The Queenspub Eindhoven

The Queenspub Eindhoven

MENU

Home

Gay Holiday in Thailand

Effe Anders

Guestbook

Photo Gallery

agenda


 

Home


 

 

 

Henk en Henny heten U van harte welkom in The Queenspub

 

 

 

http://www.gaykrant.nl

 

De Queens Pub is gelegen in de Lambertusstraat 42, 5615 PH te Eindhoven Tel. 040 TOT 244 25 06 (zijstraat van de Hoogstraat, de netto Buiten de binnenring, ter Hoogte van de Gestelsestraat).

De Uitbaters/Gastheren van de Queens Pub zijn: Henk & Hennie. Queens Pub Staat al sinds 1979 bekent als gaybar. Henk & Hennie Zorgen op hun eigen wijze voor een gezellige sfeer in de kroeg, Waar iedereen dan ook goed kan vertoeven onder het genot van een heerlijk borreltje. Bij ons in de kroeg komen dan ook mensen van alle Rangen en Standen, waardoor je merkt dat iedereen een belangrijk onderdeel is van de gezelligheid, die er bij ons heerst. Bij ons in de Queens Pub heerst er een "ouderwetse" Brabantse sfeer, waar iedereen zich thuisvoelt. Een echt mooi bruin Cafeetje. Bezoekers die er bij ons komen zijn van alle leeftijden, zowel mannen als vrouwen. Kortom je merkt het al voor iedereen staat de deur open. Over de muziek kunnen we het volgende zeggen: We proberen ervoor te zorgen, dat iedereen zijn /haar soort muziek te horen krijgt. Wij draaien de volgende soorten muziek: Nederlandstalig, Jaren 50,60,70 , 80,90 en Hedendaags. Mocht het zo zijn dat je toch wat anders willen horen, schuw je niet en vraag je liedje aan. Wij zorgen ervoor dat deze wordt gedraaid. Hierdoor merk je al snel dat Henk & Hennie ervoor zorgen dat iedereen zijn/haar aandacht  krijgt en we proberen het voor iedereen zo leuk mogelijk te maken. Dus heb je zin in een leuke avond onder het genot van een borreltje en leuke mensen, zien we je graag langskomen. Dan zorgen Henk & Hennie ervoor dat je drankje er staat. TOT SNEL!!!!

In 1999 is er aan AAN AAN AAN AAN AAN Aan de gezelligheidsvereniging "Effe Anders" opgericht.Deze vereniging telt 120 LEDEN EN 140 donatuers, en heeft De Queenspub ALS Bezig Vaste thuisbasis.Naast Allerlei Gezellige Activiteiten Deur Het Jaar Heen, Houden Afscheid nemen exporteren wanneer Van root Zich niet Voldaan laptop Het carnaval. Het is de Eerste Steeg carnavalsvereniging van Nederland. Afscheid nemen exporteren wanneer van root niet zijn aangesloten bij de Federatie Eindhovense Carnavalsverenigingen Laptop, waarbij 27 Andere hetero Verenigingen zijn aangeslotenND

Openingstijden:

Maandag t / m donderdag: 20:00 uur tot 02:00 uur

Vrijdag en Zaterdag: 20:00 uur tot 02:00 uur

Zondag (19:00 uur happy hour): 16:00 uur tot 02:00 uur

Feestdagen: 16:00 uur tot 02.00 uur

  

;

  

|  
  |


Create a Free Website