Spirit!

Learn to look beyond the world

Wat is helderhorend

Helderhorend:

Dat is het horen van geluid dat niet hoorbaar is voor de normale mens. Het is een geluid dat buiten het normale geluidsspectrum valt. Iemand die helderhorend is kan dit opvangen. Het lijkt soms wel alsof het wordt ingefluisterd. Het hoeft niet altijd in de oren te zijn. Vroeger had ik daar veel ervaring mee, ik hoorde altijd iemand ademen die er niet was. Nu heb ik dat niet meer. Ik wist toen ook niet wat het was en dus was ik er bang voor. Maar dat is niet alles wat onder helderhorend valt. Veel kinderen zijn voor dat soort dingen gevoelig maar 'verleren' het later weer

Welke mogelijkheden zijn er?

· Doorkrijgen door middel van entiteiten
· Gedachtes horen (telepathie, gedachte lezen)
· Innerlijk horen (met jezelf, in jezelf praten)
· Communiceren met bomen (Dit kan ook met planten)
· Geluidsexpressie (Je hoort een stem en aan de hand van die stem kun je beschrijven hoe de persoon in elkaar zit.)

Telepathie

Telepathie is comminucatie zonder het gebruik maken van bijvoorbeeld schrijven. Het gaat via je `gedachten`. Telepathie is een ander woord voor gedachtenlezen. Dus weten wat een ander denkt of vind. Ook het aanvoelen van gevoelens valt onder telepathie. Het is je vast wel eens overkomen dat je in een ruimte komt met veel mensen en meteen weet dat er net iets is gebeurd. Dat je meteen de 'sfeer' oppikt. Mensen die gevoelens beter aan kunnen voelen valt eigenlijk meer onder heldervoelend. Ze weten heel goed hoe een persoon zich voelt en kunnen dingen makkelijker opmerken zonder dat de persoon met die gevoelens dit bewust laat blijken. Het is een soort uitstraling die van de persoon afkomt. Deze heldervoelendheid valt vaak samen met het voelen van pijn bij een ander. Hierover kun je meer lezen bij 'Heldervoelend'.

Er zijn ook mensen die door middel van telepathie kunnen `praten met dieren`. Ook kunnen sommige mensen dit met planten en bomen. Het is moeilijk uit de leggen hoe dat precies gaat en wat ze precies voelen. Ik zelf krijg dit door met beelden of bepaalde trillingen/schokken. Iemand anders kan dit natuurlijk weer heel anders ervaren.


Praten met dieren/planten/bomen

Hierover komt binnenkort meer informatie