Hirttivaara

Ylläpito

- Tinúvel / VRL-05594 / CAR
- kaiku.1@hotmail.com

Tsekkaa myös omistajan toinen talli, Rautkymi!

Tervetuloa

HIRTTIVAARA ON MUUTTANUT, UUDET SIVUT http://www.kemikaaliromanssi.net/hirttivaara/

Hirttivaara, joka ennen tunnettiin nimellä siittola Kukkakeppi, on kesällä 2008 perustettu virtuaalitalli. Mutta mistä on Hirttivaara tehty? Suomenhevoskasvatuksesta, piirretyistä kuvista, kilpailuista ja rennosta meiningistä. Niistä on Hirttivaara tehty.

Puolen vuosikymmenen aikana on ehtinyt tapahtua paljon, ja talli on kokenut kasan suuriakin muutoksia, mutta edelleen eteenpäin porskutetaan. Mukana roikkuu lauma suomenhevosia, jotka ovat olleet tallin sydän ja sielu aina alkuajoista lähtien, vaikka mukaan on mahtunut myös kourallinen muun rotuisia kauraturpia. Kotimaisten suomiputtejen kasvatuksen lisäksi Hirttivaaran hevosilla kilpaillaan useissa eri lajeissa, ja silloin tällöin talli itse on järjestämässä kilpailutoimintaa. Vuonna 2014 tavoitteenamme on järjestää toimintaa myös nuorille hevosille.

Hirttivaaran toimitilat sijaitsevat virtuaalisessa Etelä-Suomessa, kuvitteellisessa muutaman sadan asukkaan Hiidenkylässä. Nelikymmenpaikkaisen tallin lisäksi tiluksilta löytyy liuta tarhoja, maneesi sekä kenttä. Sijaintinsa ansiosta käytössä on paljon myös metsäteitä- ja polkuja sekä vähän liikennöityä hiekkatietä hevosten kanssa kuljettavaksi.

Toivomme sinun viihtyvän vierailullasi ja tulet käymään uudelleenkin!

Toukokuun hevostähti

Punarautias suomenhevosori Hirttivaaran Ristipisto on yksi tallin kasvatustyön helmiä. Oriin isä on SV-I palkittu kantakirjaori Harharetken Risti-Jätkä ja emä Hirttivaaran oma kasvatti, punaruunikko tamma Kukkiksen Velmu-Tyttö. "Riku" on palkittu kolmivuotiaana suomenhevosvarsojen arviointitilaisuudessa SV-I-palkinnolla ja Adinan oripäivillä ADN I-palkinnolla. Tällä hetkellä tämä tulevaisuudentoivo on aloittelemassa kenttäratsun uraa.

Hirttivaaran Ristipisto on tarjolla jalostukseen myös Hirttivaaran ulkopuolisille tammoille, ja ottaakin vastaan kolmipolvisia suomen(pien)hevostammoja painotuslajiin katsomatta.

Ulkoasu © M Layouts, kaikki muu © Tinúvel ellei toisin mainita (Lue lisää)
Hirttivaara on virtuaalitalli -- Hirttivaara is a SIM-game stable