Prästin valmennustalli

ALOITUSSIVU

PALVELUT

PRÄSTIN TIIMI


VIRTUAALINEN VALMENNUSTALLI TULEVAISUUDEN MENESTYJILLE

Tehokasta työskentelyä Prästillä

Prästin valmennuskeskus on Havimäen ratsastuskoulun tiloissa toimiva kahden pätevän valmentajan virtuaalinen yritys. Tarjoamme yksityis- ja ryhmävalmentautumista pääasiassa aktiivisesti kilpaileville hevostenomistajille. Prästin valmennuskeskuksen päätavoitteena on edesauttaa lupaavien virtuaalihevosten menestymistä.

Meidät voit tilata myös omaan hevosalan yritykseesi vieraileviksi valmentajiksi tai luennoimaan hevosaiheista!

Tarjoamme
  • Turvallisen ratsastusympäristön hyvien kulkuyhteyksien varrella
  • Osaavat ja tarkat valmentajat niin rataesteille kuin koululiikkeisiin
  • Valmentautumista ryhmässä ja yksityisesti
  • Myös kotikäyntejä omalle tallillesi


Ratsastuspuitteet kunnossa

Havimäen ratsastuskoulu tarjoaa käyttöömme laadukkaat ratsastusalueet. Valmennamme aina sään salliessa kentällä, suojaisaan maneesiin siirrytään vain sään tai valmennettavan tahdon myötä. Ratsastuskoululla järjestetään ryhmäopetusta lähes päivittäin, joten valmennustallin aikataulut luodaan aina tilavuokraajaamme mukaillen.

Ennen ja jälkeen valmennuksen tallin tilat pesutiloineen, kahvioineen ja tarhoineen ovat valmennettavien käytössä. Vierastarhat on merkitty selkeästi muista tarhoista poikkeavin tummansinisin aidoin. Hevosille ei tällähetkellä ole lainakarsinoita.

Parkkeerathan mahdollisen auton kuljetustrailereineen siististi parkkipaikalle. Omat koirat tulee olla kytkettynä tallialueella. Muistutathan mahdollisia kuvaajia ja mukana olevia taustajoukkoja rauhallisesta käytöksestä valmennusten aikana.

Havimäen ratsastuskoulu antaa tarvittaessa trailereita lainaksi valmennettaville. Tuntien aikana valmennettavalla tulee olla asianmukainen vaatetus ja turvakypärä!
Yhteydenotto

Juuri nyt on hyvä aika varata ensi syksyn valmennukset!

Kaikki yhteydenotot sähköpostitse prastinvalmennustalli@luukku.com