Spirit!

Learn to look beyond the world

 One of the strongest things you always cary with you;
your energy and your body language.
That is not something you buy,
that is something you create.

Hallo lieve jij!

Wat fijn dat je op deze website bent gekomen. Vanuit een zoektocht naar het spirituele, met bepaalde vragen of vanuit nieuwsgierigheid... wat je reden ook is: wees welkom. 

Een website met uiteenlopende informatie over alles wat je het spirituele zou kunnen noemen. Voor sommigen onder ons misschien zweverig en vaag. Twijfels bij grote woorden over hoe we ons leven kunnen beteren als we in contact komen met ons innerlijke Zelf. Bibliotheken staan ermee vol. Wat is dat toch, ons innerlijke Zelf? Hoe komen we daar en is het allemaal nodig?

Wij mensen zijn meer dan vlees en bloed. De wereld is meer dan zand en steen. Alles dat leeft draagt energie in zich en straalt dat uit. Dat maakt ons tot wie we zijn. Alles dat leeft is uniek en daardoor is geen enkele energie hetzelfde. In ons drukke bestaan kan het helpen bij die energie stil te staan. Door je bijvoorbeeld af te vragen - Hoe voel ik mij eigenlijk? Op welke manier kan ik mijn hoofd leger en rustiger maken? Hoe ga ik om met mijn gevoeligheid voor alle invloeden die dagelijks op mij afkomen? Wat kan ik aan mezelf en een ander geven? Hoe zorg ik dat ik meer aandacht heb voor het hier&nu?

Op deze website staat informatie die helpend kan zijn om wat dichterbij en wellicht ook dichterbij het gevoel van anderen te komen. Er is geen pasklaar antwoord op alle behoeftes of op alle vragen. iedereen heeft zijn eigen weg. Laat onze paden hier dan kruisen.  

Lieve groet,
Minerva

Een greep uit de informatie:

 
Artikel: Gedachtenkracht

Met gedachten kun je je leven leuker, vrolijker en zonniger maken. Dat is geen magie of een wazig geloof. Het is zelfs wetenschappelijk bewezen... LEES MEER

 
Artikel: Op zoek zijn

Welke rol het in je leven speelt mag je zelf bepalen. Het kan je helpen om rust en balans te vinden. Er is meer dan het dagelijkse leven. Velen onder ons hebben dat ervaren, velen ook (nog) niet. Niemand is er meer of minder om... LEES MEER 

 
 Inspiratie
- gedichten
- muziek
- foto's
- spreuken 

Een pagina met een verzameling van beelden, geluiden en teksten. Ga je mee?

 

 

 

 

start website: juni 2006
laatste update: mei 2014