AUTENTIC

Esti ceea ce alegi sa fii

Blog

Sf. Nectarie si bolnavii de cancer

Posted on November 9, 2009 at 10:16 AM

Anul acesta am avut parte si de probleme mai "reale" decat  cele de care  citeam prin  ziare sau auzeam la stiri, care nu  aveau prea mult sens, pe care nu le simteam, doar le "inregistram" pasiv din  jurul meu.

Din cei dragi ai mei unii s-au imbolnavit, altii au facut alegeri de viata gresite care le duc pasii pe cai dureroase, cu multa suferinta. Si ce  poate fi mai greu pentru tine, cel/cea care tii la ei, decat sa te simti neputincios? Sa ai mainile legate in fata unei boli precum cancerul, de exemplu?

Pe langa deciziile care trebuie luate, pe langa determinarea si motivatia pe care trebuie sa o aiba familia unui bolnav de cancer, mai sunt multi factori care intervin. Motivatia si vointa bolnavului de a se face bine sunt foarte importante si au adesea legatura cu credinta acestuia.

Noi am gasit sprijin si in rugaciune (ultima de pe lista, ca de obicei...) si D-zeu mi-a calauzit pasii spre cineva care mi-a facut cunostinta :) cu Sf.Nectarie Taumaturgul. Un sfant bland si bun care se indura de cei cu boli grele. Mai ales cand cei dragi isi pun nadejdea in el ...si se roaga.

Cateva din faptele sale, AICI.


Doamne ajuta!

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments