AUTENTIC

Esti ceea ce alegi sa fii

 

Ai ajuns intr-un loc unde se vorbeste despre prejudecati sociale, mituri moderne si alternative culturale.
O ambitie a acestui spatiu este sa te ajute sa iti pui intrebari.
Sa descoperi lumea.
Sa gandesti cu mintea ta.
Sa fii AUTENTIC(A).
Este o invitatie sa PRIVESTI in jur cu ochii sufletului, sa VEZI ceea ce pare insignifiant dar care totusi isi pune amprenta asupra ta si da forma lumii dinauntrul tau.

De vei ramane, inseamna ca nu ti-e frica de o explorare interioara.
Si atunci voi fi chiar langa tine.
 

 


Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

CV online

View Raluca Ionescu's profile on LinkedIn

XING

Din presa

Moda anti-brand, acum si in Romania

de Georgeta Petrovici

Evenimentul zilei

Psihologul timisorean Raluca Ionescu a inceput o campanie prin care sa-si convinga semenii ca nu haina il face pe om. In orice caz, nu eticheta ei. Interesul obsedant pentru hainele de firma, indus de reclame ingenios gandite, are ca unic efect depersonalizarea purtatorilor, apreciaza psihologul.
Raluca Ionescu a absolvit Psihologia, si-a luat licenta cu o lucrare despre metrosexuali, iar in prezent scrie articole, tine cursuri si workshopuri in care abordeaza obsesia marcii, pornind de la ideea ca „suntem marcati de hainele pe care le imbracam mai mult decat ne dam seama, marcile au patruns puternic in viata noastra si credem in ele fara sa cercetam”. 

Descarca AICI documentul intreg.

 

Metrosexualul- noul mit masculin 

de Oana Monoran,

revista Avantaje

Trăieşti într-o metropolă? Fii atentă la metrosexualul de lângă tine! El apreciază metropola pentru că îi oferă ocazia să se afişeze cât mai vizibil cu putinţă. Se simte atras de locurile mondene, de restaurantele bune, de cluburile de golf şi de alte instituţii exclusiviste, precum dandy-ii epocii trecute. Pe etajera lui se înghesuie mai multe produse cosmetice decât pe a ta.­ Şi asta pentru că foloseşte cel puţin trei produse pentru păr, cărora le ştie şi denumirea. Facturile lui la salonul de frumuseţe devin tot mai mari.

Descarca AICI documentul intreg.

intra in grupul utilizatorilor romani de Freewebs