Home
The Ranch
Horses
Activities
Kyseessä on virtuaalihevonen /
This is a sim-game horse!


KILPAILUTULOKSET


» täytti kolme vuotta 07.02.2016
» ikääntyminen satunnainen (mukautettu reaali)AWA WORLD WAR

Perustiedot

15.01.2016 Yhdysvalloissa syntynyt saddlebredori, viralliselta nimeltään AWA World War

5-vuotias ruunivoikko, merkkeinä vuohissukka mol. tj, säkäkorkeus 163cm

askellajipainotteinen, kilpailutetaan ARJ:n alaisissa askellajiluokissa, toimii myös karjaratsuna

kasvattaja Calla | Awareness, omistaja Break, VRL-05810

rekisterinumero VH16-016-0197


Luonnekuvaus

War on hyvin elinvoimainen ja näyttävä ori, se osaa tuoda ja varmasti tuokin itsensä esille, viihtyen parrasvaloissa hyvinkin mielellään. Waria eivät hetkauta ympärillä oleva hälinä, räpsivät kamerat tai jaloissa kirmailevat lapset vaan ori keskittyy täysin vaan poseeraamaan pää korkealla, antaen silloin tällöin orimaisen matalan hirnahduksensa kaikua pihamaalla merkiksi läsnäolostaan. Välillä Warin luontainen patsastelu saattaa tuoda tuskanhien sen hoitajan otsalle, orin jumahtaessa kesken matkan paikoilleen esittelemään hienoa rakennettaan läheisen tarhan aidalla notkuneille tallitytöille tai vieläkin houkuttelevammalle yleisölle eli tammoille.

Mutta vaikka Warissa on näitä orimaisia ja välillä vähän turhamaisiakin piirteitä, on se silti kyllä kiltti käsitellä. War ei aina välttämättä malta kuunnella kunnolla mutta koskaan se ei myöskään rehellisesti yritä pomottaa hoitajaansa. Kyllä War tottelee kun sen saa vain kuuntelemaan ja ori osaa kulkea hyvinkin nätisti riimunnarun päässä. Myös harjatessa War on ennen kaikkea helppohoitoinen, sillä vaikka se rakastaa peilikuvaansa, ori ei kuitenkaan ole turhan herkkähipiäinen vaan kaikennäköinen rapsuttelu ja harjaus kelpaavat kyllä Warille. Eikä varustaessakaan temppuilla, päinvastoin, War osaa olla välillä oikea herrasmies ja suitsittaessakin pää lasketaan nätisti kainaloon, niin että kaikennäköiset remmit ja muut on helppoa saada kiinni.

Ratsuna War on kerrassaan ihana! Sillä on äärettömän pehmeät askellajit ja ori on myös avuille hyvin herkkä eli se toimii jo aivan hiuksenhienoilla avuilla täydellisesti. Toisaalta juurikin herkkyytensä vuoksi Warin selkään pääsevätkin vain osaavimmat ratsastajat, sillä tämä ori ei kestä yhtään kovia otteita. War on muutenkin niin miellyttämisenhaluinen ja kuuliainen ratsastettava että sen kanssa kuuluukin osata edetä pitkälti painoapujen avulla. Näyttävyyttä piisaa myös ja askellajiratsastus onkin Warin ehdoton ykköslaji, etenkin kun ori rakastaa kilpailujen jännitystä ja huumaa. Kotona puolestaan maastoilu on Warille rentouttavaa puuhaa, ori selkeästi nauttii kun se saa välillä käydä esimerkiksi rennolla kävelylenkillä pitkin ohjin luonnon helmassa.


Jälkeläiset

Rotu Syntymäpäivä Sukupuoli Nimi Emä
sdb 00.00.0000 o/t jälkeläisen nimi emän nimi

Sukutaulu

i. HWA Crimson Flame ii. Invincible Assassin iii. Master Assassin (evm)
iie. Love Invincible (evm)
ie. Ruby Sphinx iei. Manhattan Sapphire (evm)
iee. Sugar Sphinx (evm)
e. HZ Blue Warhawk ei. Warhawk On Air eii. Blackjack (evm)
eie. Be Sweet (evm)
ee. Blue Lights Ballerina eei. Black Lionheart (evm)
eee. Wendella (evm)

Sukuselvitys

Warin isä, HWA Crimson Flame, on 165 senttinen ruunivoikko saddlebredori. Näyttävä Crimson on eloisa askellajiratsu, joka saattaa joskus vähän sooloilla omiaan.

Warin isänisä, Invincible Assassin, on 162 senttinen ruunikonkirjava saddlebredori. Assassin on upeannäköinen ori, joka on menestynyt hienosti askellajiratsastuksen parissa niin ARJ:n kuin ASSAnkin alaisissa kilpailuissa.

Warin isänemä, Ruby Sphinx, on 158 senttinen ruunikonkimo saddlebredtamma. Sievä Sphinx on askellajipainotteinen ratsu, joka on myös menestynyt painotuslajinsa parissa erinomaisesti.


Warin emä, HZ Blue Warhawk, on 159 senttinen mustanruunikko saddlebredtamma. Askellajipainotteinen Warhawk on luonteensa puolesta helppohoitoinen ja eloisa tapaus käsitellä.

Warin emänisä, Warhawk On Air, on 162 senttinen musta saddlebredori. Myös Warhawk On Air on askellajipainotteinen ratsu.

Warin emänemä, Blue Lights Ballerina, on puolestaan 155 senttinen ruunikonkimo saddlebredtamma. Ballerina on askellajiratsastuksen parissa kisannut siitostamma.
Copyrights

ulkoasu © Viivuska | ulkoasun kuvat © David Kingham (flickr.com - lisenssi) | tekstit © Break
hevosten kuvat © pidä hiirtä kuvan yllä nähdäksesi tekijäinoikeudet!