Rocksirkus.com

- Rundreise i god rock siden 2006

Konsertfilmer

Good to see you again, Alice Cooper ( 1974 / 2005 ) 9/10

Endelig, etter 30 år er denne godbiten av en konsertfilm tilgjengelig for alle. Riktignok har en tysk VHS-utgave fra 80-tallet vært i omløp, men denne er ganske annerledes i innholdet enn den originale kinofilmen. Utgangspunktet er Coopers Billion Dollar Babies-turne, med fete livefremføringer av hele 13 klassikere. Det er bundet sammen med temmelig obskure sketsjer som danner en tynn historie, som av og til er temmelig morsomme, andre ganger ikke. Det er uansett det visuelle og musikalske fra scenen som vil bli husket. Dette er eneste sammenhengende konsertopptak med det originale Alice Cooper band som er tilgjengelig på markedet, og den DVD'en mange fans vil se på som den aller viktigste. Dette er herlig Rock'n'Roll fra en av rockens mest unike artister, filmet mens han og det originale bandet var på sitt aller, aller største. Anbefales varmt til alle rock-interesserte !

 

 

Woodstock - Ultimate Collector's Edition (40th an.) 8/10

40 års jubileumsutgave, 4-DVD.

 

 

 

 

Les egen omtale HER.

 

Diverse Artister - Ragnarock' 73 (2009) 8/10

 

"Vi er svært happy med å ha fått Ragnarock-filmen i hus på DVD og en del kutt her er både minnerike og potensielle favoritter når rock-gutta (og jentene) er samlet for å se, snakke, lytte til og diskutere rock’n’roll. Selv om det er filmen som står i fokus, skal du heller ikke kimse av CD-ene som ligger ved, det er mye tøft der også!"

 

 Les utfyllende anmeldelse her

 

 

Colloseum - The complete reunion concert Cologne 1994 ( 1994 / 2003 ) 9/10

Dette kaller jeg valuta for pengene ! Hele konserten fra 94' er med, temmelig bra lyd og bildekvalitet. Besetningen er klassisk Hiseman/Farlowe/Heckstall-Smith/Clempson/Greenslade og med Mark Clarke på bass. Bandet låter knall, selv om det er omlag 25 år siden de sist turnerte. Colloseum hadde et ganske unikt og mektig sound, med herlige orgelpassasjer, utsøkt saxofon og kraftfulle vokalbidrag av Chris Farlowe Alt dette er på plass, og gjør konserten til et veldig hyggelig gjensyn med et forholdsvis kortlivet progband. Som en real bonus får du en god dokumentar på hele 90 minutter som forteller bandets historie. Dette er et supert utgangspunkt for å bli kjent med dette flotte bandet !

 

 

 

 

Nektar Live ( 2002 ) 8/10

Nektar, dette litt uvanlige bandet bestående av fire engelskmenn som bodde i tyskland under hele karrieren på 70-tallet. Med ganske frisk progrock låt det ofte vel så bra som Tysklands egne proggere i Eloy gjorde midt på 70-tallet. Nektar ga seg på slutten av 70-tallet, og reunionen på NearFest i 2002 kom nok som en overraskelse på mange. Billettene ble solgt ut på under en time, og dette ble sett på som en unik mulighet til å oppleve et ganske unikt band. Hvordan låt det så ? Overraskende ! Bandet er samspilt og tight, og gjennomfører temmelig lange og ofte komplekse sanger uten nevneverdige problemer. Det er tydelig å se at flere av bandets medlemmer ikke er i rock-bransjen lenger, men de spiller med innlevelse og troverdighet. En del arkivklipp og intervjuer er med på å gjøre denne DVD'en til et flott dokument over et av de virkelig flotte, melodiøse prog-bandene fra rundt '75.