Sainey Manjang

Uw gids/taxi chauffeur en vriend in The Gambia

Deze site is gemaakt voor onze vriend  / taxichauffeur / gids Sainey Manjang

Vanaf de 1e keer Gambia ( 2003)  kunnen wij al van hem op aan. Vroeger als taxi chauffeur nu ook als vriend. Of het nu gaat om het wisselen van geld, het verwisselen van een lekke band, container invoer etc. Niets is hem te veel.  Als stichting moeten wij vaak op afstand ook zaken regelen. Sainey is een van die mensen die dan altijd voor ons klaar staat. No problem! 

Hij is volledig betrouwbaar, komt zijn afspraken na en is ook heerlijk rustig. Hij kent tevens Nederland en weet dat alles hier niet zo makkelijk gaat. Deze man die buiten zijn eigen gezin meerdere families onderhoudt verdient gewoon wat extra aandacht. Hij staat niet vooraan bij de taxi standplaats en daarom deze site.

Gaat u met hem op pad dan is er altijd vooraf voldoende benzine in de tank, hij heeft reserve onderdelen bij zich mocht er onverhoopt iets gebeuren. Zijn auto wordt regelmatig naar de garage gebracht voor controlles dus wat let u?

Wij hopen echt dat u van zijn diensten gebruikt zult maken , vele gingen u voor en waren zéér tevreden! U krijgt er zeer zeker geen spijt van.

Fred en Ivonne

www.kinderhulpgambia.nl


 

Create a Free Website