Global Heart Balancing

Volg de weg van je Hart.

Enkele getuigenissen

 
 
Aqua Sound Healing 
 
"Allereerst wil ik jullie nog eens uitgebreid bedanken voor de wondermooie ervaring van het klankschalenbad. Heerlijk vond ik het gewoonweg en voor herhaling vatbaar." (MD)
 
"Waanzinnig bedankt alweer voor de wondermooie ervaring gisteren! Alweer ééntje om te koesteren en te bewaren en mijn dagen door te laten kleuren!" (Marijke)
 
Zweethut
 
"Wat een geweldig geschenk! Ik heb genoten van deze nieuwe en verrijkende ervaring, en in het bijzonder van jullie warme welkom (letterlijk en figuurlijk ;-) en jouw aangename stem. Het heeft ook een en ander in gang gezet voor mij. Ik kom graag nog een keertje terug." (Annemie)
 
"De zweethut was super, daar wil ik er nog meer van meemaken dus ik houd jullie site goed in de gaten," (Anita)
 
"Ik wilde je nog eens bedanken voor de aangename ervaring. Voor mij was het de eerste keer en heb er veel aan gehad. Dingen kunnen achterlaten, andere helderder geworden." (Marie Roos)

E.F.T.

"Ik wou je vertellen dat het tot nu toe echt heel goed met mij gaat  en daar heb je toch wel veel mee te maken. Wat ik bij jou mee gemaakt hebt heeft me sterk gemaakt en veel zaken doen zien dat ik niet durfde te aanvaarden. Vooral de woorden, zinnen dat je me deed herhalen waren telkens raak en heeft een enorm inpakt op mij gehad." (Isabella)
 
"Wonderlijk hoe de jarenlange pijn die ik mijn elleboog en schouder had, na één EFT sessie verdwenen is. Ik heb nooit kunnen vermoeden dat mijn emoties mijn lichaam zo kunnen blokkeren. Fantastisch dat je mij nu een techniek hebt geleerd om ze op een zeer snelle en gemakkelijke manier weg te werken! Nogmaals dank!" (Rudy)
 
"Bij jullie heb ik steeds het gevoel van thuiskomen,mezelf accepteren zoals ik ben, onvoorwaardelijke steun. Dank je voor je warmte" (Cindy)
 
"Heerlijke rustige omgeving, duidelijke uitleg, prettige ervaring, leuke resultaten. Dank je wel voor de lieve aandacht.' (Carine)
 
Intuïtief zingen
 
"Soul songs, mijn ziel komt vrij, oude pijn lost en heelt, zalig ...  Prachtig hoe mijn stem mag klinken, helemaal oké, in harmonie met mezelf. Dank je voor deze intense sessie. Ik neem dit mee in mijn systeem en in mijn hart." Katrien
 
"Mij op een liefdevolle manier laten gelden, en dat er dan nog positief op gereageerd wordt. Het zaadje is geplant en het boompje is aan het groeien. Er zijn vele takken (wegen) die open liggen. Dank je dat je mij dichter bij m'n centrum brengt." Ida
 
Klankschalen & mantra's
 
"Een heerlijke, zachte reis door onze eigen ruimte, de ruimte rondom ons en andere dimensies. Heel duidelijk het verschil gevoeld tussen mijn eigen spirit en lichaam. Zalige ontdekking!" Jan Frederik