Welkom op de site van

Pien's viervoetersvolk

                 Hartelijk welkom op mijn site!

 

Mijn naam is Roselien (alias Pien) Strobbe.

Op deze site vind je al het "viervoetersvolk" uit mijn leven. Eerst waren daar de gewone huishonden maar sinds 1998 zijn wij Puppypleeggezin voor KNGF Geleidehonden en trainen aspirant -geleidehonden.  

 

     

Puppysnuiven bij het A nest  april 2013

 

       

Met de pups van Fleur   juli 2007       

Toen Lieve bij ons kwam kreeg ik de opdracht om elke maand een update over haar te schrijven voor de sponsor. Ik kreeg daar vaak leuke reactie's op en er werd tegen mij gezegd "je moet een website maken!". Dat is makkelijker gezegd dan gedaan, daar ik zoiets nog nooit gedaan heb, maar ik heb een poging gewaagd. Deze site had niet zo tot stand kunnen komen zonder de hulp van mijn dochter, Maxime. Daar waar "mama weer eens vast liep" was zij menig keer de reddende engel!  

 Ik wens je veel lees plezier en ik zou het heel leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het gastenboek. 

 

  Lieve sept.2006

 

Verder wil ik nog even zeggen dat alle adviezen van het KNGF, van de afd. ppz, die ik in de dagboeken beschrijf alleen op de desbetreffende hond slaat. Elke hond heeft nu eenmaal zijn eigen "handleiding". Dus wanneer je tegen een probleem aanloopt altijd overleg plegen met een deskundige en bij een aspirant geleidehond met de afd. ppz.