Stall Eklunden

Mamma Bloggar

view:  full / summary

13 februari

Posted by stalleklunden on February 14, 2014 at 4:40 PM Comments comments (1)

Bara så ni vet,  lever dom små jävlarna forfarande........... dom små äckliga sakerna har campat i mitt hus!!! antagligen?????

 

Kan inte fatta att det är sant!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????

 

Har idag blivit behandlad för BORELIAINFEKTION................ mitt i kalla vintern har en liiiittten  jävla FÄSTING sugit MMIITT blod på överarmen.

Behöver jag säga att jag fick vara ganska tuff mot telefonissan på gislaveds sjukhus när jag ringde o sa att jag tror jag har ett fästingbett...  ( har ju lite dåliga vibbar sedan dom tyckte jag skulle träna balansgång, när det sen visade sig att det var  MS)

kände mig som en tokkärring, men men doktorn tittade på armen som var röd som ett digestivekex och frågade på knackig svenska:: har du varit i SKOGEN??? jag svarade bara att jag bor i skogen (han fattade nog ändå inte)  och i vilket fall som helst har jag varken shorts eller tshirt än, ute.

Så pecillin kur blev det , så se upp alla dom LEVER....och frodas dom små asen.

KRAM P

herregud

Posted by stalleklunden on December 22, 2013 at 5:50 AM Comments comments (0)

vilken lördag det blev, åkte färja, bil, bärgningsbil, tåg 2 ggr, sen hyrbil som avslutades med en tur till Taberg kl 0300. Denna resan kommer att berättas när allt är lite mer klart. men just nu har vi en bil i Danmark och en är inlåst på ett parkeringshus i jönköping. Och en bil som inte är våran i garaget.

Denna jul blir nog inte som andra riktigt  HAHA men tur det finns värre saker, som jag sa till Cornelia tur vi är friska iallafall, då bröt hon ut i gapskratt. ja en med MS, en med Diabetes och en döv hur tänkte du nu ??? men vi har roligt det är huvudsaken.

Im back in the saddle again

Posted by stalleklunden on December 18, 2013 at 9:00 AM Comments comments (0)

Japp, kravlade mig upp i sadeln på Zinderella igår shit vad högt, och vad fort hon skrittade... hade Rebeccas prestige versaille sadel skit äcklig.

Ny tur idag med min gamla sadel, så nu skiter vi i julpyntet nu rider vi istället.. har dock 2 problem och det är komma på en 170cm häst och sen komma av är ju ännu värre. har ju inte ridit på 3 år.. så lite stelt och otakt blev det.  MEN FÖR JÄVLA KUL!!!!          sånu vet ni vad jag håller påmed när ni julstädar, kram

KUNGSBACKA

Posted by stalleklunden on December 10, 2013 at 3:00 PM Comments comments (0)

Var jag o S i igår och shoppa loss .. besökte Freeport, Kungsmässan Börjes & svensk ridsport ni kan ju gissa var det handlades mest? inte var det på Kungsmässan iallafall. hade jätte mysigt med god fika och middag.  Och lite julklappar....

på fredag blir det JULKALAS med jobbet på höganloft, brukar alltid bli ganska galen kväll om man får säga så.

Lördag - söndag kan oxå bli lite galen ????

I morgon onsdag skall jag o Becca till Värnamo sjukhus och röntga lilla fingret ( som hon krossade i värnamo när hon drattade av Mimmi i LBn) höger hand naturligtvis, men hon om någon skulle aldrig klaga eller gnälla.

Jo Zinderella är nu hemma och Curre rider henne, och jag står och laddar på backen snart så säger jag bara, ska bara leta upp hjälm och min sadel ( kommer inte i prestigen 16.5 tum) så tar min gamla kieffer tänkte jag  här kommmer visst ett kort från LAS VEGAS         hej hopp alla...

LIVET

Posted by stalleklunden on November 28, 2013 at 1:25 AM Comments comments (0)

går vidare, tårarna tog slut, ont i halsen , och skall försöka äta något idag. Värsta dagen i mitt liv 27/11.

Snart kommer en ny / gammal stjärna hem, men skall säljas . Tredje gången gillt, har ju ändrat mig 2 gånger tidigare, då hon nästan vart såld. t om vart besiktigad o röntgad. UA-

 Tävling i helgen med 3 ponnyer i Värnamo, sen KM för becca i Borås på söndag.

FAN

Posted by stalleklunden on November 27, 2013 at 6:35 AM Comments comments (0)

vad livet är hårt, men vi träffas sen igen. Hoppas du blir min då oxå. du kanske tom kommer träffa  Milton, Gladstone eller Carols Bomerang

 Spring nu på dom gröna ängarna min stora kärlek,

godag

Posted by stalleklunden on November 15, 2013 at 4:35 PM Comments comments (0)

Förra helgen var jag på Magnus uggla, med personalklubben. Dock var endast dom 20 sista minuterna bra.

Sist sjöng han " där jag lagt min far" då kom tårarna då jag ansökt att lägga min vän hemma ( fick det biviljat idag av länstyrelsen)

 

Men efter det drog vi till POSThotellet WOW bästa kvällen på riktigt länge, dock missade jag hotellfrukosten  men det var det värt.........smakade inte riktigt mer än 2 melonbitar opsidaysi som det kan bli.

S missade detta pga sin bok om Mr G rey, men på discot fanna ju MR ?  Så riktigt dunderkul, har jag inte haft på länge.

 

Helgen blir Latlördag sen på söndag tävling i Laholm, går ner lite i klasserna nu när säsongen börjar gå mot sitt slut, och även ponnyåren för Becca. som kommer sätta Nala till försäljning samtidigt som hon kommer tävla henne bland stora hästar. hej svejs!!!

WOOOPA

Posted by stalleklunden on November 12, 2013 at 2:35 PM Comments comments (0)

Slarvat bort  lösenordet, därför dåligt bloggande Men vips kom jag på var den lilla fusklappen låg så Nu kan jag inte skylla på något haha!

Håller på att bygga sadelkammare väggar klart, taket är gjutet, dax att måla till helgen kanske.

 

 

har lite jobbigt nu .... Ragazza har ju fått sjukdomen CUSHING vilket gamla hästar kan få , men får medicin varje dag. Men vår tid börjar rinna ut, lekte följa John med henne i ridhuset, medans tårarna bara rann puss hjärtat...du har funnits i mitt liv i 23 år. men har nu fattat ett beslut , svårt att se dig i ögonen min bästa vän.  FINNS INGEN SOM JAG ÄLSKAR SOM DIG. vill heller inte se dig lida ....

IMORGON

Posted by stalleklunden on August 16, 2013 at 5:20 PM Comments comments (0)

Drar jag o tjejerna till Skåneland med dom 2 bästa följ oss på EQUIPE trolleholm RF kram

rolig bild

Posted by stalleklunden on August 16, 2013 at 8:10 AM Comments comments (0)

hahaha Curre tog en fin bild när jag står o häller tanterna och samtidigt skall få hingsten att stå fint, bjuder på den,,,,behöver livas upp lite kram igen


Rss_feed