Global Heart Balancing

Volg de weg van je Hart.

                         EFT - Emotional Freedom Technique

NIEUW !

Video's om mee te tappen:

Innerlijke geldblokkades elimineren:
   https://www.youtube.com/watch?v=iUFVsjy6hsg&list=PLAE23302018CEE7F4
 
Wonderen creëren:

   https://www.youtube.com/watch?v=5ebquynZlEk&list=PLAE23302018CEE7F4


EFT is een wonderlijk eenvoudige en efficiënte techniek. EFT werkt bij allerlei soorten acute en chronische pijn, migraine, allergieën, verslavingen, astma, fobieën, te lage of te hoge bloeddruk, gewichtsverlies, eetstoornissen, trauma, angsten, verdriet, ademhalingsmoeilijkheden, depressie, woede, schuldgevoelens, dyslexie, oogproblemen, beter presteren in sport of werk, spreken voor publiek ....... en de lijst gaat eindeloos door.  Het EFT motto is: "PROBEER HET OP ALLES"!! 
En
EFT werkt ook voor jonge kinderen en dieren.

EFT is gebaseerd op het principe dat elke negatieve gebeurtenis of emotie een storing in het energiesysteem van het lichaam veroorzaakt, die jarenlang onverwerkt kan blijven zitten en steeds terugkerende angsten, fobieën, ziekte of pijn blijft creëren. Elke negatieve emotie en beperkende overtuiging zit jouw eigen groei en vooruitgang in de weg, en dat is gewoon jammer en totaal onnodig!

Door lichte tikjes op bepaalde acupressuurpunten terwijl we het ons mentaal focussen op het probleem, heffen we de blokkade op. Zo zal de herinnering aan een bepaalde gebeurtenis nog wel blijven bestaan, maar de emotionele lading en pijn wordt eraf gehaald. EFT wordt ook wel "emotionele acupunctuur" genoemd. We gebruiken alleen geen naalden maar vingerklopjes.

 

Nagenoeg alle emotionele en fysieke kwalen en klachten kunnen op deze manier verholpen worden, soms in één enkele sessie, soms duurt het langer. Ontelbare getuigenissen van opgeluchte cliënten tonen aan dat EFT vaak helpt waar niets anders uitkomst biedt. Vele soorten lichamelijke klachten en emotionele ballast die al jarenlang aanslepen, kunnen vaak met enkele sessies EFT verholpen worden.

Je kan EFT bij jezelf toepassen, maar vaak kan je onder begeleiding veel diepere lagen aanpakken.

Wil je graag een afspraak maken met Rita? Bel even naar 0486/76.52.51. 

Meer algemene info vind je op:
 
www.eftuniverse.com
 www.youtube.com/watch?v=mdCbsNwM-Mc
 

Een EFT consult kan nooit een medisch advies van een arts of  een ander medisch deskundige vervangen, maar kan een belangrijke aanvulling zijn op weg naar genezing. Adviezen uit deze consulten zijn niet bedoeld als vervanging voor medische behandelingen.