Sannaah

SANNAN SIVUSTO

Talle sivustolle olen kerännyt tietoa minulle tärkeästä saaresta.

Sivut ovat aika lailla minun näköiset, huolettomat ja rönsyilevät Älkää antako sen häiritä, toivottavasti jokainen löytää etsimänsä tiedon.

Jos ei löydä, voi minulle nakata sähköpostia. Sivun alareunassa kerrotaan miten.

 

Tarkoituksena on kertoa omia kokemuksia ja näkemyksiä saaren eri kohteista. HUOM! Nämä ovat vain minun mielipiteitä, jokaisen kannattaa itse käydä saarella tutustumassa ja muodostaa omansa  

Kuten ehka huomaat, sivut painottuvat Votsalakian alueelle, syysta etta itse asustan talla alueella. Toki kerron muistakin paikoista kuten KYLAT osiossa ja YLEISTA osiossa.

Kerron oman näkemykseni Votsalakiasta, sekä suositukseni. Jokainen ei välttämättä ole samaa mieltä, mutta nämä kohteet olen hyväksi havainnut ja voin täydestä sydämestä suositella jokaiselle, joka Votsalakian leppoisaan kylään eksyy. Ja tietenkin toivon etta mahdollisimman moni Votsalakiaan loytaa, silla kyla on ehdottomasti saaren parhaimmistoa. Luonto on lahella, meri on lasna ja paikalliset ihmiset ovat mukavia. Mika tarkeinta, n. 90% kylassa toimivista ravintoloista, hotelleista ja autovuokraamoista, on paikallisten, ihan oikeasti Samoksen omien poikien ja tyttojen, omia yrityksia.

Sivut ovat varmaan ikuisesti keskeneräiset, mutta pyrin niitä päivittelemään sen mukaan kun ehdin, tai jotain uutta tapahtuu. Jos sinulla on mitä tahansa asiaa sivuihin liittyen, tai muuten vain, niin voit laittaa viestiä CONTACT ME osion kautta.

LENTOKUMMIKSI KISSALLE?

Lentokummiksi kissalle?

Meilla asustaa viisi kissaa, jotka ovat saaneet kodit suomesta, mutta tarvitsevat lentokummit matkan ajaksi.

Kissat ovat asuneet meilla sisakissoina ja vuoden paivat, ovat siis ihmisiin tottuneita ja siisteja, taysin terveita.
Kissat on rokotettu, sirutettu ja steriloitu. Jokaisella on passit ja kuljetusboksit, joten enaa puuttuu se lentokummi!
Kissan lennot maksetaan, eli kissasta ei tule kuluja lentokummille.

Ainoa mita lentokummin taytyy tehda on:
Tsekkaat lentokentalla kissan lennolle samoin kuin matkalaukkusi. Naytat pyydettaessa kissan passin. Kissa menee ruumaan.
Kysyt lentoemannalta ennen lahtoa etta onhan kissa koneessa (tama siksi etta niinkin on kaynyt etta elain on unohtunut laittaa koneeseen, mutta myos siksi etta muistavat aktivoida ilmastoinnin ja lammityksen ruuman lemmikkitilassa).
Suomen paassa noudat kissan sielta mista matkalaukkusikin. Kissa ei tule liukuhihnalla, vaan toimitetaan sivuovesta (mahdollisesti rullakossa).
Tulet kissan kanssa ulos saapuvien aulaan, siella on kissan omistaja odottamassa perheenjasentaan.

Taman enempaa asiasta ei sinulle vaivaa koidu! Mutta teet seka kissan etta omistajan erittain onnelliseksi :)