Devon rex

En blandning mellan fladdermus och spöke


Ratan och gänget hos Zombiland's

Var hälsad rexvänner,

Jag heter Moa, alias Ratan, med stamnamnet S*Röda Nejlikan's Qleopatra och jag bor i Lund tillsammans med min devonkompisar Isa (S*Röda Nejlikan's Up-and-coming) och Doris (Zombiland's Anthrax) samt ett gäng tvåfotingar som passar upp oss på alla tänkbara sätt. 

Hur kom det sig då att jag hamnade i Lund? Jo, det slumpade sig så att ett par goda vänner till min husse och matte ägde två devon rexhanar, Morris och Nixon. Det blev så klart kärlek i första ögonkastet och husse och matte ville också gärna ha en liten devonkise att kela med. De fick namnet till min uppfödare och åkte sedan dit för att titta på min mamma och de övriga devonkompisarna. Jag själv låg tryggt i mammas mage och väntade på att få komma ut och busa.

Den 12 oktober 2002 föddes jag och mina tre devonsyskon. När vi var 3 veckor gamla kom min blivande husse och matte äntligen på besök för att titta på mig och mina syskon. De fastnade direkt för lilla mig, en söt liten paddhona. Min matte var intresserad av utställning så det passade alldeles perfekt för jag var bäst i kullen. Jag lyckades även charma husse genom att krypa upp i hans famn och börja spinna. De var helt sålda när de åkte därifrån. Den 4 januari 2003 var det dags för mig att flytta hem till husse och matte samt deras vovve, Max. Mer om mig och mina äventyr kan ni läsa om på min (Moas) sida.

Vem var det som sa att ha devons är beroendeframkallande? Ja, vem det nu var så hade denne person rätt. Den 11 februari 2004 föddes det vita yrvädret Isa och flyttade hem till oss på foder den 5 maj. Jag var först lite skeptisk men adopterade snabbt Isa och pysslade om henne som det vore min egen dotter. Efter en kull skrevs Isa över till matte och är inte längre foderkatt. Isa kan ni läsa om på hennes egna sida. 

Den nya hemsidan hittar ni på http://zombilands.weebly.com

 

 

 Antal besökare 

 

Create a Free Website