Global Heart Balancing

Volg de weg van je Hart.

                                               SHOP

 
 

Pow-wow drum / moedertrom

Handgemaakte pow-wow drum (moedertrom), beschilderd met berepoten en de kleuren van de vier windrichtingen volgens de Noord-Amerikaanse indianen. Diameter 80 cm. Dubbel bespannen met paardehuid. Inclusief demonteerbaar houten frame en 7 lederen drumstokken. Produceert een zeer diepe en zuivere klank. In perfecte staat. Prijs : 450 €
 

Witte woestijnsalie
Losse takjes - zakje van 50 gr : 8 €
Woestijnsalie (Artemesia Tridenta) wordt ingevoerd uit de woestijngebieden en vlaktes van de westelijke USA. De salie wordt gebrand om allerlei negatieve invloeden af te weren. Ook worden de blaadjes vaak als bescherming in een medicijnzakje gedragen of bij heilige voorwerpen gelegd. Volgens de Indiaanse tradities houdt witte salie alle kwade geesten op afstand. De rook van witte salie wordt gebruikt voor aura cleaning, healing, gebed, meditatie, spirituele ceremonieën, ... Een krachtige manier om jezelf en je huis energetisch te zuiveren.


Palo Santo (heilig hout)

Zakje van 50 gr : 9 €
Palo Santo betekent letterlijk 'heilig hout'. Het is de Spaanse naam voor Bursera Graveolens, een boom die in de Zuid-Amerikaanse Gran Chaco regio
groeit. Het heeft een verrassend sterke en zoete geur wanneer het brandt, en wordt gebruikt door medicijnmannen en sjamanen bij ceremoniën, rituelen, genezings- en zuiveringssessies. Een klein beetje hout verbranden brengt een vredige, warme energie en brengt je in een fijne en relaxte stemming.


Bloemenwater (Agua de Florida)  -  voorlopig uitverkocht
Flesje van 70 ml :  8 €  
Sjamanen uit Mexico en Zuid-Amerika gebruiken Agua de Florida voor uiteenlopende spirituele doeleinden:
voor zuivering van en bescherming tegen negatieve of kwaadaardige invloeden bij mensen en plaatsen, bij healingrituelen en als ingrediënt voor genezende baden. Het bevordert gronding, verbinding en healing. Ook een echte oppepper wanneer je weinig energie hebt.    

Sweet Grass (Zoetgras)
Vlecht : 6 €
Voor de Noord-Amerikaanse indianen is Sweet Grass een belangrijke “plant van kracht”. Volgens hen worden goede geesten aangetrokken door de geur. Dit vanille geurende Zoetgras groeit op de prairie. Het is ondersteunend bij alle helingsprocessen, voor verbinding en afstemming, activeert positieve krachten. Een belangrijk kruid bij het vinden van een eigen visie. Wordt gebruikt bij zweethutceremonieën. Laat zich goed mengen met Witte Salie en Copal om spirituele reiniging te versterken.


Sjamaanse drums / trommels
Verschillende formaten en huiden, behaard of glad. Kan ook op bestelling gemaakt worden, of je kan zelf je eigen drum komen maken, onder begeleiding. Prijzen verschillen naargelang afmeting en afwerking. Huid van hert, kalf, paard, geit of bizon.