Mihan Hyazintti  "Sinttu"  

Olen pippurin ja suolan värinen eli p&s snautserinarttu asuinpaikkana Mikkeli. Synnyin Porvoossa, Mihan Kennelissä kevätaikaan (29.03.2004). Meitä on kaikkiaan 11 sisarusta. Olen heistä tavannut siskoni Herhiläisen ja Hapsivitan muutaman kerran näyttelyissä sekä veljeni Ilpon (Hajuherne) ja Jopen (Horsmakiitäjä) myös näyttelyissä. Hapsivitan olen tavannut näyttelymatkoilla Itävallassa ja Saksassa, hän asuu kaukana Italiassa lähellä Roomaa ja on menestynyt loistavasti näyttelyissä.
 
Saimin ja Ahdin luona Mihalassa, missä vietin pentuaikani sain temmeltää vapaasti laajalla piha-alueella.  Se on kuin paratiisi kesällä, kukkia on todella paljon.
 
Porvoosta lähdin kesäkuussa Mikkeliin. Minua tuli noutamaan Marita ja Jorma Oton (Mihan Golden Gullit) kanssa. Sainpa leikkikaverin, siinä minua todella onnisti! Eihän nuo ihmiset jaksa riehua tarpeeksi, varsinkin kun ovat jo vähän vanhemman puoleisia. Otto pitää minut näyttelykunnossa lihaksiston suhteen. Onneksi meillä on aidattu piha-alue, jossa voimme päivisin temmeltää.
Kesällä vietämme paljon aikaa saaristossa Saimaalla.  

I am p&s schnauzer female and was born  springtime in Porvoo at Mihan Kennel (29.03.2004). There is altogether 11 sisters of us. I have met my sisters Herhiläinen and Hapsivita and my brothers Ilpo (Hajuherne) and Jope (Horsmakiitäjä) few times in dogshows. Hapsivita lives farway in Italy near Rome and has succeed exelent in shows.

Living in Porvoo with Saimi and Ahti was like a paradise in summertime.

In June I left Porvoo and headed to Mikkeli with Marita, Jorma and Otto (Mihan Golden Gullit). I was so lucky having a playmate like Otto. He keeps me in good shape in our fenced garden.

In summertime we spend a lot of time in East Finland on Lake Saimaa.

Mihan Golden Gullit "Otto"

Minä olen pippurin ja suolan värinen eili p&s snautseriuros asuinpaikkana Mikkeli. Synnyin myös Porvoossa (18.05.1999), Mihan Kennelissä kuten Sinttukin . Minulla on kolme siskoa, siis minä olin ainut uros. Siskojani en ole nähnyt pitkään aikaan, kun kukaan meistä ei käy enää näyttelyissä, missä joskus alkuaikoina tapailimme.
 
Eräänä kauniina kesäkuun päivänä ihmettelin, mihin nyt pitää mökiltä lähteä. Saavuimme Porvooseen ja siellä oli tuo Sinttu. Aivan iki-ihana pikku narttu. Sintusta sain mainion kaverin.
 
Minä en enää välitä tuosta näyttelytouhusta, hoitakoon Sinttu sen puolen. Minun tehtäväni on nykyisin erittäin vaativa ja välillä rasittavakin, mutta tulokset kyllä näkyvät. Toimin Sintun personal trainerina ja matkailuauton vartijana.  Enimmäkseen lepäilen nautin hiljaiselosta, kun nuo toiset ovat näyttelyssä.I am p&s schnauzer male and was also born in Porvoo (18.05.1999) in Mihan Kennel just like Sinttu. I was the only male among my three sisters. It's been a while since I have seen my sisters last time because none of us don't go to dogshows anymore.

On one beautiful summerday I was wondering what's happening now when we left our cottage. We went to Porvoo and there was Sinttu. She was a lovely little bitch  and I got a wonderfull playmate of her.

Nowdays I dont much appreciate to going shows, Sinttu can handle that thing. My job is now much more demanding and hard. I work as a personal trainer to Sinttu and I also take care of  the security.  But the most of the time I just  take easy, when those other go to the show.