Merry's Bygone Zone

Min lille virtuelle verden

Mine VennerEline
Eline jenta mi
Jenta jeg har snakket med på msn i årevis, om maaaaange forskjellige ting. Ho er ikke bare en Wig Wamaniac for meg, men også en god venn som jeg snakker med HVER eneste dag. Og JAGGU har jeg ledd MASSE! Ho er morsom, haha! Og vi har oppmuntret hverandre når vi har vært nedfor, og vi har ledd sammen når vi hadde det gøy over webcam. Haha. Girl, du er virkelig noe for deg selv, og jeg er kjempe glad i deg! Vil ikke miste deg, min venn!
Fikk gleden av å stå ved siden av henne under en Wig Wam konsert på Sartor Senter den 25. Mars 2006, og DET skal jeg love deg ikke var "BARE BARE" siden jeg hadde magekatarr og alt mulig, men jeg må innrømme at du var morsom. Jeg visste ikke hvem du var da, tenk! Det må ha vært skjebnen det også! haha! Lurer på når vi skal spise de 250-500 bananene jeg, men men... Sikkert bare best å la være, for det fører sikkert ikke noe godt med seg.
Kjempeglad i deg, og det VET du
Stor klem fra
MereteMarianneMarianne jenta mi
Denne jenta er OGSÅ mer enn bare en Wig Wamaniac for meg. Ho er en goooood, goooood venn som jeg snakker med HVER eneste dag. Jeg møtte ho for første gang på "The Show Must Go On" i Bergen, og fikk gleden av å sitte ved siden av ho også. Skjebnen der og? JA! Det MÅ det ha vært! Og det er jeg veldig glad for. Du er kjempesnill og grei, og jeg er VEEEEELDIG, VEEEELDIG glad i deg Vit det, min kjære venn! Hadde du blitt borte, så hadde mange tårer falt, også fra mine øyne!
Var så heldig å få noen fine dager sammen med deg i Sarpsborg, og det var bare knall. Og jeg forelsket meg i Sarpsborg samtidig. Du er ei godjente, og jeg er veldig glad for at jeg ble kjent med deg. Håper vi møtes MANGE, MANGE flere ganger i fremtiden, kanskje på en konsert eller to, og utenom

Stor klem fra
MereteMay-Linn
May-Linn
Hvor skal jeg egentlig begynne? Som bildet over viser, så har vi vært venner omtrent siden vi startet med livet. Jeg tror du var ca 3 år, og jeg var 4 år, da vi møttes, og du ble raskt min bestevenninne. Vi har delt mange gleder sammen. Vi har delt en traumatisk opplevelse sammen. Vi har delt tenårene med hverandre. Forelskelser, skoleår, ja omtrent alt som kan nevnes vil jeg tro? Tror du ble veldig glad, men også veldig nervøs den dagen jeg spurte om du ville være med meg og sitte barnevakt med K. Og se hvordan det er nå  Nå er dere forlovet og skal ha barn, og jeg er SÅÅÅÅÅ utrolig glad på deres vegner! For jeg er kjempeglad i dere begge! Vi har ikke fått vært så mye med hverandre nå den siste tiden, men jeg vil allikevel at du skal vite at alle minnene står sterkt igjen fortsatt, og du er for meg fortsatt den bestevenninnen som du var da vi var ved starten av livet, ved tenårene, ved fester, ved gleder og alle andre minner vi har sammen. Og jeg er utrooooooolig glad i deg! Tror og vet at du og K kommer til å bli kjempegode foreldre!
Stooooor klem fra
Merete


Camilla 
Min kjære Camilla
Ja, hvor skal man egentlig begynne? Min kjære, kjære lille venn. Du er bare sååå god! Jeg fikk den glede av å bli kjent med deg da du ble blandet inn i malingspannet av en familie som jeg har, og jeg elsket med det samme fargen du var, og fargen du lagde. At du sølte litt farge på meg også, det gjorde ingenting! Jeg er glad for at du kom inn i livet mitt. Vi har opplevd så utrolig mye sammen gjennom den tiden vi har kjent hverandre, og det har vært en meget spennende reise. Du kan være krevende noen ganger, men hvem er ikke det? Jeg kan nok med hånden på hjertet si at jeg nok er like krevende for deg noen ganger. Men uansett, så er du et skinnende lys i mitt liv. Et positivt lys. Og jeg er kjempe glad i deg. Du gir meg energi, og du får meg til å stråle. "Vit at jeg elsker deg, forguder den du er!" sier sangen, og du skal vite at det er sant også
Jeg er kjempeglad i deg, og kommer alltid til å være det, uansett hva som måtte hende i dette livet

Stooooor klem fra
Merete
"Merry"


Kommer mer senere!