Ons Geluk
   de weg naar "ons geluk"


Home
 
Ons Geluk
NAVIGATION
Home
Het voortraject
Het voorstel
Ons reisverslag
Thuis... het vervolg...NIEUW
Hechting
Links


    
Onze reis naar ons geluk

Dit is een site over de reis naar ons geluk............ons adoptiekindje.

Wij zijn Peter en Ine Swinkels en hebben elkaar op 11 december 1992 leren kennen in een kroeg in Valkenswaard en waren snel verliefd. Op 10 maart 1995 zijn wij getrouwd.
 
Na een hele lange medische geschiedenis kwamen wij er achter dat biologisch eigen kinderen krijgen er voor ons helaas niet in zit en hebben wij besloten een kindje uit China te adopteren. Toen wij aan de adoptieprocedure begonnen, hadden wij geen flauw idee van wat er ons te wachten stond. Er komt veel meer bij kijken dan we in eerste instantie dachten. 

Wij hebben inmiddels een dochter Xiao

Wij willen jullie via deze site mee laten lezen met de ervaringen van onze adoptieprocedure en de reis naar China.

Klik op een van de links om verder te lezen. 

Willen jullie na het lezen van deze site een boodschap in mijn gastenboek achterlaten?? Ik zou dat zeer op prijs stellen!Schrijf een bericht in het gastenboek.

Bekijk hier mijn gastenboek.

 

 EEN BRUSJE....

Inmiddels zijn we al een tijdje gestart met een 2e procedure voor een broertje of zusje (Brusje) voor Xiao. Klik op het teken van dubbelgeluk:

Helaas hebben we door de lange wachttijden in China moeten besluiten om deze procedure voor een BRUSJE te stoppen.foto's........

Er wordt vaak gevraagd naar foto's van onze Xiao, maar in verband met haar privacy zet ik deze niet op de site.

Wel wil ik natuurlijk altijd een foto naar je mailen! Zet je bericht en mailadres maar in het gastenboek en ik zal je een leuke foto mailen.

Bedankt voor jullie begrip!! 

Create a Free Website