SOFTRACK WHIPPETS

Blog

pentusuunnitelmia !

Posted by ziperia on July 24, 2017 at 7:05 AM

Syksylle pentusuunnitelmia ! Pia (Crimdon Sapphire) astutettiin viikonloppuna nuorella , mutta tosi herrasmiehellä nimeltään Käpy ( Fierce Fireball Captain Kirk). Pentue on nk. maastojuoksijalinjainen mutta ei poissulje ratajuoksuakaan, tosin en odota kovin nopeita pinkojia vaikka mistä sitä tietää.... Isä Käpy on mainetta ja kunniaa saavuttaneen unkarilaisen kennelin Fierce Fireball'n kasvatti . Käpyn molemmat vanhemmat ovat kansainvälisiä maastojuoksuvalioita (C.I.C.) ja emäkin on jättänyt kahteen eri pentueeseen useita valioita ja kolme kansainvälistä maastojuoksuvaliota! Myös isällä on kaksi kansainvälistä maastojuoksuvaliosisarusta sekä yksi jälkeläisissä.

Itse Käpy vielä taipaleensa alussa , mutta hienosti on saalista kerääntynyt tulossaldoihin niin radalta kuin maastostakin ja onpa Käpy suorittanut peto-testitkin karhulle ja sudelle.
Emä Pia on myös kisauransa alkutaipaleella, mutta on kerännyt maastoista mukavasti tuloksia niin kotimaasta kuin ulkomailtakin mm. Viron Maastomestaruus 2015 ! Pian sisaruksissa on upeasti menestynyt maastovalio Pii (C.Zircon) sekä ratajuoksupuolella (GRL) hyvin juossut Tommy (Scapolite) .

molemmilla vanhemmilla on todella ihanat ja mukavat luonteet !

Odottelen siis mukava luonteisia maastoharrastekavereita, joten mikäli tällainen kombinaatio herätti mielenkiintosi , ota yhteyttä !

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments