Quizploeg Malheur - Wanhoop

A hell of a team, a heaven of people

Seizoen 2009-2010 van start!

34th year of  MALHEUR !

aka WANHOOP aka PROGRESSION! (het woord progressie blijkt ondertussen een beetje bij Malheur te horen, dus zolang dit duurt: GENIETEN!)

Wat hebben wij dit jaar weer gedaan? Koude rillingen gevoeld, warm geworden, gezweet, tranen geplengd, tanden geknarst en natuurlijk weer vocht tot ons genomen. (en dat zullen wij nog een tijdje blijven doen, verdomd als het niet waar is want verdrogen willen wij niet doen! )

Als u in bovenstaande zinnetjes hier en daar iets meent te herkennen, dan klopt dat, ik blijf niet alles  verzinnen, ik heb hieronder al werk genoeg!


Ons 33ste seizoen (2008-2009) is afgelopen. Malheur (door sommige ploegen "het gele gevaar" genoemd en door anderen nog anders) staat  op de 7de plaats ( aug/2009)  in de quizranking! Wie had dat ooit gedacht? Terwijl niet echt iemand serieus bezig is met die ranking  (blijven we toch maar zeggen)... Maar we zouden niet eerlijk zijn als we er niet zouden bij zeggen dat we daar met z'n allen heel erg fier op zijn én ervan genieten!

Malheur 12 bracht het op zijn beurt tot de 42ste plaats, de hoogste die ze tot hiertoe haalde !

De ploeg werken zeker dit jaar verder aan de cohesie en de werkbaarheid van het geheel! (ja, ik blijf het verzinnen waar u bijzit!). Dit gewoon om te zeggen dat we bijzonder blij zijn met de dromen van volbrachte én uitgekomen ambities van onze mid-youngsters die stuk voor stuk een grote vooruitgang boeken én onze "oldies" die behoorlijk op peil blijven (hoewel we daar verder geen peil op zullen trekken!). Elk van hen heeft zijn  progressiegrens dit jaar serieus opgerekt of is dat opgerokken? (zoals ik zei, ik verzin ze waar u meeleest!).

Aan allen die ons dit jaar hebben bijgestaan: bedankt! En moeten we toch op zoek naar nog anderen dan bezorgen we ze met genoegen ons sponsorvochthttp://www.malheur.be/index2.php?l=nederlands, wat steeds gesmaakt wordt!

Het  seizoen? Het was  een jaar van consolidatie waar het kon en vooruitgang waar mogelijk, maar het is er tot hiertoe één geweest van louter voortuitstuwende ontwikkeling! Sommigen vragen zich af waar onze jongens én meisjes de kracht blijven halen. (Op tijd ne goeie Malheur zeker? ... zeggen we dan! ) Enfin, zoals steeds zijn ook nu de prijzen gedeeld achter de meet en die is weer eens overschreden!. Dus: we genieten nu.

Dat de groupies op afstand worden gehouden door het vrouwelijk personeel wordt door niemand als een nadeel ervaren, maar als ze met genoeg zijn halen we misschien Malheur Brut nog wel eens uit de motteballen. Mocht het denigrerend klinken: U kent onze motteballen niet! Of waarom denkt u dat de juffrouw hierboven zich heeft laten tatoeëren? Niet omdat ze al niet presentabel was nietwaar? ... En nu gij ...

Iedereen is welkom en wie van de speciale Malheursfeer wil proeven: Laat eens een berichtje achter, we houden je op de hoogte! En je bent van harte welkom op de Derde Malheurquiz !

 

WebDingsken.(Wréééééd klein Malheurken)

Malheurquiz 1 - Probeer maar even.