:

 1. Scars: 24
 2. Poion: 313
 3. Siren: 429
 4. This time: 1518

Liefs xxx

23/12/2008

Hey,

We willen jullie allemaal spetterende feestdagen toewensen. Dat al jullie dromen en wensen mogen uitkomen. En dat 2009 een muzikaal jaar mag worden.

Liefs

De webmasters

10/12/2008

Hey,

Bij de "Dag Allemaal" kan je nu een DVD van Stan kopen. Met daarop een live optreden. Echt fantastisch! Ik was trouwens op dat concert. Als extra's kan je de videoclips van "Poison" en "This time" bekijken.  Bovendien staar er in Dag Allemaal een groot interview met Stan. 2 grote redenen om "Dag Allemaal" te kopen!

xxx

Krista

06/12/2008

In de map "discografie" kan je de songtekst van "This time" terugvinden. Zo kan je luidkeels meezingen.

Ook ander nieuws hebben we te melden. Stan is onlangs gaan samenwonen met zijn vriendin Barbara. Zij is bij hem komen wonen. Wij wensen hen nog veel geluk toe!

xxx

07/11/2008

Natalia is gestart met haar SingStar Glamorous Tour. Stan Van Samang is tijdens elke show de special guest. Natalia zei het volgende over Stan: “Ik ben erg opgetogen dat Stan het zag zitten om als gast te komen zingen tijdens mijn concerten. Ik vind dat hij een prachtige stem heeft en bovendien is het ook nog eens nen toffe gast. Dat gaat vonken geven”.
Ook Stan zelf was natuurlijk heel blij met de uitnodiging die hij van Natalia heeft gekregen. Zijn commentaar is: “Natalia, dat is echt wel een straffe madam. Het is niet alleen een heel sympathieke, voor mij persoonlijk is zij één van de betere – misschien wel de beste – zangeressen van Vlaanderen. Ik vind het geweldig dat ik met haar straks het podium kan delen. Voor mij is het niet alleen een leuke ervaring, het gaat mij ook al een idee geven wanneer ik straks zelf ga concerteren in de Lotto Arena”. zegt Stan Van Samang. Wie Stan als fantastische special guest wil zien tijdens Natalias shows, kan nog op de volgende datums gaan kijken. Maar bestel snel je tickets, want veel van deze concerten zijn al volledig uitverkocht. Natalia staat op vrijdag 7, zaterdag 8, maandag 10, zondag 23 en 30 november 2008 in de Lotto Arena met de SingStar Glamorous tour. Je kan haar met deze show ook aan het werk zien op 15 november in Vorst Club, 21 november in Ethias Arena en op 28 november in Schiervelde. De datums staan ook vermeld in de kalender, zoals alle optredens, ... van Stan.

05/11/2008

Hey,

Hierbij nog enkele links naar websites. Op de eerste kan je een interview lezen met Stan. Op de tweede kan je meer lezen over de making off van de clip " This time". Wij hebben deze links ook vermeld in de mappen "discografie" en "intervieuws". Veel lees plezier. Als jullie nieuw materiaal, foto's, ... hebben, mogen jullie die ook altijd doormailen. Alvast bedankt.
http://www.zangtalent.be/actueel_nieuws.asp?newsid=22924
http://www.zita.be/entertainment/nieuws/190088_nieuwe-videoclip-stan-van-samang-geregisseerd-door-studente.html

Wij hebben de mappen "agenda" en "verjaardagskalender van fans" verwijderd. Maar geen nood. Wij hebben al deze gegevens gebundeld in de nieuwe map "Kalender". Wij vullen de kalender vanaf vandaag in met allerlei activiteiten. Wij hebben ook al allerlei zaken vermeld in de maanden van volgend jaar. Wat staat er nu allemaal in de kalender? Als je een naam ziet staan, wilt dat zeggen dat deze persoon op die dag jarig is. Als je op die naam klikt, krijg je het mailadres van die fan te zien. Indien zij wou dat dit vermeld werd. Uiteraard kan je ook optredens van Stan vinden. Deze zijn in drukletters vermeld. Als je op de titel klikt, krijg je meer info over dit optreden. Uiteraard zullen wij de kalender zo veel en zo snel mogelijk proberen updaten.

xxx

04/11/2008

Hey,

Bij discografie kan je nu de videoclip bekijken van "This time". Veel kijk- en luisterplezier.

Omdat we te veel paragrafen met nieuws hadden, hebben we de oudsten verwijderd. Maar dat verandert uiteraard niets aan de inhoud van de andere mappen.

Er zijn ook verschillende foto-albums bijgewerkt en toegvoegd aan onze space. De link hiervoor kan je vinden in de map "space foto-album".

xxx

03/11/2008

Pieps,

Wij willen ons excuseren voor de paar maanden dat er niet meer aan de site is gewerkt. Maar vanaf nu komt er verandering in. Jullie kunnen terug nieuwe foto's, verslagjes, artikels, intervieuwen, filmpjes, .... bekijken. Wij bedanken alle fans voor de steun die wij nog hebben gekregen en natuurlijk ook Stan. Hieronder kan je alvast al nieuwtjes en dergelijke lezen.

Ondertussen kan iedereen de nieuwe single "This time" vinden in de winkel. Dit is een voorsmaakje van de nieuwe Cd die in januari volgende jaar zal uikomen. Die tweede Cd wordt voorgesteld op 14 februari in de Lotto Arena. Een concert waar zowel Stan als al zijn fans naar uitkijken. Bij deze fantastisch single hoort ook een superclip. Ik was 1 van de figuranten in de clip. Di was een fantastische en unieke ervaring. Wie de clip nog niet gezien heeft of hem juist nog ontelbare keren wil herbekijken, kan hem bekijken op de volgende link: http://www.youtube.com/watch?v=dIiN3gWgLPE Stan heeft zijn single vorige week aan de pers voorgesteld en ook in  het programme "Peter Live". 

Er is heel wat anagepast aan de site. De volgende mappen zijn bewerkt: agenda, biografie, filmografie, discografie. Binnenkort zullen er ook nieuwe foto's verschijnen.

Nieuwe fanfoto's en dergelijke mogen altijd worden doorgestuurd naar krista-melissa@hotmail.com Wij zullen dat dan op de site plaatsen. Alvast bedankt.

xxx

Krista

11/07/2008

Elaba,

Omwille van het drukke schooljaar hebben wij helaas de laatste tijd nog maar weinig tijd gehad voor onze site. Dat vinden wij heel jammer. Nu de vakantie bezig is, hebben we weer veel tijd. Al zijn we natuurlijk ook nog op reis. Er zijn wel een aantal nieuwe dingen op de site. Zo zijn er bijvoorbeeld een heleboel nieuwe foto's op onze space. De link hiervoor kan je vinden in de map "space". Er zijn zowel foto's van Stan, fans, optredens, ... Wel even vermelden dat we niet foto's hebben van alle optredens die we gedaan hebben. Neem gerust af en toe eens een kijkje. Er zullen steeds  foto's bijkomen. Wil jij ook dat jou foto bij de fanfoto's staat, stuur hem dan door naar krista-melissa@hotmail.com. De agenda is ook weer bijgevuld. Weer meer optredens om Stan te bewonderen, daar kunnen we alleen maar bij mee zijn! Als je nog ideetjes hebt om op onze site zetten, mag je ze ook altijd laten weten.

xxx

Krista

 

04/05/2008

Hey

Zoals beloofd volgt hier een verslag van de opname van de DVD van Stan van 29 april. Al is het iets met vertraging, door onze drukke agenda.

Ik en andere fans waren al om 17.55u op post. We brachten de sfeer er al goed in, zodat we in topform op het optreden zouden zijn. En om 20.15 begon dan het fantastische optreden. Hij zong de liejdes: Siren, Whit or Whitout you, Wasted, Watcha gonna do, Scars, Poison, Face down, Just a girl, Creep, My hero, Welcome home, Looking for me. De liejes 'Creep, Watcha gonna do, Wasted, Face down" heeft hij nog eens een tweede keer mogen zingen. Wat wij allen super vonden! Ahteraf maakte hij nog eens tijd voor de fans. Hij was zoals gewoonlijk supervriendelijk en nam voor elke fan de tijd. Het was de afsluiter van een fantastische avond. Nu is het uitkijken naar zaterdag. Waar we weer trouw op post zullen zijn en ons volledig zullen laten gaan. En vergeet vooral niet op 16 mei naar "één" te kijken, want dan wordt het concert met allerlei andere informatie uitgezonen. De DVD is binnenkort ook te koop bij "Dag Allemaal". Enkele foto's zulen vanaf morgen ook te bekijken zijn op onze space. De link daarvoor vind je op deze site! Ook nog vermelden dat er ook veel andere Bv's aanwezig waren, zoals Sarah, Roel, Natalia, Kevin Janssens, ...

Nog even andere informatie. Vanaf gisteren was Stan niet meer te bewonderen tijdens Wittekerke en ook Catherine Cools werd vervangen. Dit vinden we allemaal natuurlijk jammer (vooral Stan dan). Maar gelukkig hebben we onze wekelijkse afspraak met Stan en Catherine op dinsdag in "Vermist". Dus zeker kijken!

Liefs

xxx

Krista

30/04/2008

Hey,
Gisteren trad Stan op. Het was een showcase en die werd opgenomen op DVD. Die DVD is binnenkort te kopen bij Dag Allemaal en wordt ook uitgezonden op "één". Een verslag en foto's van dit fantastisch optreden komen morgen of overmorgen op deze site! :D
xxx

25/04/2008

Elaba,

Toch nog even vermelden dat iedereen zeker naar "Vermist" moet kijken. Het is echt een superserie!!! En een groot pluspunt: Stan speelt er in mee!

Alle berichten in ons gb zijn altijd van harte welkom!

grtz

xxx

01/04/2008

Hey,

De agenda is met veel optredens aangevuld, waar wij natuurlijk blij om zijn!

Onze site kan je ook bezoeken onder volgende link: www.stanvansamang.tk

Verder heeft onze space een nieuwe look gekregen: http://stamangkes.spaces.live.com/

grtz

xxx

24/03/08

Gisteren heeft Stan op de Telenet Kids Awards een platinum plaat  gekregen voor zijn eerste album 'Welcome Home', verdiend weliswaar ;-)

xxx

Krista en Melissa

23/03/08

Hey

Na de pilootfilm Vermist kunnen jullie ook genieten van de serie. Nu elke dinsdag om 21:30 op VT4.
ZEKER KIJKEN DUS!!!!!!

zie link:
http://www.image-sound.com/NL/Home/F5D86108-9038-4E5C-B406-23B3D2AD8410.html

Groetjes

xxx

Krista en Melissa

19/03/2008

VANDAAG WORDT STAN 29 !!!

HAPPY BIRTHDAY TO STAN !!!

11/03/08

Hey

Wij hebben jammer genoeg ons forum moeten verwijderen omdat er helaas te weinig activiteit op was... Wij vinden dit heel jammer omdat er veel werk achter zat, maar klant is koning zeker...

Hierbij hebben wij ons oud gb terug opengezet, dus kunnen jullie hier terug terecht met al jullie reacties. Wij zouden het wel apprecïeren mocht er geen misbruik van gemaakt worden. Ongepaste boodschappen zullen worden verwijderd. Personen die deze wensen te schrijven zullen op voorhand een waarschuwing krijgen en nadien worden hun berichten steeds verwijderd als ze blijven verderdoen.

Wij hopen dat jullie ons gb weer levendig zullen maken

liefs

Krista en Melissa

xxx

26/02/2008

Hey,

Vandaag wordt webmaster krista 21!

xxx

16/02/2008

Pieps,

Gisteren deed Stan mee met ZIEME. Hij zong het liedje "Gigant" van Noordkaap. Jammer genoeg heeft hij zich niet kunnen plaatsen voor de halve finale. Hij heeft de derde plaats behaald. Wij vonden in ieder geval dat Stan het er fantastisch van heeft gebracht. Voor zijn liedje te herbekijken, klik op volgende link: http://www.een.be/extra/subsites/zoisermaareen/start/index.shtml

xxx

23/01/2008

Hey

Even een korte mededeling! Fan Krisje is vandaag jarig en daarom wensen we haar hierlangs een héél gelukkige 27ste verjaardag!
xxx

Krista en Melissa

21/01/08

Hey

GROOT NIEUWS!

Bij het nieuwe onderdeeltje 'Forum/GB' vinden jullie onze nieuwste aanwinst vinden! Namelijk een gloednieuw forum met daarin een GB ter vervanging van ons oude GB, die we moesten sluiten onwille van misbruik. Ga zeker eens een kijkje nemen!

Liefs

xxx

Krista en Melissa

17/01/2008

Stan Van Samang: Live in de Zuiderkroon

Stan Van Samang gaat op 10 mei voor de eerste keer een solo liveshow brengen. Het concert vindt plaats in de Zuiderkroon in Antwerpen. Tickets zijn nu al verkrijgbaar.

2007 was hét jaar voor Stan Van Samang. Samen met Roel Vanderstukken en Sarah was hij de meest geboekte act vorige zomer. Bovendien werd hij ook nog eens genomineerd voor de MIA's. Zijn debuutalbum "Welcome Home" ging al meer dan 21.000 keer over de toonbank. Binnenkort verschijnt de derde single "Siren". Tijd dus voor een eerste solo liveshow en die vindt plaats in de Zuiderkroon. (LEE)

klik hier voor meer info en tickets:

bron: http://www.zita.be/muziek/648512_stan-van-samang-live-in-de-zuiderkroon.html

22/12/2007

Hey,

Het is de laatste tijd wat stil geweest rond onze site. Maar nu het vakantie is, gaan wij er heel veel werk van maken om deze site nieuw leven in te blazen. Om te beginnen wensen we iedereen prettige feestdagen en dat 2008 onder andere een jaar wordt met veel Stanoptredens!

xxx

06/12/2007

Pieps,

Vandaag bestaat onze site precies 1 jaar, wat toch een heel heuglijke gebeurtenis is Dankzij deze site hebben we al veel bereikt, bijvoorbeeld voor de cadeau voor Stan zijn verjaardag. Al die mensen die ook maar iets voor onze site hebben gedaan, willen we bedanken en natuurlijk ook diegene die iets pennen in ons gb. En zeker niet te vergete, willen we Stan bedanken! Ook al is er de laatste tijd misschien niet zoveel veranderd aan de site, in het kerstvelof, gaan we er heel veel aan veranderen. Spannend dus ...

Veel liefs xxx

13/11/07

Hey

De songtekst van Poison staat vanaf vandaag bij het deel 'Discografie' na de songtekst van 'Scars', veel meezingplezier!
De agenda is aangepast omdat er verkeerde informatie instond, we hebben deze informatie gekregen van Kimpie, waarvoor dank!

Nog veel plezier allemaal en vergeet niet regelmatig langs te komen en iets in ons gb te schrijven!

xxx

Melissa & Krista


03/11/2007

Hey,

Agenda is helemaal aangevuld met nieuwe optredens!

xxx

25/10/07

Hey

Hieronder vinden jullie een link van de Provincieshow waar Stan Poison gezongen heeft! Dus vanaf nu kunnen jullie Poison (de volledige versie) al grijs draaien op de pc tot de single uit is! Veel luister-en kijkplezier!

 De Provincieshow Stan Poison

Wij willen ook nog eens een oproep doen om nog eens iets in ons GB te pennen. Het is daar nogal stil de laatste tijd!

liefs

Krista en Melissa

xxx

17/10/07

Hey

Wij danken jullie voor het geduld. Het is een tijdje geleden dat we hier weer iets veranderd hebben, onze excuses hiervoor maar we hebben het allebei zeer druk met ons school - en privéleven. Maar vandaag maken wij daar verandering in, hier volgen enkele nieuwsupdates:

Stan van Samang brengt dit jaar nog debuutalbum uit

Stan Van Samang brengt op 23 november zijn allereerste cd op de markt. Na het succes van de nummer 1 hit én ondertussen gouden status single SCARS kan een album niet uitblijven. Als Stan niet in de studio zit voor 'Vermist' dan is hij alvast bezig met de opnames van zijn debuutalbum.

Poison is de 2de single en laat het duidelijk zijn dat dit geen vergiftigd geschenk is. Poison is meteen de voorbode van Stan's debuut cd en een waardige opvolger van Scars. De verwachtingen liggen hoog, zeker na het maandenlange succesverhaal van Scars, maar die verwachtingen zullen met Poison waargemaakt worden.

Bron: Zangtalent.be

Eindelijk die langverwachte cd in de rekken! GEWOON ZALIG! KOPEN ALLEMAAL EN GRIJS DRAAIEN!

En dan nog wat reclame:

Op vrijdag 23 november 2007 vind het benefietconcert plaats van Het Balanske vzw.  Meer info vind je op www.balanske.be. Benefietconcert Balanske

Om kaarten te bekomen kan je:
- ofwel eens langskomen bij Het Balanske, Halensebaan 2, 3390 Tielt-Winge
- ofwel storten op de rekening 734-3571871-49 van Het Balanske vzw, Halensebaan 2, 3390 Tielt-Winge
Na ontvangst van de betaling vind je de kaarten enkele dagen later in je brievenbus.

Bij artikels vinden jullie een artikel terug uit de Joepie met als bron: www.stanvansamang.com


Lots of fun

groetjes

Melissa en Krista

xxx

24/09/07

Hey

Foto's van Sint-Niklaas (23/09/07) staan nu op onze space! Wij hebben nog enkele filmpjes van het optreden, maar die komen later op onze site... dus nog even geduld maar geniet alvast van de foto's, zeker van die van Stan in bloot bovenlijf....

ENJOY

liefs

Krista en Melissa

xxx

11/09/07

Hey

Stan heeft vandaag iets in ons GB geschreven. Het kan altijd een flauwe grappenmaker zijn maar wij zijn bijna zeker van niet... Dus zoals jullie zien Stan leest ook de berichtjes die hier gepost worden. Je kan altijd iets langs deze weg aan hem vertellen ook... Stan moest je dit lezen, dikke merci om iets te komen schrijven, we zijn echt gevleid! Wij blijven je steunen zijt daar maar zeker van!

En voor de rest vergeet niet dat er foto's staan op onze space van onzen msn: krista-melissa@hotmail.com dus daar mogen jullie ons altijd op toevoegen en een beke tegen ons praten of een kijkje op onze space nemen!

xxx

Krista en Melissa

01/09/2007

Ey,

- Vanavond gaan we naar Stan en roel in Opwijk. We gaan ons daar te pletter amuseren.
- Nog even oud nieuws: Stan heeft de TOTZ trofee gewonen. Woensdag is de uitzending waarin hij die krijgt.
- Woensdag moet je ook zeker kijken naar "Telefacts Zomer" op VTM, want daar komt Stan i.v.m met zijn zomeroptredens en carrière samen met nog andere artiesten.
- Er zijn nog foto's toegevoegd op onze space.

Grtz xxx
Krista en Melissa

15/08/2007

Hey,

De verjaardagen van Lien en Eline zijn aan de kalender toegevoegd. Andere verjaardagen zijn altijd welkom.

Zoals jullie wellicht al weten heeft Stan de prijs gekregen voor de "beste performance" tijdens "Zomerhit 2007" van Radio 2 te Westende. Meer info en foto's kan je vinden op: www.showbizzsite.be

xxx

10/08/2007

Hey

Bij filmpjes vind je nu links naar de sites van TOTZ en Splash waar je filmpjes van Stan en Roel kunt terugvinden. Veel plezier!

XxX Krista en Melissa

07/08/2007

Hey

Bij het onderdeel 'Discografie' staat er nu een nieuw deel onder de naam: 'Playlist zomertour met Roel'. Dat houdt dus in dat daar alle liedjes dat Stan en Roel op hun zomertour zingen zullen komen zodat jullie deze kunnen opzoeken. Moesten er mensen zijn die er nog weten of die de artiesten achter de liedjes: Hello Marilou en Little Susy weten mogen ze dit ons altijd melden!

and that's all folks!

XxX

Krista en Melissa

06/08/2007

Hey

Enkele veranderingen op de site:

Er staat bij het deeltje Filmografie nu ook een onderdeel over 'Vermist'.

Er is een optreden bijgekomen in onze agenda. Dit optreden wordt niet vermeld in zijn officiele agenda. Het betreft hier een optreden in Temse 25 augustus om 23 uur bijkomende info (plaats) later op deze site.

De homepage is ook lichtjes aangepast, de fotoreportage bevindt zich nu daar.

And that's all folks!

-XxX-

Krista en Melissa

02/08/2007

Hey

Er staan nieuwe foto's van Stan in het fotoalbum. Het zijn foto's van Stan bij 'Vermist' en nog enkele algemene foto's met Roel. Deze foto's hebben we doorgemaild gekregen van Tabitha dus Tabitha hierbij onze dank!

Algemene foto's van Stan en fanfoto's mogen nog altijd doorgemaild worden op ons mailadres krista-melissa@hotmail.com

Er staan ook nieuwe verjaardagen in onze verjaardagskalender.

-XxX- Krista en Melissa

29/07/2007

Ratatouille

Zoals sommigen misschien al weten zal Stan de rol van het keukenhulpje Linguini in de animatiefilm Ratatouille vertolken die vanaf 1 augustus bij ons in de zalen zal spelen. Hieronder lees je meer info over deze film.

 

In het nieuwe animatie-avontuur RATATOUILLE droomt een rat, Remy, ervan om een grote Franse chef-kok te worden, ondanks de wensen van zijn familie en het nadeel dat hij een rat zou zijn in een resoluut knaagdier-afwijzend beroep. Wanneer het lot Remy naar de riolen van Parijs brengt, bevindt hij zich ideaal net onder een restaurant dat beroemd is geworden dankzij zijn culinaire held Auguste Gusteau. Ondanks de logische gevaren die een onwaarschijnlijke en zeker ook ongewenste bezoeker in de keuken van een fijn Frans restaurant te wachten staan, zorgt Remy met zijn passie voor koken al snel voor een hilarische en spannende achtervolging die de culinaire wereld van Parijs op zijn kop zet ...

Remy wordt verscheurd tussen zijn roeping en passie in het leven of een definitieve terugkeer naar zijn vroegere rattenbestaan. Hij achterhaalt de waarheid achter vriendschap, familie en beseft dat hij niet anders kan dan zijn wie hij écht is, een rat die chef-kok wil zijn.

 
 
 
 
Ratatouille

02/07/2007

Hey

Belangrijke info:

Omdat wij hier niet meer genoeg plaats hebben voor onze foto's van Stan die we op de optredens trekken gaan wij deze op onze space zetten van ons gezamenlijk msn-adres: krista-melissa@hotmail.com je mag ons nog altijd toevoegen! Dus ter herhaling alle foto's van Stan die wij op optredens trekken zullen daar op te zien zijn, jullie mogen ook altijd jullie foto's doorsturen en dan kunnen we die daar ook eventueel opzetten! Algemene foto's van Stan komen nog op de site en de fanfoto's natuurlijk ook! Ik hoop dat iedereen dat een goede regeling vindt?

Er is ook een nieuw optreden van Stan dat nog niet in onze agenda stond en ook niet in de officiële. Dit zal doorgaan in Zottegem vanaf 19u aan het Egmondkasteel op 8 juli(nu zondag) en de toegang is gratis. Meer info: www.songcity.be Voor al de andere optredens kan je nog altijd terecht in onze agenda!

Even vermelden dat Krista dus tot de 15de naar Spanje is en daarna nog naar zee, dus moet ik het hier allemaal even alleen regelen, dus als het iets trager op gang komt, mijn excuses. Ikzelf ga zondag 2 keer naar Stan met mijn nichten naar Herzele en Zottegem, foto's zullen op onze space komen!

xxx Mel

19/06/2007

Hey,

Wij hebben een persoonlijke mail gekregen van Stan over of hij wel of niet meegaat met de fandag. Wij gaan dus die mail niet kopiëren, maar hier in het kort samenvatten. Hij zegt dat hij jammer genoeg niet mee kan gaan op de fandag, omdat dat hij die week volledig geboekt is,  dus ook privé - optredens. Hij zegt ook dat hij het echt héél jammer vind. Daarom gaat de fandag zoals gepland door op 27 juni en kunnen jullie reacties e.d. nog altijd naar ons mailen op: krista-melissa@hotmail.com

xxx

18/06/2007

Hey,

Er is meer nieuws i.v.m. fandag. Wij hebben iedereen al een mail gestuurd met een bijlage en daarin de info. Diegene die nog geen mail hebben gekregen, omdat we bijvoorbeeld hun mailadres niet hebben, en die toch interesse hebben, die moeten ons een mailtje sturen. Dan zullen wij een mailtje terugsturen met een bijlage met daarin de info.

Melissa is naar Oudenaarde geweest, maar omwille van de regen heeft zij geen foto's getrokken. Je kan wel foto's vinden op: www.showbizzsite.be

xxx

17/06/2007

Hey,

Vandaag is webmaster Melissa jarig.

xxx

16/06/2007

Hey,

Er staan nieuwe fanfoto's online. Home is veranderd. Er staat een collage op met foto's die genomen zijn tijdens de zomertour in Herentals. Wij zijn naar de zomertour geweest. Wij willen Krisje bedanken, die deze mooie collage heeft gemaakt. De zelfgeschreven songtekst kan je nu vinden in de map "Discografie". De lay -out van "Foto - album" en  "Fanfoto's" is ook vernieuwd. Vandaag heeft Stan 5 sterren mogen uitdelen aan Oudenaarde voor het programma Fata Morgana. Morgen moet hij gaan fietsen in Poperinge met het programma 1001 zonnen en garnalen. Een verslag hiervan kan je bekijken tijdens de uitzending van 1001 zonnen en garnalen maandagavond. De agenda is ook aangepast. Wij wensen fan Charline ook een gelukkige verjaardag.

xxx

09/06/2007

Hey,

De songtekst van Stans fantastische single "Scars" kan je nu vinden in de map "Discografie". Jullie kunnen allemaal "meebrullen" dus

xxx

08/06/2007

Hey,

We hebben al een beetje nieuws over de fandag. Vandaam moest Stan flipperen tijdens een flippertornooi in Wijgmaal in zijn stamcafé. En daar heeft Kelly hem een brief van ons gegeven met onder andere daar de vraag en de info over de fandag in. Kelly zei dat je aan hem wel kon zien dat hij wel interesse had. Maar Stan zei zelf wel da ihij het nog eens moest onderhoren en bekijken met het managment of ihij die dagen al iets te doen heeft. Dus ja er is een kans dat hij meegaat, dus allemaal meeduimen. Bij deze bedanken we ook Kelly omdat zij de brief heeft af gegeven aan Stan. En we wensen haar ook een gelukkige verjaardag. En ook Lien wensen we een gelukkige verjaardag. En aan alle andere studentjes: veel succes! En tijdens het tussen de boeken zitten, meehopen en meeduimen eh

xxx

06/06/2007

Vanavond is er op Telefacts(VTM) de grote schoonheidsenquete en Stan is gekozen tot de schoonste bij de mannen, terecht! Vinden jullie ook niet? Hieronder vinden jullie een beetje meer informatie! Voor mensen die het gemist hebben of niet konden kijken je kan het altijd herbekijken via I-Watch maar ook op het internet zal het filmpje blijven staan tot de volgende telefacts(volgende week woensdag dus)

Telefacts gaat op zoek naar de ideale schoonheid. Op basis van een wetenschappelijk profiel doen vier bekende landgenoten de test: omroepster Tess Goossens, model en huisvader Nicholas Pfaff, voetballer en model Gilles De Bilde en zangeres Roxanne. "Ik vind mezelf mooi", zegt Roxanne. "Maar of ik aan dat ideaalbeeld voldoe dat betwijfel ik. Mijn gezicht is niet symmetrisch en daarmee zal ik al wel door de mand vallen, vrees ik." En ook al doen ze allemaal mee voor de fun, toch zijn de 4 bekende Vlamingen nerveus. Gilles De Bilde: "Ik heb al spijt dat ik me niet beter heb voorbereid. Mijn ogen zien rood. Dat is omdat ik gisteren ben blijven plakken. Tja... niks aan te doen."

Inhoud : Telefacts gaat op zoek naar de ideale schoonheid. Op basis van een wetenschappelijk profiel doen vier bekende landgenoten de test: omroepster Tess Goossens, model en huisvader Nicholas Pfaff, voetballer en model Gilles De Bilde en zangeres Roxanne. "Ik vind mezelf mooi", zegt Roxanne. "Maar of ik aan dat ideaalbeeld voldoe dat betwijfel ik. Mijn gezicht is niet symmetrisch en daarmee zal ik al wel door de mand vallen, vrees ik." En ook al doen ze allemaal mee voor de fun, toch zijn de 4 bekende Vlamingen nerveus. Gilles De Bilde: "Ik heb al spijt dat ik me niet beter heb voorbereid. Mijn ogen zien rood. Dat is omdat ik gisteren ben blijven plakken. Tja... niks aan te doen."

Dina Tersago komt in de enquête naar voor als de nummer 1 op vlak van vrouwelijke schoonheid. Ze wordt gevolgd door Belle Perez, Evi Hanssen, Phaedra Hoste en op de vijfde plaats Tanja Dexters. Voor de mannen is Stan van Samang de absolute nummer 1. Pieter Loridon staat op 2, Gabriel Rios op 3, gevolgd door Roel Vanderstukken en op 5 Nicholas Pfaff.

http://www.zangtalent.be/actueel_nieuws.asp?newsid=9448

IEDEREEN KIJKEN DUS!

http://www.vtm.be/tv/tvgids/detail.htm?id=140979

02/06/2007

Heyla

Vers van de pers: Stan zijn eerste single kan je beluisteren via: http://www.donna.be/donna_master/muziek/d_muz_smaakmaker/index.html. De single heet "Scars" en gaat over het kantelmoment in een mensenleven waarop je achteruit blikt en de littekens van het verleden ziet. Met andere woorden de littekens van de ziel! Hij zal vanaf volgende week 8 juni normaal in alle platenwinkels verkrijgbaar moeten zijn, kopen zouden we zo zeggen! Dit nieuws hebben we vernomen dankzij Inti, dankje wel daarvoor! Als we de songtekst/videoclip kunnen bemachtigen zullen we ze op de site weten te vermelden!

Ook willen wij even vermelden dat onze site vanaf vandaag een halfjaar bestaat en wij willen alle fans en bezoekers van onze site bedanken want zonder jullie was onze site nooit zo beroemd geworden! En natuurlijk ook aan Stan bedankt voor alles! En we zouden zeggen we doen der nog vele jaren bij!

Vergeet ook niet te melden of je meewil op de fandag of niet!

xxx

Krista en Melissa

 

29/05/2007

Hey,

Eerst en vooral willen we ons excuseren dat er nu weing nieuw materiaal op de site komt, maar wij zitten nu zoals veel andere fans in de examens. Maar na de examens zal deze site een volledige vernieuwbeurt krijgen. Wij hebben ook een super idee om het einde van de examens te vieren. Wij zouden een soort van "fandag" willen organiseren. Wij hadden het idee om een keer met alle fans af te spreken en samen iets te doen. Een dag waraop ieder van ons zich amuseert. Het is ook de kans om andere fans te leren kennen. We zijn ervan overtuigd dat het een heel toffe dag wordt waar we samen met andere Stanfans een dag van kunnen maken om nooit meer te vergeten. Wij hadden het idee om samen naar de "Sinksenfoor" te gaan in Antwerpen. Voor diegene dat dat niet kennen dat is een heeeeeeeeeeeeeeeel grote kermis in Antwerpen. De videoclip van Stan is er opgenomen, dus dat kan niet anders dat goed zijn. Het is echt een plaats waar je u heel goed kunt amuseren. Maar dit is nog niet alles. Wij gaan ook aan Stan vragen of hij zin heeft om ook mee te gaan, zodat hij zijn fans kan leren kennen en om zich ook een dagje te amuzeren. Een nee hebben we en een ja kunnen we krijgen. Het zou natuurlijk nog fantastischer zijn als hij meegaat. Maar ook als hij niet meegaat, wordt het voor alle fans die meegaan een dag om nooit meer te vergeten. Stan zou het ook tof vinden dat hij ziet dat al zijn fans ook zo goed overeenkomen. Nu volgt wat meer praktische informatie. We gaan dus ook aan Stan vragen of hij mee wilt. Wij gaan hem ook vragen als hij zou meegaan, op welke datum hij het best zou kunnen van de mogelijkheden die wij hem geven. Wij gaan jullie die mogelijkheden ook geven, zodat wij de beste datum kunnen kiezen, waarop eventueel Stan en de meeste fans kunnen. Hier volgen de mogelijke datums: 24 juni / 25 juni / 27 juni / 29 juni. Dus op 1 van deze dagen zal de zogenaamde "fandag" plaatsvinden. We zouden afspreken aan het Centraal Station te Antwerpen. Dat is de makkelijkste afspreekplaats, zodat we van daar samen naar de Sinksenfoor kunnen gaan. Wat de kosten betreft: Je moet betalen per attractie en de gemiddelde ingansprijs per attractie is 3 euro. Je bepaalt dus zelf  in welke en hoeveel attracties je gaat en hoeveel je dus zelf uitgeeft aan attracties en evntueel eten, zoals frietjes. Ieder betaalt dus logisch zijn eigen kosten. Dat is zowat hetgeen dat we jullie nu al kunnen vertellen over die dag. Ben je geïnteresseerd om deze dag mee te maken, stuur ons dan een mail en laat dan ook weten welke dag voor jou het meest geschikt is. Gelieve ons zo snel mogelijk iets te laten weten, zodat we zicht lrijgen met hoeveel en wie er allemaal deze dag gaat meebeleven. Zijn er vragen dan mag je ons ook altijd een mail sturen. Naar dit mailadres krista-melissa@hotmail.com zijn al jullie mails welkom. Hopelijk krijgen we veel positieve mails. Tot slot willen we alle andere studenten nog veel succes wensen met hun examens.

Veel liefs xxx

27/05/2007

Hey,

Wij wensen Bellinda een heel gelukkige verjaardag! En wensen haar veel plezier op het optreden van Stan vanavond! Helaas hebben wij ook minder goed nieuws te melden, namelijk dat de concerten van SASA zijn afgelast. Nu de examens starten, hebben we helaas wat minder tijd om de site up te daten. Maar zodra ze gedaan zijn, zal de site helemaal vernieuwd worden! Wij wensen alle andere studenten ook veel succes!

xxx

20/05/2007

Pieps,

De verjaardagskalender en agenda is aangevuld. Wij wensen ook Lien een gelukkige verjaardag!

xxx

07/05/2007

Pieps,

Omdat deze map te groot werd, hebben we het oudste nieuws in een worddocument opgeslagen en daar kan je dan alle oudere berichten lezen. Deze week komen er normaal ook foto's van de zomertoers op de site. Sorry dat het zo lang geduurd heeft, maar er zijn enkele technische problemen geweest. Onze excuses hiervoor. Op home staat een songteskt die geschreven is door Krista (1 van de webmasters). Het is geschreven op de melodie van het liedje "Against the odds". Dat liedje heeft Stan gezongen tijdens SASA. Geniet van de tekst. Een verslag van de zomertour in Herentals komt ook nog zeker, maar natuurlijk was het weer even fantastisch als in Affligem!!!

Liefs xxx

Krista en Melissa

29/04/07

Hey

Even een lang verslagje van vandaag eigenlijk aangezien Stan en Roel maar begonnen om 12uur ofzo... wel... Krista kwam gistern rond 15:17 bij mij aan in het station in Erembodegem en we reden door naar mijn huis en daar hebben we dan geprobeerd foto's op de site te krijgen maar jammer genoeg lukte het niet zo best, maar geen nood Krista probeert het op haar computer wel nog eens... Rond een uur of 6 zijn we dan vertrokken naar Affligem, toen gingen de deuren namelijk open en we dachten dat er nog niet teveel volk ging zijn niets is minder waar, om 10 na 6 was al 1/3de van de zaal vol! Maar we hebben nog goeie plaatsen dicht bij het podium kunnen bemachtigen, zitplaatsen weliswaar aan een tafel met heel vriendelijke madammen, want toen Eddy Wally bezig was (rond 8u) wouden wij even naar buiten luchtje scheppen enzo en zij waren bereid onze stoelen vrij te houden! Dus wij naar buiten zowat gans de parking rondgelopen, en die was groot... we zagen een auto me Roel erin passeren en we volgden die... hij ging naar de VIP-parking aka artiesteningang. En ja we mochten tot aan een paar hekken omdat dat het begin was van de Backstage... er stonden der al 2 meisjes te wachten op Roel en Stan ook... en ja wij kwamen toe Stan stond daar aan zijn auto, zag ons en kwam meteen af gevolgd door Roel en ze hebben eerst even die meisjes een kaartje gegeven, als primeur want het waren de eerste!  En ja wij kregen dan kaartjes nummers 3 en 4... we hebben  dan nog even met Stan de tijd gehad om onze armen en foto's te laten tekenen en ook om alletwee een foto samen met hem te trekken en even een kort babbeltje mee te hebben... daarna moest ie terug door want hij mocht dit normaal niet doen... Daarna zijn we weer gewoon naar binnen gegaan en nog even naar den Eddy geluisterd en gans de zaal dat meedeed, er waren voornamelijk oudere mensen maar ook het jonge volk was in overvloed aanwezig... er waren dan ook immers meer dan 1000man!  Oke derna was Willy aan de beurt en na Willy was er even tijd voor een korte signeersessie met Eddy en Willy wat tegelijkertijd ook een beetje als de pauze werd aanzien... We zijn dan nog even naar buiten gegaan, gewoon voor een luchtje te scheppen... en dan terug naar binnen om naar Sarah te kijken, we hebben ons dan verzet... het was namelijk zo dat waar de VIP eerst zaten voor te eten ook vrij werd gemaakt voor het gewone volk om te staan, zodat we vlak voor het podium kwamen te staan... Bij Sarah hebben we nog gezeten achter de hekken voor het podium maar toen Stan en Roel er eenmaal waren stonden we recht, met veel gezaag van de mensen die zaten achter ons maar na een tijd konden ze niets meer zeggen aangezien iedereen rechtstond! De show was echt FANTASTISCH, MEGA, SUPER echt amai ze wisselden elkaar zo af, tesamen, apart, tesamen ze hebben meer dan een uur opgetreden, bijna 2 denk ik zelf en de liedjes waren echt goed gekozen, oud en nieuw door mekaar gemengd! Het dak vloog der echt af amai!!

een paar van de liedjes dat ik me nog herinner zijn:

van Stan:

Chasing Cars

The Best of me -Foofighters

Have a little faith in me - John hiatt

van Roel:

Born to Run - Bruce Springsteen

Alive and Kicking

Iedereen is van de wereld en de wereld is van iedereen

When the lady smiles

Tesamen:

Mariloo of my heart

Little Susy of zoiett :-p

oke tzijn ze helemaal nog niet allemaal maar als ik er mij nog herinner dan schrijf ik ze der wel bij of Krista...

En ja na Stan en Roel was er normaal gezien een signeersessie gepland maar die ging kennelijk niet door, dus zijn wij samen met nog een aantal fans terug naar die backstage geweest maar dat mocht kennelijk niet want ze stuurden ons ginder weg we moesten backstagepasjes hebben... eigenlijk dom want Stan en Roel wouden wel maar ja ze hebben voor sommige fans de regels aan hun laars gelapt, super trouwens gasten! Maar wij 2 zijn er niet meer bijgegaan omdat we Stan toch al gezien hadden eh.... en derna is men ma ons komen halen en zijn we gaan slapen eh en vanmorgen is Krista dan terug vertrokken met den trein...

Dus zoals jullie lezen was het echt super! Zo mogen er nog meer volgen en Stan moest ge dit lezen: PROFICIAT en MERCI

Foto's komen later op de site, Krista zelf heeft er zo'n 40 getrokken en we krijgen nog foto's doorgestuurd van iemand anders... dit kan wel een tijdje duren voor ze allemaal on zouden zijn maar er zullen al vroeger foto's te bekijken zijn op de site van de nacht van affligem zelf en andere sites want het liep er vol met cameramannen en fotografen...

xxx Melissa en ook in naam van Krista!

  

06/04/2007

Elaba,

Gisteren heeft Stan een prachtige prestatie neergezet samen met Roel tijdens de Kom Op Tegen Kanker show op één. Omdat er in de provinvie Vlaams - Brabant en in Brussel de meeste vrouwen naar hun borsten hebben laten kijken, heeft hij gewonnen met de  wedstrijd "Laat wat zien". Hij heeft naakt geposeerd. Die foto komt op een grote affiche in Leuven te hangen. Je kan hem ook bekijken op http://www.laatwatzien.be/?q=node/43. Daar vind je ook nog extra info hierover.

Nu de onverklaarbare technische problemen zijn opgelost, kunnen we de site weer updaten. Home is al aangevuld met een chique foto. De agenda is ook aangevuld, wat een bewijs is dat Stan echt populair en super is, maar dat wisten wij al lang eh

Liefs xxx

Krista en Melissa

04/04/2007

Grote opkomst voor signeersessie Stan Van Samang

Overrompeling voor Stan Van Samang tijdens het signeren van  'WITTEKERKE 2'
Het was een druk weekend voor zanger/acteur Stan Van Samang. Zaterdag was Stan te gast in de Standaard boekhandel in het Wijnegem Shopping Center en in de Free Record Shop in het Waasland Shopping Center. 

De acteur kwam er de nieuwe dvd 'Wittekerke volume 2' signeren. Meer dan 700 mensen zijn naar Sint-Niklaas afgezakt in de hoop een handtekening van agent Kevin uit Wittekerke te bemachtigen. De signeersessie was dan ook een gigantisch succes. Dirk Timmerman van ARS Home Entertainment: "We hadden gehoopt dat er heel wat fans van Wittekerke en Stan Van Samang de weg zou vinden naar onze signeeractie, wel het zijn er meer geworden dan we verwacht hadden. Niet alleen zijn de mensen gekomen voor en foto of handtekening van Stan, heel wat kijkers van Wittekerke hebben ook 'Wittekerke volume 2' aangekocht, de nieuwste dvd die sinds dit weekend in de winkels ligt".


foto's:

http://www.branswyk.be/Albums/SigneersessieStanWaasland/

http://www.branswyk.be/Albums/SigneersessieStanWijnegem/

 

sorry dat het zo lang duurt voor onze eigen foto's online komen maar we hebben het heel druk voor school dus het is een beetje wikken en wegen en dan is school toch belangrijker... maar ze komen er wel hoor!

veel liefs

Melissa & Krista

26/03/2007

Hey

Zoals geschreven in het GB was de signeersessie in Sint-Niklaas echt leuk met heel de bende! Stan vond onzen act van: "denk niet wit, denk niet zwart, denk niet zwart wit, maar in de kleur van je hart" heel geslaagd! Foto's, verslagjes, filmpjes je kan het allemaal nog verwachten op de site. Maar we vragen om even geduld te hebben aangezien Krista op projectweek is voor school naar Wallonië ondertussen zal ik al wat foto's eropzetten en de rest zal dan volgende week gebeuren dus geduld is de boodschap maar voor de mensen die er waren jullie vergeten het wel niet eh!

En nog een extra bericht: ik heb een mail gekregen dat ik tickets gewonnen heb voor de finale van ZIEME via de wedstrijd van de Story! Een duoticket dus ik en Krista zijn volgende vrijdag terug naar ZIEME waar Stan naar het schijnt ook zal zijn als gewoon publiek en mss mogen we via de tickets wel backstage...  Dus dat is dan weer een ervaring rijker...

Heel veel liefs

voor 1 keer alleen Melissa

xxx

23/03/2007

Ey,

De agenda is aangevuld met allerlei data van zomertours. Bij bijna alle evenementen zijn ook aanvanguren toegevoegd.

De lijst is aangevuld met diegene waar we morgen in dresscode met afspreken. Er worden zeker groepsfoto's getrokken om het effect van dresscode op foto's te zien. Alle foto's en eventuele filmpjes die morgen worden genomen, worden ook allemaal op deze site gezet.

- Aline en een vriendin

- Stanketiers: Elsie, Eline en Lisa

- Marisca en Fien

- Lieve en vriendinnen Sonja en Vero

- Jolien Heymans

-Grtz xxx

22/03/2007

Ey,

 • We hebben al reacties gehad op ons idee voor zaterdag, dat is echt super. Voor diegene die nog geïnteresseerd zijn, stuur ons een mailtje op krista-melissa@hotmail.com. In bericht hieronder bij nieuws, kan je alle info vinden. Diegene die al zeker in dresscode komen, zijn:

- Aline en een vriendin

- Stanketiers: Elsie, Eline en Lisa

- Marisca

- (Misschien ook Anne-Lore)

Hopelijk reageren er nog  fans. 

 • Stan heeft gisteren iets in ons GB geschreven. Omdat het te maken heeft met zijn verjaardag, hebben wij het bericht ook gekopiërd en geplaast in de map "B-day cadeau voor Stan". Het allereerste bericht dat hij hier ook eens heeft getypt, kan je daar ook terugvinden.

Liefs xxx

21/03/2007

Hey,

Stan heeft iets in guestbook geschreven naar zijn fans toe! Wij willen Stan nog eesn hartelijk bedanken, omdat hij iets in het guestbook heeft geschreven.

Er zijn al verschillende Stanfans die hebben gevraagd of ze samen met ons mogen afspreken in het Shoppingcenter. Wij gaan naar het Waasland Shoppingcenter in Sint-Niklaas. Wij vinden dat natuurlijk een goed idee. Wij willen zeker zoveel mogelijk Stanfans in het echt leren kennen. Wij hebben ook een ideetje gevonden om te laten zien dat wij fans elkaar hebben gevonden via onze site. Dat wij samen 1 groep fans zijn. Wij voeren daarom een soort van symbolische dresscode in. Iedereen die met ons meegaat, zou in zwart / wit gekleed moeten zijn, bijvoorbeeld een zwarte broek met een witte blous, T-shirt of topje of andersom. En daarbij bijvoorbeeld een rode oorbel, een rode sjaal, een rode armband,.... Je kan 1 van die dingen kiezen of iets anders rood kiezen. Het is de bedoeling dat 1 rood voorwerp afsteekt tegen de zwarte, witte kledij. En dat heeft een speciale symbolische betekenis. Hij zong namelijk tijdens "Zo is er maar één" het liedje "Zwart wit". Daarin komt de zin "Denk niet zwart, wit, maar in de kleur van hje hart". Vandaar wij zijn in het zwart, wit gekleed, maar er is een voorwerp, iets rood, de kleur van je hart dat tegen  de kledij afsteekt. Het zou tof zijn als we samen met andere fans die onze site bezoeken kunnen afspreken en via deze dresscode samen kunnen opvallen. Al diegene die willen meedoen en willen afspreken, gelieve zo snel mogelijk een mail te sturen naar krista-melissa@hotmail.com. Zo weten wij op wie we moeten wachten daar en kunnen we via mail ook nog concreter bespreken. Maar het is vooral belangrijk, omdat wij willen weten op hoeveel volk we moeten wachten en kunnen rekenen. We spreken om half 3 af. Dat lijkt misschien heel vroeg, maar ja Stanfans onder elkaar amuseren zich en ja we willen zeker vooraan staan in de rij, zodat we zeker bij hem geraken. En de tijd zal heel snel om zijn, we gaan ons onder elkaar amuseren en dan wacht Stan op ons, waar bij we dan zeker bij zullen geraken als we vroeg zijn. We spreken af aan de ingang van de free record shop zelf. Hopelijk krijgen we veel reacties en wordt het een dag om nooit te vergeten. Als er nog vragen zijn, mail je maar naar bovenvermeld mailadres.

Grtz xxx

19/03/2007

Ey,

Vandaag is Stan jarig!!! Hij wordt 28! In de map "B-day cadeau voor Stan" staan nieuwe foto's. Die map wordt deze week nog aangevuld met sfeerbeelden. In de agenda zijn bij sommige evenemten een link naar een site toegevoegd waar je extra info over het evenement kan vinden. De verjaardagskalender is ook aangevuld. Daarin staat dat Eline ook vandaag jarig is. Er is ook een nieuw interview toegevoegd. Een interview van op "Q-Music" bij "Deckers en Ornelis" van deze ochtend. Het gaat over zijn verjaardag.

xxx

 

title

Click to add text, images, and other content

title

Click to add text, images, and other content

title

Click to add text, images, and other content

title

Click to add text, images, and other content