Shefqet Avdush Emini

Publication and recensie of my artwork

2017
2017

Ahmet Ibrahimi

Shum urime Shefqet ...suksese edhe n t ardhmen ! Je ba ambasador i fuqishm i kulturs dhe artit Shqiptar!!

https://plus.google.com/112360509979157103088
International Art Exhibition in Sarajevo Bosnia

International Art Symposium in Sarajevo Bosnia

International Art Symposium in Sarajevo Bosnia

International Art Symposium in Sarajevo Bosnia


Videos of Shefqet

 

 

Shefqet Avdush Emini
Simposium in Konya,Turkey 2012

Shefqet Avdush Emini
Simposium in Konya,Turkey 2012

Shefqet Avdush Emini
Simposium in Konya,Turkey 2012

Shefqet Avdush Emini