Title

Subtitle

Sinterklaasintochten in Zwolle en Assendorp                          

De Sinterklaasintocht Assendorp staat dit jaar in het teken van ‘Waar is de staf?’. De intocht vindt plaats op zaterdag 21 november. Om 14:00 zal de Sint zijn entree maken voor het Dominicanenklooster. Dit jaar is er een speciale lady-speaker aanwezig: Lizette van Kuik, ook wel bekend als “de zingende kapster”.

D

 

 

De Assendorper Sinterklaasintocht was bijzonder geslaagd. Sint heeft weer heel veel kinderen bijzonder gelukkig gemaakt met een vleugje aandacht en een lief gebaar. Kijk toch eens... (met dank aan Marlies van Oostenbrugge)

 

 

Nog even terugblikken op de geweldige Zwolse Sinterklaasintocht op zaterdag 14 november? Klik hier voor een fantastische impressie! 

 

 

Verscholen in een kelder onder de winkel van Meinesz & Bennesz vind je een unieke collectie over Sinterklaas.

 

Verscholen in een kelder onder de winkel van Meinesz & Bennesz vind je een unieke collectie over Sinterklaas.

 

Er gaat een Sinterklaaswereld voor je open in deze sfeervolle ruimte van twaalf vierkante meter, boordevol bijzondere voorwerpen en een schat aan informatie over de Goedheiligman en alles wat bij de traditie hoort. Je raakt er niet uitgekeken! 

 

 
 

Het museum is, ongelofelijk maar waar, het hele jaar door geopend tijdens maar liefst alle winkeluren.De entree bedraagt  0.50 cent en de opbrengst gaat elk jaar rond 5 december naar het goede doel.


 

Openingstijden Sinterklaasmuseum:

Maandag: Gesloten

Dinsdag t/m vrijdag: 09.30 - 17.30 uur

Zaterdag: 09.30 - 17.00 uur

 

 Met gepaste trots presenteren wij u ons eigen stripboek! Sinterklaas en de Zepernoten is een prachtig verhaal over de schoolmeester Joost Paddeschieter die een enorme hekel heeft aan Sinterklaas. 

 

Hij doet er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat zijn klas geen leuk Sinterklaasfeest kan en mag vieren……… 

Dit fantastische stripboek is te bestellen door € 8,95 over te maken naar giro nummer 7172797 t.n.v.VOF Meinesz Snuffelpoint te Zwolle o.v.v. zepernoot.

Dit bedrag is inclusief verzendkosten.  

U kunt uw naam en adres mailen naar Sinterklaasmuseum@hotmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zo te zien was de leespiet erg blij met het eerste exemplaar......! 

  

 

 

Welcome

Recent Photos

Newest Members